StoryEditorOCM
ShowbizGUŠTALA JE

Sjećate se kad je Uršula smijenjena s Dore? Njen nasljednik se trijumfalno vratio u Hrvatsku, evo gdje smo nju snimili

Piše SCENA SD
13. svibnja 2024. - 08:39

Proteklog vikenda cijela je država gledala Eurosong i svi su pričali jedino o Baby Lasagni. I o Švicarcu Nemu, naravno, o kojemu, da je bilo pravde, ne bismo niti pričali.

Zacijelo je o Eurosongu na vikend susretu s prijateljima na zagrebačkoj špici pričala i Uršula Tolj, bivša šefica Dore i nekadašnja čelna žena naše delegacije, odakle je smijenjena 2021. godine.

Sjećate se? Bilo je to nakon Eurosonga s Albinom, pričalo se da je problem nastao i zbog Uršulinog zaobilaženja glavne HRT-ove kostimografkinje Nataše Svekler i odabira dizajnera Juraja Zigmana za Albinin styling, raznih drugih nepredviđenih troškova...

Kako bilo, Uršula je te godine prolazila vrlo neugodnu fazu na poslu, nakon što je ostala bez Dore, ostala je i bez emisije "Kod nas doma", koju je vodila petkom, a gosti su joj bile glazbene zvijezde iz Hrvatske i regije.

image

Tomislav Štengl i Uršula Tolj

Darko Tomas, Biljana Gaurina/Cropix

Na mjesto šefa Dore i hrvatske delegacije, nakon smijenjene Uršule, došao je Tomislav Štengl, koji je već i 2020. uređivao Doru.

Koliko su Štengl i hrvatska delegacija, a koliko sam Baby Lasagna i njegova ekipa zaslužni za senzacionalan uspjeh pjesme "Rim Tim Tagi Dim", mislim da je i laicima jasno...


Kako bilo, Tomislav Štengl se u Hrvatsku vratio okićen lovorikama zbog našeg dosad najuspješnijeg nastupa na Pjesmi Eurovizije, a Uršulu Tolj je naš fotoreporter snimio u druženju s prijateljima na zagrebačkoj špici.

image

Baby Lasagna i šef hrvatske delegacije na Eurosongu Tomislav Štengl

Livio Andrijić/Cropix

Ovogodišnja urednica showa "Zvijezde pjevaju" i inače poznata kao ljubiteljica kratkih haljina i mini suknji, i u ovoj prigodi je odjenula mini suknju od jeansa, te ju "sparila" s čizmicama. Od pogleda na čizmice odmah nam je vruće, ali Uršuli je očito bilo ugodno.

image
Josip Moler/Cropix

“Kad se osvrnem, sve je bilo kako je trebalo biti. Kad pogledam unaprijed, znam da će sve biti još bolje. Uvijek pozitivna, drukčije ne znam. Hrabro u nove godine…”, poručila je nedavno, kad je slavila 51. rođendan.

U jednom intervjuu za Jutarnji otkrila je tajnu svoje dobre linije.

"Vježbam redovito, dva put tjedno, koliko mogu odlazim u šetnju, hodanje mi u zadnje vrijeme više odgovara od vožnje biciklom iako i to volim.

Ne prejedam se, ne jedem kasno navečer i noću i trudim se da je to koliko-toliko zdravo... Imam sreću da jako volim voće, pa i povrće” - ispričala je voditeljica i urednica s HTV-a.

image

Uršula Tolj na zagrebačkoj špici s društvom, u kojem je bila i Snježana Mehun Schillinger

Josip Moler/Cropix
image

Uršula Tolj i Leo Pavlačić, poznat i pod umjetničkim imenom kao Leone Pavlashian

Josip Moler/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 12:31