StoryEditorOCM
ShowbizCHRISTIAN OLIVER

Sve više detalja izlazi na vidjelo o kobnoj zrakoplovnoj nesreći glumca i njegovih kćeri, otkrića su tragična

Piše SCENA SD
9. siječnja 2024. - 15:22

Postoje šokantni novi detalji o smrti Christiana Olivera koji pokazuju kako mala pogrešna odluka može koštati života. Nakon što se glumčev avion srušio prije nekoliko dana iz još uvijek nejasnih razloga, sada se ispostavilo da Christian i njegove kćeri Madita i Annik nisu ni trebali biti u tom avionu. 

image

Christian Oliver 2015. godine sa suprugom i kćerkama

Chris Delmas/Afp

Kao što je redatelj Nick Lyon (53), koji je s Oliverom u Los Angelesu do 22. prosinca snimio film ("Zauvijek drži svoj mir") potvrdio ekskluzivno za novine "Bild", za tragediju je krivo otkazivanje leta. Zvijezda serije "Alarm za Cobru 11" planirala je zabavu u svom domu u Los Angelesu nakon odmora na Karibima, ali zakazani let otkazao je "American Airlines". Slijedeći let trebao je biti tek četiri dana kasnije.

image

Christian Oliver 2006. godine

Upi/Newscom/Profimedia/Upi/newscom/profimedia

Lyon objašnjava: "Cijelo vrijeme smo se dopisivali, pa sam znao da će njegov odlazak biti vrlo stresan." I tako je glumac također želio otkazati planirano ronjenje. Lyon nastavlja. "Zatim je otišao u ronilačku trgovinu na otoku i htio otkazati ronjenje. Vlasnik trgovine "Dive Bequia" rekao je: "Hej, i ja sam pilot, mogu te povesti." Bio je to susret sa Robertom "Bobom" Sachsom.

Bob je trebao odvesti obitelj sa svojom Bellancom 17-30A Super Viking na otok Sveta Lucija, udaljen oko 100 kilometara, gdje su željeli promijeniti avion i letjeti dalje. Koliko je letačkog iskustva pilot zapravo imao, još uvijek nije jasno. Međutim, neke fotografije pokazuju Roberta već 2012. godine sa spomenutim avionom, izgrađenim 1974. godine.

Izgleda da je to bio lanac nesretnih slučajnosti koji se sastojao od otkazivanja leta, planirane zabave, Bobove ljubazne ponude i tragične nesreće koja je rezultirala smrću četvero nevinih ljudi.

Domaćim gledateljima najpoznatiji je po ulozi u njemačkoj akcijskoj seriji "Alarm za Cobru 11" u kojoj je glumio dvije godine, Oliver je za života sudjelovao u brojnim filmskim i TV projektima u Hollywoodu.

Zapaženu ulogu ostvario je 2006. u filmu "Dobri Nijemac" redatelja Stevena Sorderbergha, glumeći uz bok holivudskim ikonama Cate Blanchett i Georgeu Clooneyju.

image

Christian Oliver 1997. godine

Ifa Film/United Archives/Profimedia/Ifa Film/united Archives/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 14:35