StoryEditorOCM
ShowbizJEL MOGUĆE

Svi su ostali šokirani: Whoopi Goldberg je priznala koju je nevjerojatnu klauzulu stavila u svoju oporuku

Piše SCENA SD
16. srpnja 2023. - 08:31

Whoopi Goldberg, jedna od rijetkih osoba na svijetu koja je osvojila četiri najveće nagrade u industriji zabave, koje se zovu  EGOT (Emmy, Grammy, Oscar i Tony), sudjelovala je nedavno u raspravi o novootkrivenim dokumentima oporuke Arethe Franklin. Zvijezda "Duha" tada je otkrila da njezine posljednje oporuke sprječavaju bilo koga da napravi digitalni hologram njezine slike nakon što umre.

"Ne želim biti hologram, to je u mojoj oporuci već 15 godina", kategorički je rekla 67-godišnja glumica. "Ne pitaju te. Oni to samo učine, a ti kažeš, ‘Hej, nije li to Tupac? Čekaj malo, zar Tupac nije umro? Što on tamo radi?‘ Gledajte, ja to ne želim. Nekako je čudno, jezivo."

image

Whoopi Goldberg

Miguel Medina/Afp

Kasnije je dodala kako će se ljudi koji će biti zaduženi za upravljanje njeginom imovinom nakon njezine smrti pobrinuti da ispune njezine želje.

Nije prvi put da Goldberg otkriva sadržaj svoje oporuke. U prosincu 2022. rekla je da je napisala da će nakon njezine smrti neovlaštene biografije o njezinom životu biti spriječene, "osim ako ne razgovarate s mojom obitelji".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 20:58