StoryEditorOCM
ShowbizPRIČALA O NJEMU

‘To je ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku‘: Čola je jednu od najljepših pjesama posvetio ovoj glumici

Piše Scena SD
9. veljače 2024. - 09:07

Zdravko Čolić bio je i ostao jedan od najkarizmatičnijih glazbenika s ovih postora. žene koje su se tijekom karijere susretale s njim, njegova suradnice, prateći vokali, svjedočili bi kako je imao pogled i stav koji osvaja.

"Čola nije morao željeti osvajati, on bi te samo kroz pjesmu u nekom trenu pogledao i ti bi bila zaljubljena! To se događalo na sceni, izvan nje već bi ga gledala drugim očima. Ali to na sceni je premoćno, neodoljivo..." - ispričala je jedna od djevojaka koje su pjevale s njim.

Čola je zadnje 23 godine u sretnom braku sa suprugom Aleksandrom, s kojom ima dvije kćeri Unu i Laru, a puno godina ranije poseban odnos njegovao je sa sarajevskom glumicom Jasnom Beri.

Glumica poznata i pod imenom Jasna Ornela Bery, rođena je u Zenici 1954., a karijeru je započela u voljenom Sarajevu, u koje se vratila i dok je bilo još opkoljeno 1994. godine. A njezine uspomene posebno su vezane upravo uz jednog od najšarmantnijih Sarajlija, Zdravka Čolića.

"Uvijek će dio mog srca biti rezerviran za njega" - ispričala je Jasna u jednoj emisiji i dodala:

"Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju karizmu uspješno održava i danas. Prije svega je dobar čovjek. 

Zdravko Čolić - Noć mi te duguje - (LIVE)

Čola mi je posvetio pjesmu ‘Noć mi te duguje‘, koju je sam napisao. Ne mogu reći da smo mi hodali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvijek svačiji i ničiji" - zaključila je Jasna beri, poznata po ulogama u filmovima "Na putu", "Grbavica", "Nafaka", "U zemlji krvi i meda".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 09:01