StoryEditorOCM
ShowbizTODORIĆEVA SNAHA

Todorićeva Milica proslavila rođendan u Chanelu: Veza s Ivanom bila je turbulentna, a da su se vjenčali dugo su tajili

Piše Ivana Prgomet
5. ožujka 2024. - 11:12

Da joj snaha slavi rođendan, na svojoj društvenoj mreži pohvalila se Iva Todorić. Bivša srpska manekenka Milica Mihajlović, supruga najmlađeg sina Ivice Todorića, Ivana Todorića, i Iva pozirale su za društvenu mrežu. U Instagram Storyju Iva joj je čestitala 40. rođendan dodavši "40 godina mlada". Obje su pozirale u Chanelu, Milica je imala hulahopke tog brenda, a Iva vestu.

image

Milica Todorić i Iva Todorić

Instagram

Milica i Ivan Todorić u vezi su od 2008. godine, a vjenčali su se 2017. Njihova veza isprva je bila turbulentna. Prekidali su i mirili se dok nisu shvatili da su suđeni jedno drugom.

Par se upoznao krajem 2008. godine u New Yorku gdje je Milica nosila modnu reviju, a Ivan je bio na poslovnom putu. Bila je to, kako su oboje rekli, ljubav na prvi pogled. Nakon šest mjeseci veze Milica je upoznala Ivanove roditelje u Zagrebu na svadbi Ivana Valentića, kojem je Todorić bio kum. Nakratko su prekinuli nakon pet godina veze. Pomirili su se pola godine poslije na proslavi Miličina rođendana u Beču. Milica je postala prva Ivanova djevojka koju je doveo u Kulmerove dvore.

image

Milica Mihajlović i Ivan Todorić snimljeni na jahti u Splitu na početku veze

Slobodna Dalmacija

Milica se manekenstvom počela baviti kao 16-godišnjakinja, a srpski mediji pisali su da joj je direktor modne agencije Women, Dejan Marković, prišao u Budvi i ponudio posao modela. Na internetskoj stranici agencije Fox Model piše da je visoka 179 centimetara te da ima gotovo savršene mjere 87-58-89. Godinu dana nakon susreta s Markovićem otišla je u Milano, snimala reklame za strane brendove poput Levi’sa, postala zaštitno lice modne kuće Fratelli te bila lice s naslovnice srpskog Cosmopolitana. U Hrvatskoj gotovo i nije snimala kampanje, poznata je tek jedna koju je snimila za agenciju koja planira vjenčanja. Pozirala je i za časopis za muškarce Maxim, pisala su 24sata.

- Upucavali su mi se svi koji imaju dovoljno testosterona i hodaju na dvije noge. Zanimljivo je da debeli vlasnici jahti obično ne ‘muvaju’ nego su ‘muvani’ i ‘smuvale’ su ih izgladnjele žene te su obično i zauzeti. I to traje dok one ne postanu deblje od njih. Sebe ipak svrstavam u drugu skupinu sretnica koje mogu uživati u slobodi izbora: zgodni barmen, požrtvovni tjelohranitelj, tajanstveni surfer - rekla je tad.

Milica je istaknula da je pametnija, zgodnija, poštenija i bolja prijateljica od drugih djevojaka te da se time izdvaja od ostalih manekenki, a napomenula je i kako je više boemski, a ne ukočeni tip te da obožava hipijevsku atmosferu španjolske Ibize.

- Pametnija sam, hrabrija, poštenija, bolja sam prijateljica, nisam zavidna, nisam razmažena, imam više stila, nisam dosadna i jako sam cool. Ovo nije oglas za udaju, samo sam iskrena - rekla je te 2009. godine tad 24-godišnja Milica Mihajlović.

Bila jeZa srpsku Gloriju ispričala je svojedobno da je vrlo samokritična i jako posvećena detaljima.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:55