StoryEditorOCM
ShowbizZA NAJDUŽU NOĆ

Tri dizajnerice u Splitu predstavile na modnoj reviji za kraj godine novogodišnje haljine, sve je prštalo od šljokica

Piše Sandra Barčot
30. prosinca 2023. - 11:47

Svečano, bolje reći modno, obilježen je kraj godine i što se tiče jedne od rijetkih aktivnih modnih agencija u Dalmaciji – splitskog Royal modelsa.

Modnom revijom naravno, gdje je sve prštalo od svečanih kreacija prilagođenih za ove blagdanske, svečarske dane. Te su posjetitelji modnog happeninga u splitskom klubu Bačvice, uživali u kreacijama brednova triju dama: Sinjanke Ivane Labrović i njenog brenda "Trend", zatim Splićanke Manuele Malenice te brenda "Malena", kao i Zagrepčanke Matee Jakopine i brenda "Fashion by diva".

image

Modna revija Royal modelsa za kraj godine - šljokice caruju

Goran Luetić

Prikazane se kolekcije za večernje izlaske, ali i svečane domjenke, pa možemo slobodno kazati kako i dalje pri izboru odjeće za ove prigode, "caruje" crna boja te šljokice.

Dok se one odvažnije dame odlučuju za – crvenu boju! Boju ljubavi.

Nakon same revije, uručene su i zahvalnice manekenkama, djevojkama koje su 2023. godinu ispratili na modnoj pisti, ali i kao sudionice brojnih izbora ljepota, ne samo u Splitu, već i u Dalmaciji te u Hrvatskoj.

image

Modna revija Royal modelsa za kraj godine -
model Tia Očašić

Goran Luetić

Vlasnik agencije Damir Puhalović tako je uručio zahvalnice Tii Očašić, Franciski Nikolčić, Lari Seferović, Mischi Crnković, Elizabeti Ištuk, Andrei Premeru, Karli Cvitanović Radić, Mariji Magdaleni Lesičar, Tei Bunić ali i gošći iz Kube Yarisel Herrera Hernadnez, manekenki sa lentom Međunarodnog best modela za 2023. godinu.

image

Kubanka Yarisel Herrera Hernandez

Goran Luetić

Samu reviju i svečani završetak uspješne modne godine, podržali su i Socap, Ballon party, Coccolo, Bačvice, San Antonio, Mazda, Trend-Sinj, a sve u režiji agencije Royal models.

Ujedno su uručene i plakete onima koji godinama podržavaju rad agencije - od našeg urednika i novinara "Slobodne Dalmacije" Joška Dadića, te fotoreportera Cropixa Joška Šupića, fotografa Gorana Luetića, kao i Ivani Nenadić Best modelu 2022. godine, te i kreatorici Ivani Labrović, i još jednoj ljepotici Miss Dalmacije Mariti Šegvić.

image
Goran Luetić
image
Goran Luetić
image

Modna revija Royal modelsa za kraj godine - šljokice uz crveno i crno...

Goran Luetić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 21:22