StoryEditorOCM
ShowbizOKREĆE NOVU STRANICU

Veliki novi korak u životu Andree Šušnjare: uzbuđena je i sretna, te otkriva koje joj pitanje više nitko ne postavlja!

Piše SCENA SD
11. travnja 2024. - 07:30
Andrea kreće u samostalne vode i zauvijek napušta Magazin u kojem je bila najdugovječnija pjevačica (desno na fotografijama s početka karijere)Cropix

Andrea Šušnjara, nakon punih 14 godina, u rujnu odlazi iz grupe Magazin. Prvu solo pjesmu već joj piše Tonči Huljić, a sretno zaljubljena pjevačica, koja je nedavno proslavila 37. rođendan, nastupila je prije dvije večeri na splitskim Gripama na humanitarnom koncertu, na kojemu su se kupnjom ulaznica prikupljala sredstva za opremanje odjela pedijatrije splitskog KBC-a.

Andrea je, razgovarajući za In Magazin priznala da - uopće ne razmišlja o udaji.

‘‘Mene više nitko ne pita kad ću se udat‘, zato što mislim da su svi odustali! Mislim... da sam se htjela udati, onda bih se udala, tako da to mi definitivno nikad nije bilo na vrhu liste prioriteta i želja, to je nekako na dnu. Ima puno važnijih stvari od toga‘‘ - ocijenila je splitska pjevačica, s čijeg lica nikad ne silazi osmijeh. 

"Zadovoljna sam sama sa sobom i to zbilja mogu reći. Nikad se nisam zamarala time sviđa li se nekome ova haljina ili ne, bitno je da se meni sviđa. Imala kilo više ili manje, potpuno mi je nebitno.

Jedino ne volim kada to prijeđe u nekakvo vrijeđanje ili kad se nekakve neistine iznose u medijima, to mi zasmeta. Ali inače - kome smeta, neka ne gleda”, rekla je jednom prilikom pjevačica koja, nakon svih zdravstvenih bitaka koje je borila i dobila, davno posložila životne prioritete.

Andrea je postala članicom kultne splitske grupe 2010. godine, kad je s njima i snimila hit "Sijamski blizanci". Naslijedila je tako za mikrofonom niz vrsnih pjevačica poput Ljiljane Nikolovske, Danijele Martinović, Jelene Rozge, a i Ivana Kovač je svoju pjevačku karijeru započela upravo u popularnom bendu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 22:45