StoryEditorOCM
Showbizlatino zavodnik

Za njim su žene godinama uzdisale, a onda ga je nećak optužio za incest: ‘To je najbolnija stvar koju sam doživio‘

Piše SCENA SD
3. ožujka 2024. - 18:26

Ricky Martin, istaknuta figura glazbene industrije, našao se usred oluje medijske pažnje tijekom 2022. godine, suočen s kontroverzama koje su potresle javnost. Njegov nećak Dennis Yadiel Sanchez optužio ga je za izopačene navode o incestu, tvrdeći da su njih dvojica održavala sedmomjesečnu vezu obilježenu psihičkim i fizičkim zlostavljanjem. Dodatno je naveo da Martin nije prihvatio prekid te je opisao trenutke u kojima ga je čekao blizu njegova doma, prenosi Story.

Martin je odgovorio podizanjem tužbe protiv nećaka, nakon čega je Sanchez povukao svoje optužbe. Slavni glazbenik nedavno je otvorio svoje srce u razgovoru za GQ, osvrćući se na turbulentno razdoblje svog života. "To su bile najteže situacije koje sam ikad prošao, najbolnije iskustvo koje sam ikada doživio. Zahvalan sam Bogu što su sve optužbe bile neutemeljene", rekao je.

Prije nego što su ove šokantne optužbe izašle u javnost, Martin se već suočavao s pravnim poteškoćama. Njegova bivša poslovna menadžerica, Rebecca Drucker, podigla je tužbu tvrdeći da ju je pjevač financijski oštetio za milijune dolara. Drucker je istaknula da je prvotno zastupala Martina od 2014. do 2018., ali je ponovno angažirana u svibnju 2020. nakon što su se njegov "osobni i profesionalni život našli u kaosu", izvijestio je TMZ. Treba podsjetiti da su obožavatelji bili zapanjeni viješću o razvodu Martina i Jwana Yosefa nakon šest godina braka.

"Odlučili smo završiti naš brak s ljubavlju, poštovanjem i dostojanstvom, misleći na našu djecu i poštujući sve što smo prošli kao par tijekom ovih predivnih godina", izjavili su portorikanska superzvijezda i sirijsko-švedski umjetnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:40