Scena Showbizz

POSTAJE OPAKO

Ana je skoro svisnula u showu s problematičnim Tinom, novi partner stiže s kulinarskim nagradama

POSTAJE OPAKO

Situacija u showu "3,2,1 kuhaj" postaje sve oštrija i ozbiljnija, svima je jasno da je prošlo vrijeme zafrkancije i da se, ukoliko žele opstati, sad stvarno moraju uozbiljiti. U tom smislu natjecateljici Ani nedvojbeno je pao kamen za srca.

Njezine svađe s partnerom Tinom bile su paprenije od svih začina koji su se koristili u kužini, što bi djevojka valjda mogla i preživjeti da je Tin znao imalo kuhati. Ili da je bio bar upola manje bahat i neodgojen.Tin je, svakako, prošlog tjedna morao napustiti show, a njegovo mjesto od večeras zauzima - Anin otac! Njegovim dolaskom ne samo da Ana dobiva (valjda) mirnijeg, sabranijeg i odgovornijeg partnera nego i, kako se čini, pravog džokera!

Zlatko Tomšić, kako se saznaje s RTL-a, iza sebe ima zavidno kulinarsko iskustvo u pripremi kotlića, fiša, lovačkih gulaša, čobanaca i graha, za koje je osvajao i priznanja u vidu pehara i medalja s brojnih natjecanja.

Anin otrac je inače umirovljeni elektrotehničar koji, osim što jako voli kuhati, je i strastveni planinar i predsjednik planinarskog društva 'Orahovica', član puhačkog orkestra i volonterski vatrogasac.

Naslovnica Showbizz