Scena Showbizz

uzbudljive vijesti od doma

Sjećate li se Arsena, splitskog zavodnika iz Big Brothera? Dok tata na TV-u kuha, u njegovom životu događaju se velike stvari...

uzbudljive vijesti od doma

Vrh tablice kulinarskog showa "3,2,1 kuhaj!" u ovom trenutku drži splitski tandem, poznati radijski novinar i suprug najpoznatije splitske odvjetnice Doris Košta, Arsen Košta i njegov kum i prijatelj Željan Gregov.

U sinoćnjem izdanju spremali su meni po naputku sugrađanina Ivana Pažanina i jako dobro su prošli kod gostiju restorana, koji su u studiju ocjenjivali njihov trostruki slijed.

"Sigurno vam nije bilo lako napraviti predjelo, glavno jelo i desert u tako malo vremena. A uz to, ovo su bili zahtjevni recepti i zahtjevna jela koja traže finesu, koja traže ozbiljnost, pa čak i znanje. Tako da sam strašno ponosan i sretan da ste zadatak svladali do kraja“ - smijao se brk splitskom chefu na kraju epizode, a s njime su se složili i ostali članovi žirija.

Zanimljivo je da Pažanin, kad je u Splitu, svoje omiljene treninge cross fita najčešće odrađuje u klubu Cosmo Box, u kojem je jedan od trenera upravo sin Arsena Košte, Arsen Košta mlađi, kojeg je tv publika upoznala kao Big Brother natjecatelja.
A sin Arsen je tati Arsenu za vrijeme snimanja kulinarskih bravura priredio jednu od najljepših događaja - rođenje unuka, odnosno svog prvog djeteta sa suprugom Ivanom.

 

Splitski radijski novinar, koji svoju epsku potrebu za govorenjem jedva uspijeva zauzdati pred žirijem i kamerama, ne skriva koliki je zaljubljenik u sport, balote, druženja s prijateljima i - ulogu djeda. 

 

Naslovnica Showbizz