Scena Showbizz

Kraj nagađanjima

'Da dajem po tome, moje bi se zvalo Duće!': iza neobičnoga imena kćerkice Elle Dvornik krije se zanimljiva priča, a 'dodatak' je posebno dirljiv

Kraj nagađanjima

Ella Dvornik odlučila je stati na kraj svim preuranjenim zaključcima, govorkanjima i neukusnim komentarima, pa je na svome facbooku objavila kratko i jasno objašnjenje imena kojega je odabrala za svoju kćerkicu Balie Dee.

‘Balie se čita Bali. Ime je dobila po otoku Bali u Indoneziji gdje smo Charles i ja imali jedno od najznačajnijih putovanja. Bali u hinduizmu znači ‘vojnik’. U njihovoj mitologiji Bali je bio majmun ratnik koji je obarao svoje neprijatelje tako što bi zaželio želju', pojasnila je Ella.

'Dee označava zvuk imena mog tate, Dino, i Charlesove mame Deirdre… Tako da ih uvijek nosi sa sobom i kad ih nema', dodala je.

Upravo je ovaj, drugi dio, Ellinim fanovima bio posebno dirljiv, pa su pratiteljice raznježeno komentirale odabir. Prvi je pak dio, 'Bali(e)', izazvao pravo navalu šala i pošalica.

'Do pete godine će ionako misliti da se zove: "nee too Dirati" ili "Pazi", našalila se prva.

'Kad bi ja davala ime po putovanju nekom dite bi mi se zvalo Brela,ili čak Duće, eto koliko sa putovala...', nasmijala je Ellu jedna komentatorica.

Osim ovoga kratkog objašnjenja, jutros je Ella obavijestila fanove da se još uvijek nalazi u bolnici, no da je bebica super i da se obje dobro osjećaju.

'Dobro jutro ljudi! Puno sam bolje danas, trebalo mi je vremena da dođem k sebi. Hvala svima na čestitkama još jednom! Čitali smo vaše poruke jučer. Još uvijek sam u poliklinici i odmaram dok sve ne splasne i dane uglavnom provodimo s Balie. Čim se malo sve slegne ispričat ću vam kako nam je bilo. Nadam se da ste vi isto super i želim vam sretan utorak!!!'

 

Naslovnica Showbizz