Scena Showbizz

Opet muško

'Znam, gadna sam kao ponoć!': ususret emisiji, naša pjevačica se požalila novom maskom, komentari potvrdili njen 'strah'

Opet muško

Nagledali smo se svega u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a transformacije muškaraca u žene i obrnuto redovito nas znaju fascinirati uspješnošću. U moć make upa smo se već imali priliku uvjeriti, ali svaki put stanemo pa se zagledamo nad idejama vizažista.

Paola Valić Bekić, jedna od ovogodišnjih natjecateljica popularne emisije, požalila se tako na svome Instagramu da je 'opet muško' i opet - 'gadna k'o ponoć'. Pod teškom maskom i s instaliranom bradom, Paola, dakako, izgleda neprepoznatljivo, ali to je i cilj. Utjelovit će pjevača legendarnih Bee Geesa, a kako će finalni 'look' izgledati tek ćemo vidjeti.
 


"Znam, znam, gadna sam kao ponoć! Opet sam muško i vrijeme je da postanem Duško. Veliki Bee Gees ove nedjelje, gospon' Gibb. Ne mrem' vjerovati da je ovo moje lice. Još kad kažem da je maska trajala satima...i nikad kraja. Valjda ću jednom biti normalno žensko", objasnila je pjevačica 'situaciju' na svom licu.

Komentari su samo potvrdili njene 'strahove'. Kada kažu da je transformacija 'fenomenalna', pratitelji zapravo hoće reći da je sve što je pjevačica napisala istina. Što je i cilj natjecanja, pa ćemo ljepotu, u ovom slučaju, ostaviti sa strane.
 

 

Naslovnica Showbizz