StoryEditorOCM
Šuška seDVA TEŠKA TJEDNA

Bojana Gregorić priznala da je iza nje jako teško razdoblje: ‘Prave osobe će ostati kako bi riješile stvar s vama...‘

Piše scena sd
15. ožujka 2024. - 15:36

Glumica Bojana Gregorić Vejzović na društvenim mrežama nerijetko dijeli trenutke iz privatnog života, a sada je otkrila kako prolazi kroz teško razdoblje.

- Iza  mene su dva teška tjedna. Diskurs “izazovno” mi poprilično ide na živce, jer izazovno je popeti se na Mount Everest, izazovno je naučiti svirati klavir…. a za neke situacije imamo pravo reći teško je,baš mi je teško! Nisam od onih koje će o detaljima, ovo je mjesto na kojem pokušavam dodati malo “boje” i veselja, jer svi nosimo svoje rane. Hvala što ste tu još uvijek i kada mene “oboji siva”, kada se isključim,hiberniram na auto pilotu svakodnevice uz najuži krug mojih ljudi! Šahovsko polje na kojem ćemo stajati nakon poteza u života ne možemo predvidjeti, već se nadati najboljem! Danas je sunce, sve će biti u redu, i vratiti će se opet sve palete boja.?, napisala je na svojoj posljednoj Instagram objavi.

Nedavno je imala još jednu sličnu objavu u kojoj je napisala;

‘Prave osobe će ostati kako bi riješile stvar s vama‘, pisalo je na fotografiji.

‘Imajte to na umu u bilo kojoj životnoj situaciji!‘, poručila je Bojana ispod objave. Pratitelji se pitaju što se događa u životu naše glumice koja je sa suprugom Enesom u braku već 17 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. ožujak 2024 15:58