StoryEditorOCM
Šuška seČESTITKE!

Matko Jelavić oženio sina! Odabranica mladog glazbenika je u drugom stanju. Rodit će Luku. ‘Svi smo raznježeni‘

Piše Lenka Gospodnetić
3. ožujka 2024. - 14:04
Split, 050709. Finalna vecer festivala Split 2009. Na slici Matko Jelavic i njegov sin Marko koji svira u grupi Dominatori.Josko Supic/Cropix

Legenda zabavne glazbe, veteran Matko Jelavić (65) na društvenim je mrežama istaknuo dirljiv status, lijepim povodom: ovoga se vikenda, naime, oženio njegov sin Marko Jelavić (38). Markova se izabranica zove Antea, i u "blagoslovljenom" je stanju, a na vjenčanom obredu u splitskom Matičnom uredu zablistala je u jednostavnoj bijeloj vječanici ispod koje se nazirao ljupki trbuščić.

- Jučer su se vjenčali moja nevjesta Antea i moj sin Marko. Iz njenog prekrasnog trbuščića sve je pratio moj unuk Luka, koji će uskoro vani. Svi smo raznježeni - napisao je zabavnjak stare garde, koji je ogromnu popularnost svojedobno stekao pjesmom "Majko stara" (Splitski festival 1988.), ali i drugim klasicima zabavnog žanra: "Ti, samo ti, "Pianino", "Ljuta"...

Uskoro će se u domu Jelavićevih ipak najviše oriti ona "Rodija se sin", uz koju se profeštalo bezbroj puta u cijeloj Dalmaciji!

image

Matko Jelavić

Saša Burić/cropix/

Matkov sin Marko je inače također sklon glazbi; aktivno djeluje pri bendu Diktatori (vokal i gitara). Bend ima "pun notes" svirki, traženi su zabavljači i čest prateći bend pjevaču Giulianu ali nastupaju i samostalno. Matko ima i sina Sandra, koji nije izabrao glazbeni put; diplomirani je ekonomist i iskusan klupski menadžer, te nekoliko godina mlađi od (friško oženjenog) brata.

Uzgred, Matko Jelavić lijepim je riječima nedavno podržao i mladog Istranina, našeg predstavnika na Eurosongu Babieja Lasagnu uputivši mu dobre vibracije za nastup u Švedskoj. Sinove je pak dobio i odgojio ih u skladnom braku sa suprugom Mirjanom.

Familiji čestitamo na ovom događaju i skorom proširenju "članstva"!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. ožujak 2024 02:25