StoryEditorOCM
TV&RealityTEŠKI UVJETI

Meggy nakon ispadanja iz Survivora: ‘Bili smo gladni, nitko nam nije tajno donosio hranu, nismo bili na odmoru‘

Piše SCENA SD
27. ožujka 2024. - 19:16

Ispadanje Meggy Alobić, fitness trenerice iz Brega kraj Opatije, obilježilo je prethodni tjedan u popularnom televizijskom showu "Survivor". Iako su mnogi gledatelji, kao i neki natjecatelji, očekivali da će plavo pleme nominirati Nikol, iznenađenje je bilo kad se u borbi s Varjom našla upravo Meggy. 

"Što je danas pravedno? Danas ja, sutra netko drugi. I ja sam nominirala Nikolai to je takva igra, i sve je dopušteno", rekla je Meggy.

Duel je zahtijevao slaganje kocki i balansiranje na dasci. Početak je bio obećavajući, Meggy je čak bila brža od protivnice iz crvenog plemena, ali na kraju je Varja, u napetom ‘fotofinišu‘, ipak uspjela pobijediti za dlaku. Meggy nije bila iznenađena ovim ishodom, prenosi 24 sata

"Varja je izuzetna i želim joj da se uvijek vraća jača i jača, koliko god puta je šalju u duele. Ona je dostojan protivnik, kao i svatko od ostalih, nikoga ne smiješ podcijeniti. Nije samo ona osoba koja ne bi donijela bod plemenu. Nadam se da će postati još bolja kako vrijeme prolazi i od srca joj to želim", izjavila je Meggy.

Varja je već jednom pobijedila Meggy, na početku sezone. Plavo pleme je tada izabralo Meggy kao najslabiju kariku, dok je Varja predstavljala crveno pleme. Tada su morali slagati kockice s brojevima po redu, što je Varja uspjela brže izvesti, osvojivši tajni imunitet koji je kasnije iskoristila na jednoj od nominacija. Iako se Varja već nekoliko puta uspjela spasiti od ispadanja, Meggy nije imala istu sreću.

"Osjećaji su bili emotivni jer je to bio nevjerojatan put kojeg se ne može riječima opisati, već se mora doživjeti", komentirala je Meggy, dodajući da se veseli povratku svojoj djeci.

Njezina obitelj je bila jedan od razloga koji je naveo člana plavog plemena, Jakoba, da nominira Meggy.

"Jakob je rekao nešto što se nije dogodilo jer nisam ni spomenula djecu, a kamoli muža, ali oprošteno mu je. Sreća je definitivno bila faktor koji sam ja isprojicirala jer sam htjela biti sa svojom djecom", objasnila je Meggy, piše 24 sata

Na pitanje zašto su je ostali nominirali, Meggy je odgovorila: "Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ja ne znam što je u glavama pojedinaca. Bili su sumnjičavi prema meni nakon mog povratka, većina ih je bila takva, ali sam im odmah sve rekla i imaju potpuno pravo sumnjati."

"U ovoj igri je sve legitimno. Hoćete li biti iskreni, podložni, pokvareni, kalkulirati ili manipulirati - to ovisi o vama. Svatko kreće od sebe", zaključila je Meggy.

Mnoge natjecatelje u "Survivoru" suočavaju se s izazovima. Bore se za hranu, trče, skaču i natječu se pod visokim temperaturama. No, Meggy tvrdi da nije tip osobe koja se žali te da je uživala u svim uvjetima.

"Pamtiti ću svaki dan proveden unutra, kako smo se smijali i kad smo gubili i pobjeđivali, zajedničko gledanje zalaska sunca te naše noćno pjevanje uz vatru u našem pješčanom krevetu", otkrila je Meggy, ističući da joj je najteže bilo rastati se od plavog plemena. 

"Žao mi je što nisam više vremena provela s Nancy i Alex jer imam jako visoko mišljenje o njima, ali nastavit ćemo gdje smo stali kada izađu", dodala je o novim natjecateljima koji su se plavom plemenu pridružili prošlog tjedna. "Kod Alexa sam vidjela i doživjela najveću iskrenost, a takve ljude u životu najviše cijenim", istaknula je. Nakon izlaska iz showa, ostala je u dobrim odnosima s Katijom, koja je ispala prije nje, kao i s Markom iz crvenog tima, koji je prvi napustio "Survivor".

A što se tiče hrane nakon izlaska iz natjecanja? "Ćevapi! A onda slatkiši! Još uvijek se častim, možda i previše, jer su se kilogrami vratili još više nego prije", priznala je Meggy, koja tvrdi da se njezin život nakon "Survivora" nije mnogo promijenio. "Sve je i dalje rutinski, uz uživanje s djecom i najmilijima. Ništa se tu nije previše promijenilo osim što me ljudi stalno pitaju ‘jeste li stvarno bili gladni?‘ Da! Bili smo gladni, nitko nam nije tajno donosio hranu. Ušli smo u ‘Survivor‘, nismo bili na odmoru", zaključuje. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 07:40