stdClass Object ( [id] => 1314397 [title] => Najstroža članica žirija ‘Supertalenta‘ čija 10. sezona kreće najesen: Bila ja stroga ili ne, vjerujem u druge šanse [alias] => najstroza-clanica-zirija-supertalenta-cija-10-sezona-krece-najesen-bila-ja-stroga-ili-ne-vjerujem-u-druge-sanse [catid] => 481 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Deseta sezona showa "Supertalent" prikazivat će se na televiziji u sklopu jesenske sheme na Novoj TV. S audicijama za novi hrvatski supertalent počelo se u lipnju, dok bi emisije uživo trebale početi u studenome i prosincu. Voditeljski par će i ove godine biti Igor Mešin, koji emisiju vodi od početka, i Frano Ridjan, koji je postao suvoditelj "Supertalenta" u lipnju 2019., kada su započela snimanja sedme sezone.

Sudački žiri je isti i čine ga: Davor Bilman, Martina Tomčić Moskaljov, Fabijan Pavo Medvešek i Maja Šuput. Martina Tomčić Moskaljov je sutkinja emisije "Supertalent" od 2016., kada su promijenjeni svi suci. Bila je sutkinja u šest sezona dosad, a njezina sedma od ukupno 10 je pred vratima.

Martina Tomčić Moskaljov je operna pjevačica, suosnivačica je škole pjevanja, plesa i mjuzikla s Husar, vokalna trenerica u showu "Tvoje lice zvuči poznato" i članica žirija u nekoliko sezona showa "Zvijezde pjevaju" na HRT-u.

Sjećanje na natjecatelje

Kako su prošle audicije za novu sezonu "Supertalenta"?

- Audicije za desetu sezonu "Supertalenta" snimali smo u lipnju. Tempo je, kako to obično na audicijama biva, bio naporan jer su cjelodnevna snimanja trajala ukupno desetak dana u komadu, ali nam je bilo jako zabavno. Bilo je intenzivno i dinamično zbog velikog broja prijavljenih kandidata i zaista smo vidjeli svašta. Zbog vremenskog odmaka koji je prošao od završetka audicija do sada teško mi je uopće detaljno se prisjetiti svih nastupa, pa se i sama veselim cijelo to iskustvo ponovo proživjeti na televiziji. No, kada vraćam film na sva ta nova lica koja smo ove godine upoznali, zbilja mogu reći da će jubilarna sezona "Supertalenta" po mnogočemu biti posebna.

---

image
Nova TV
---

Jeste li postrožili kriterije ove godine?

- Mnogi me doživljavaju kao najstrožu članicu žirija. Prije početka svoje prve sezone kao član žirija "Supertalenta" izjavila sam da visoko podižem ljestvicu kada su kriteriji ocjenjivanja u pitanju, no emocije i moj osobni doživljaj donose onu krajnju prevagu. Smatram da sam ostala vjerna tome od moje prve sezone do sada i da sam u žiriranju pravedna i iskrena.

Je li veća konkurencija?

- Više puta smo ja ili moji kolege znali reći "baš kad pomislim da nas više ništa ne može iznenaditi, nova sezona uvjeri nas u suprotno" – i zaista je tako. Svake godine u show nam stigne netko izniman tko u svojoj kategoriji – bilo da je to pjevanje, ples, akrobatika, iluzionizam ili nešto sasvim drugo – podigne ljestvicu još više. Konkurencija je svakako neumoljiva ove godine i mislim da se nekako potrefilo da su izvođači baš dobro raspoređeni u tim našim kategorijama, odnosno da se u svakoj od njih može pronaći netko s izvanserijskim talentom.

Mnogi će reći da ste najstroža sutkinja. Mislite li da je to tako?

- Činjenica je da imam visoka očekivanja od kandidata, no možda se ponekad moja iskrenost poistovjećuje sa strogoćom, s čime se ne bih složila. Ako kandidat svojim nastupom ne zadovoljava kriterije žirija, a pritom ima potencijala, iskren komentar može mu pomoći da radi na sebi, izbrusi svoj talent i, na kraju krajeva, vrati se u velikom stilu u novoj sezoni. Bila ja stroga ili ne, definitivno vjerujem u osobni razvoj i druge šanse.

S kime se najbolje slažete na snimanjima a s kime se najčešće slažete u odabiru kandidata?

- Sa svim kolegama iz žirija imam poseban odnos i uspješno surađujemo već godinama. Najnoviji član ove postave je Fabijan, koji se odlično uklopio i ako bih baš morala birati, možda bih njega izdvojila kao najvećeg istomišljenika. Svakako s njim razmjenjujem prve reakcije nakon nastupa jer sjedimo jedno do drugoga.

---

image
Nova TV
---

Tri nastupa koja ćete uvijek pamtiti, dobra ili loša?

- Za ovo pitanje bih trebala zaroniti u neiscrpni bunar uspomena koje imam sa svih dosadašnjih sezona "Supertalenta". No, prvo što mi pada na pamet, osim kandidata kojima sam dodijelila zlatne gumbove, jest Britanac Stevie Starr, koji nas je sve izbezumio i fascinirao svojim talentom. On je gutao kovanice i razne druge predmete i vraćao ih kroz usta van – mislim da ni ne čudi što su mi uspomene na njegove nastupe ostale urezane u sjećanje.

Tko vam je od osvajača showa ostao u najboljem pamćenju?

- Zaista mi je teško izdvajati pobjednike koji su mi ostali u najboljem sjećanju jer su svi oni s razlogom odnijeli tu titulu i ponudili nam nešto zbog čega su zasluženo proglašeni pobjednicima. Svakako pamtim pobjedu Anatache Filimone, koja je bila moj zlatni gumb, i uživala sam u praćenju njezina razvoja od audicije do finala. Te sezone konkurencija je bila žestoka, a ostale polufinalistice – plesačica Siena i akrobatkinja Tetiana – bile su zaista nevjerojatne i pružile su nam finale za pamćenje.

Kako se vodite u odabiru kome ćete dati glas, a tko će biti zlatni gumb?

- Ako mi se nastup svidi i budi pozitivnu energiju u meni, a naročito ako me oduševi ili ostavi bez teksta, onda bez sumnje kandidat ima moj glas. Kada je u pitanju zlatni gumb, smatram da tu nema kalkulacije: "Ako iskoristim svoj zlatni gumb, hoće li nakon ovog kandidata doći netko bolji" ili nešto tome slično. Mislim da je taj osjećaj jednostavno nepogrešiv i kada se tijekom nastupa dogodi taj poseban nalet energije koja te obuzme, onda znaš da si pronašao svoj zlatni gumb.

Pjevanje i treniranje pjevača

S čime biste se predstavili sucima i publici da ste se prijavili na "Supertalent"?

- Logično bi bilo da bih se predstavila pjevanjem, no ne bih se prijavila na "Supertalent". Volim svoje mjesto s ove druge strane pozornice i ne bih ga mijenjala.

---

image
Nova TV
---

Kakav vam je odnos s voditeljima Franom Riđanom i Igorom Mešinom?

- Voditelji Frano i Igor su za početak veliki profesionalci koji vrhunski rade svoj posao. Oni nisu samo voditelji, nego su kandidatima podrška te onaj zadnji poticaj prije dolaska na pozornicu. Mislim da kandidatima upravo netko takav – staložen, zabavan i opušten – treba prije tog velikog koraka. S Igorom i Franom je lijepo raditi i smijeha, kao što vjerojatno možete i zamisliti, ne nedostaje.

Stignete li se još baviti opernim pjevanjem?

- Naravno da stignem. Pjevanje je ono čime se ja bavim, a žiriranje u "Supertalentu" me u tome nimalo ne ograničava.

Što vam je draže – pjevati ili trenirati pjevače?

- To je kao da pitate koga volim više, sina ili kćer, jer je oboje neizostavni dio mog posla. Naravno da obožavam pjevati, ali ima nešto posebno i u treniranju drugih jer se naime tako i sama razvijam kao pjevačica.

Kako i koliko dugo pripremate natjecatelje showa "Tvoje lice zvuči poznato"?

- "Tvoje lice zvuči poznato" je zaista poseban projekt, ne samo zbog odličnih transformacija koje svaki put iznenade, nego i zbog rada s kandidatima. Oni praktički moraju biti poput jukeboxa, jer se od njih očekuje da nauče izvoditi brojne pjesme i žanrove. Pripremati ih za tako nešto je pravi izazov jer je poanta showa da kandidati budu što udaljeniji od sebe samog – kako izgledom, tako i karakteristikama vokala. Show je kompleksan i protezao se u kontinuitetu gotovo pola godine. Vremenski rokovi bili su izazovni, no kandidati su nakon završetka projekta iz showa izašli s velikim fundusom vokalnog znanja.

Na koji način reagirate ako ne prođe kandidat kojem biste vi dali prolaz?

- Pravila su jasna: tri ili više "da" znače prolaz, a sve manje od toga znači da kandidat ne prolazi dalje. Čak i da navijam za nekoga tko po mom mišljenju zaslužuje proći, kao dio četveročlanog sudačkog žirija uvažavam mišljenje svojih kolega.

---

image
Nova TV
---

Kako volite provoditi slobodno vrijeme?

- Najdraži način provođenja slobodnog vremena su obiteljska druženja. Gdje smo i što radimo je manje bitno, važno je jedino da smo svi na okupu.

Gdje ćete provesti ljeto?

- Lokaciju neću otkriti, no mogu vam reći da ćemo se kupati, odmarati, šetati, jesti i zabavljati.

Jeste li strogi u privatnom životu kao što vas opisuju kao sutkinju?

- Već smo zaključili da moja strogoća u showu varira ovisno o percepciji gledatelja, a u privatnom životu bi vam na to pitanje najbolji odgovor mogli dati moji prijatelji.

Omiljeni kazališni komad?

- Zašto samo jedan, može li barem tri? Mogla bi ih navesti stotinjak i ono što ću odgovoriti sada ne mora vrijediti za sutra, ali to su: "Nabucco", "Tosca", "Aida" i Prokofjev balet "Romeo i Julija".

Neki budući poslovni projekti?

- Sada je ljeto i idealna prilika za odmor, pa ne razmišljam o tome. Mogu samo reći da će svi znati za njih na vrijeme.

Za kraj, imate li neku zanimljivost ili iznenađenje vezano za emisiju, a da publika još ne zna?

- Dobar pokušaj! Naravno da vam trenutno ne mogu ništa otkriti jer sve zanimljivosti i iznenađenja čuvamo za jesen, a vjerujte da ih neće nedostajati. Slavimo jubilarnu desetu sezonu i obilježit ćemo je sa stilom, a gledatelje svakako neće razočarati.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => Martina Tomčić [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) ) [extra_fields_search] => Martina Tomčić 2 0 8741 2 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2023-08-09 14:08:51 [created_by] => 264 [created_by_alias] => Božidar Lončar [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2023-08-12 16:37:25 [modified_by] => 264 [publish_up] => 2023-08-12 16:34:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 481 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti sa tv ekrana. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, scena, estrada, zvijezde, šuška se, tv [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => TV&Reality [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Najstroža članica žirija 'Supertalenta' čija 10. sezona kreće najesen: Bila ja stroga ili ne, vjerujem u druge šanse [metakey] => martina tomčić, supertalent, reflektor [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2023\/08\/09\/25387562.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/09\/25387563.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/09\/25387560.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/09\/25387561.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/09\/25387565.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/09\/25387564.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Nova TV","Nova TV","Nova TV","Nova TV","Nova TV","Nova TV"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["36:31","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x2486","hd_25387562_1920.jpg":"1920x1080","k_25387562_1280.jpg":"1280x1280","k_25387562_1024.jpg":"1024x1024","k_25387562_640.jpg":"640x640","k_25387562_480.jpg":"480x480","k_25387562_340.jpg":"340x340","k_25387562_220.jpg":"220x220","o_25387562_1280.jpg":"1280x1657","o_25387562_1024.jpg":"1024x1325","o_25387562_640.jpg":"640x828","o_25387562_480.jpg":"480x621","o_25387562_340.jpg":"340x440","o_25387562_220.jpg":"220x284","h_25387562_1280.jpg":"1280x854","h_25387562_1024.jpg":"1024x683","h_25387562_640.jpg":"640x427","h_25387562_480.jpg":"480x320","h_25387562_340.jpg":"340x227","h_25387562_220.jpg":"220x147","pp_25387562_1280.jpg":"1280x1628","pp_25387562_1024.jpg":"1024x1303","pp_25387562_640.jpg":"640x814","pp_25387562_480.jpg":"480x611","pp_25387562_340.jpg":"340x432","pp_25387562_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2470","hd_25387563_1920.jpg":"1920x1080","k_25387563_1280.jpg":"1280x1280","k_25387563_1024.jpg":"1024x1024","k_25387563_640.jpg":"640x640","k_25387563_480.jpg":"480x480","k_25387563_340.jpg":"340x340","k_25387563_220.jpg":"220x220","o_25387563_1280.jpg":"1280x1646","o_25387563_1024.jpg":"1024x1317","o_25387563_640.jpg":"640x823","o_25387563_480.jpg":"480x617","o_25387563_340.jpg":"340x437","o_25387563_220.jpg":"220x283","h_25387563_1280.jpg":"1280x854","h_25387563_1024.jpg":"1024x683","h_25387563_640.jpg":"640x427","h_25387563_480.jpg":"480x320","h_25387563_340.jpg":"340x227","h_25387563_220.jpg":"220x147","pp_25387563_1280.jpg":"1280x1628","pp_25387563_1024.jpg":"1024x1303","pp_25387563_640.jpg":"640x814","pp_25387563_480.jpg":"480x611","pp_25387563_340.jpg":"340x432","pp_25387563_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_25387560_1920.jpg":"1920x1080","k_25387560_1280.jpg":"1280x1280","k_25387560_1024.jpg":"1024x1024","k_25387560_640.jpg":"640x640","k_25387560_480.jpg":"480x480","k_25387560_340.jpg":"340x340","k_25387560_220.jpg":"220x220","o_25387560_1280.jpg":"1280x853","o_25387560_1024.jpg":"1024x682","o_25387560_640.jpg":"640x426","o_25387560_480.jpg":"480x320","o_25387560_340.jpg":"340x226","o_25387560_220.jpg":"220x146","h_25387560_1280.jpg":"1280x854","h_25387560_1024.jpg":"1024x683","h_25387560_640.jpg":"640x427","h_25387560_480.jpg":"480x320","h_25387560_340.jpg":"340x227","h_25387560_220.jpg":"220x147","pp_25387560_1280.jpg":"1280x1628","pp_25387560_1024.jpg":"1024x1303","pp_25387560_640.jpg":"640x814","pp_25387560_480.jpg":"480x611","pp_25387560_340.jpg":"340x432","pp_25387560_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2614","hd_25387561_1920.jpg":"1920x1080","k_25387561_1280.jpg":"1280x1280","k_25387561_1024.jpg":"1024x1024","k_25387561_640.jpg":"640x640","k_25387561_480.jpg":"480x480","k_25387561_340.jpg":"340x340","k_25387561_220.jpg":"220x220","o_25387561_1280.jpg":"1280x1742","o_25387561_1024.jpg":"1024x1394","o_25387561_640.jpg":"640x871","o_25387561_480.jpg":"480x653","o_25387561_340.jpg":"340x462","o_25387561_220.jpg":"220x299","h_25387561_1280.jpg":"1280x854","h_25387561_1024.jpg":"1024x683","h_25387561_640.jpg":"640x427","h_25387561_480.jpg":"480x320","h_25387561_340.jpg":"340x227","h_25387561_220.jpg":"220x147","pp_25387561_1280.jpg":"1280x1628","pp_25387561_1024.jpg":"1024x1303","pp_25387561_640.jpg":"640x814","pp_25387561_480.jpg":"480x611","pp_25387561_340.jpg":"340x432","pp_25387561_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_25387565_1920.jpg":"1920x1080","k_25387565_1280.jpg":"1280x1280","k_25387565_1024.jpg":"1024x1024","k_25387565_640.jpg":"640x640","k_25387565_480.jpg":"480x480","k_25387565_340.jpg":"340x340","k_25387565_220.jpg":"220x220","o_25387565_1280.jpg":"1280x1920","o_25387565_1024.jpg":"1024x1536","o_25387565_640.jpg":"640x960","o_25387565_480.jpg":"480x720","o_25387565_340.jpg":"340x510","o_25387565_220.jpg":"220x330","h_25387565_1280.jpg":"1280x854","h_25387565_1024.jpg":"1024x683","h_25387565_640.jpg":"640x427","h_25387565_480.jpg":"480x320","h_25387565_340.jpg":"340x227","h_25387565_220.jpg":"220x147","pp_25387565_1280.jpg":"1280x1628","pp_25387565_1024.jpg":"1024x1303","pp_25387565_640.jpg":"640x814","pp_25387565_480.jpg":"480x611","pp_25387565_340.jpg":"340x432","pp_25387565_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1000x1500","hd_25387564_1920.jpg":"1920x1080","k_25387564_1280.jpg":"1280x1280","k_25387564_1024.jpg":"1024x1024","k_25387564_640.jpg":"640x640","k_25387564_480.jpg":"480x480","k_25387564_340.jpg":"340x340","k_25387564_220.jpg":"220x220","o_25387564_1280.jpg":"1280x1920","o_25387564_1024.jpg":"1024x1536","o_25387564_640.jpg":"640x960","o_25387564_480.jpg":"480x720","o_25387564_340.jpg":"340x510","o_25387564_220.jpg":"220x330","h_25387564_1280.jpg":"1280x854","h_25387564_1024.jpg":"1024x683","h_25387564_640.jpg":"640x427","h_25387564_480.jpg":"480x320","h_25387564_340.jpg":"340x227","h_25387564_220.jpg":"220x147","pp_25387564_1280.jpg":"1280x1628","pp_25387564_1024.jpg":"1024x1303","pp_25387564_640.jpg":"640x814","pp_25387564_480.jpg":"480x611","pp_25387564_340.jpg":"340x432","pp_25387564_220.jpg":"220x280"}],"incptvocmimagegalleryImageUseInGallery":["1","1","1","1","1","1"]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 481 [name] => TV&Reality [alias] => tv-reality [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 5 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"1","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"1","itemRelatedLimit":"2","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"1","itemRelatedImageSize":"Medium","itemRelatedIntrotext":"0","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"1","itemRelatedImageGallery":"1","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7463160 Threads: 1 Questions: 1601535665 Slow queries: 4754186 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 110556643 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 54 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front02 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/tv-reality ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 482 [name] => Premium [alias] => premium [parent] => 240 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /vinski-podrum-stari/sponzori ) [1] => stdClass Object ( [id] => 481 [name] => TV&Reality [alias] => tv-reality [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/tv-reality ) ) [link] => /scena/tv-reality/najstroza-clanica-zirija-supertalenta-cija-10-sezona-krece-najesen-bila-ja-stroga-ili-ne-vjerujem-u-druge-sanse-1314397 [printLink] => /scena/tv-reality/najstroza-clanica-zirija-supertalenta-cija-10-sezona-krece-najesen-bila-ja-stroga-ili-ne-vjerujem-u-druge-sanse-1314397?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 344102 [name] => martina tomčić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => martina-tomcic [link] => /tag/martina-tomcic ) [1] => stdClass Object ( [id] => 600133 [name] => Supertalent [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => supertalent [link] => /tag/supertalent ) [2] => stdClass Object ( [id] => 362759 [name] => Reflektor [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => reflektor [link] => /tag/reflektor ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => Martina Tomčić [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [related_on_bottom] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [live_button] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [instant_articles] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [s_preporucuje] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [s_voli] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [layout_with_three_photos] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [gallery_in_the_article] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [required_views] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [fullhd_image] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [CitySelect] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [paid_article] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [SD_na_licu_mjesta] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Najstroža članica žirija ‘Supertalenta‘ čija 10. sezona kreće najesen: Bila ja stroga ili ne, vjerujem u druge šanse [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-11-16-56-38-264 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1342 [gender] => m [description] => [image] => 1342.png [url] => [group] => 0 [plugins] => {"customparams_author_school":"","customparams_author_title":"","customparams_author_title_categoryid":"3","customparams_fb_link":"","customparams_tw_link":""} ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/09/25387562.jpg [galleryCount] => 6 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Nova TV [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/09/25387562.jpg [title] => Nova TV ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/09/25387563.jpg [title] => Nova TV ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/09/25387560.jpg [title] => Nova TV ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/09/25387561.jpg [title] => Nova TV ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/09/25387565.jpg [title] => Nova TV ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/09/25387564.jpg [title] => Nova TV ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Deseta sezona showa "Supertalent" prikazivat će se na televiziji u sklopu jesenske sheme na Novoj TV. S audicijama za novi hrvatski supertalent počelo se u lipnju, dok bi emisije uživo trebale početi u studenome i prosincu. Voditeljski par će i ove godine biti Igor Mešin, koji emisiju vodi od početka, i Frano Ridjan, koji je postao suvoditelj "Supertalenta" u lipnju 2019., kada su započela snimanja sedme sezone.

Sudački žiri je isti i čine ga: Davor Bilman, Martina Tomčić Moskaljov, Fabijan Pavo Medvešek i Maja Šuput. Martina Tomčić Moskaljov je sutkinja emisije "Supertalent" od 2016., kada su promijenjeni svi suci. Bila je sutkinja u šest sezona dosad, a njezina sedma od ukupno 10 je pred vratima.

Martina Tomčić Moskaljov je operna pjevačica, suosnivačica je škole pjevanja, plesa i mjuzikla s Husar, vokalna trenerica u showu "Tvoje lice zvuči poznato" i članica žirija u nekoliko sezona showa "Zvijezde pjevaju" na HRT-u.

Sjećanje na natjecatelje

Kako su prošle audicije za novu sezonu "Supertalenta"?

- Audicije za desetu sezonu "Supertalenta" snimali smo u lipnju. Tempo je, kako to obično na audicijama biva, bio naporan jer su cjelodnevna snimanja trajala ukupno desetak dana u komadu, ali nam je bilo jako zabavno. Bilo je intenzivno i dinamično zbog velikog broja prijavljenih kandidata i zaista smo vidjeli svašta. Zbog vremenskog odmaka koji je prošao od završetka audicija do sada teško mi je uopće detaljno se prisjetiti svih nastupa, pa se i sama veselim cijelo to iskustvo ponovo proživjeti na televiziji. No, kada vraćam film na sva ta nova lica koja smo ove godine upoznali, zbilja mogu reći da će jubilarna sezona "Supertalenta" po mnogočemu biti posebna.

---

image
Nova TV
---

Jeste li postrožili kriterije ove godine?

- Mnogi me doživljavaju kao najstrožu članicu žirija. Prije početka svoje prve sezone kao član žirija "Supertalenta" izjavila sam da visoko podižem ljestvicu kada su kriteriji ocjenjivanja u pitanju, no emocije i moj osobni doživljaj donose onu krajnju prevagu. Smatram da sam ostala vjerna tome od moje prve sezone do sada i da sam u žiriranju pravedna i iskrena.

Je li veća konkurencija?

- Više puta smo ja ili moji kolege znali reći "baš kad pomislim da nas više ništa ne može iznenaditi, nova sezona uvjeri nas u suprotno" – i zaista je tako. Svake godine u show nam stigne netko izniman tko u svojoj kategoriji – bilo da je to pjevanje, ples, akrobatika, iluzionizam ili nešto sasvim drugo – podigne ljestvicu još više. Konkurencija je svakako neumoljiva ove godine i mislim da se nekako potrefilo da su izvođači baš dobro raspoređeni u tim našim kategorijama, odnosno da se u svakoj od njih može pronaći netko s izvanserijskim talentom.

Mnogi će reći da ste najstroža sutkinja. Mislite li da je to tako?

- Činjenica je da imam visoka očekivanja od kandidata, no možda se ponekad moja iskrenost poistovjećuje sa strogoćom, s čime se ne bih složila. Ako kandidat svojim nastupom ne zadovoljava kriterije žirija, a pritom ima potencijala, iskren komentar može mu pomoći da radi na sebi, izbrusi svoj talent i, na kraju krajeva, vrati se u velikom stilu u novoj sezoni. Bila ja stroga ili ne, definitivno vjerujem u osobni razvoj i druge šanse.

S kime se najbolje slažete na snimanjima a s kime se najčešće slažete u odabiru kandidata?

- Sa svim kolegama iz žirija imam poseban odnos i uspješno surađujemo već godinama. Najnoviji član ove postave je Fabijan, koji se odlično uklopio i ako bih baš morala birati, možda bih njega izdvojila kao najvećeg istomišljenika. Svakako s njim razmjenjujem prve reakcije nakon nastupa jer sjedimo jedno do drugoga.

---

image
Nova TV
---

Tri nastupa koja ćete uvijek pamtiti, dobra ili loša?

- Za ovo pitanje bih trebala zaroniti u neiscrpni bunar uspomena koje imam sa svih dosadašnjih sezona "Supertalenta". No, prvo što mi pada na pamet, osim kandidata kojima sam dodijelila zlatne gumbove, jest Britanac Stevie Starr, koji nas je sve izbezumio i fascinirao svojim talentom. On je gutao kovanice i razne druge predmete i vraćao ih kroz usta van – mislim da ni ne čudi što su mi uspomene na njegove nastupe ostale urezane u sjećanje.

Tko vam je od osvajača showa ostao u najboljem pamćenju?

- Zaista mi je teško izdvajati pobjednike koji su mi ostali u najboljem sjećanju jer su svi oni s razlogom odnijeli tu titulu i ponudili nam nešto zbog čega su zasluženo proglašeni pobjednicima. Svakako pamtim pobjedu Anatache Filimone, koja je bila moj zlatni gumb, i uživala sam u praćenju njezina razvoja od audicije do finala. Te sezone konkurencija je bila žestoka, a ostale polufinalistice – plesačica Siena i akrobatkinja Tetiana – bile su zaista nevjerojatne i pružile su nam finale za pamćenje.

Kako se vodite u odabiru kome ćete dati glas, a tko će biti zlatni gumb?

- Ako mi se nastup svidi i budi pozitivnu energiju u meni, a naročito ako me oduševi ili ostavi bez teksta, onda bez sumnje kandidat ima moj glas. Kada je u pitanju zlatni gumb, smatram da tu nema kalkulacije: "Ako iskoristim svoj zlatni gumb, hoće li nakon ovog kandidata doći netko bolji" ili nešto tome slično. Mislim da je taj osjećaj jednostavno nepogrešiv i kada se tijekom nastupa dogodi taj poseban nalet energije koja te obuzme, onda znaš da si pronašao svoj zlatni gumb.

Pjevanje i treniranje pjevača

S čime biste se predstavili sucima i publici da ste se prijavili na "Supertalent"?

- Logično bi bilo da bih se predstavila pjevanjem, no ne bih se prijavila na "Supertalent". Volim svoje mjesto s ove druge strane pozornice i ne bih ga mijenjala.

---

image
Nova TV
---

Kakav vam je odnos s voditeljima Franom Riđanom i Igorom Mešinom?

- Voditelji Frano i Igor su za početak veliki profesionalci koji vrhunski rade svoj posao. Oni nisu samo voditelji, nego su kandidatima podrška te onaj zadnji poticaj prije dolaska na pozornicu. Mislim da kandidatima upravo netko takav – staložen, zabavan i opušten – treba prije tog velikog koraka. S Igorom i Franom je lijepo raditi i smijeha, kao što vjerojatno možete i zamisliti, ne nedostaje.

Stignete li se još baviti opernim pjevanjem?

- Naravno da stignem. Pjevanje je ono čime se ja bavim, a žiriranje u "Supertalentu" me u tome nimalo ne ograničava.

Što vam je draže – pjevati ili trenirati pjevače?

- To je kao da pitate koga volim više, sina ili kćer, jer je oboje neizostavni dio mog posla. Naravno da obožavam pjevati, ali ima nešto posebno i u treniranju drugih jer se naime tako i sama razvijam kao pjevačica.

Kako i koliko dugo pripremate natjecatelje showa "Tvoje lice zvuči poznato"?

- "Tvoje lice zvuči poznato" je zaista poseban projekt, ne samo zbog odličnih transformacija koje svaki put iznenade, nego i zbog rada s kandidatima. Oni praktički moraju biti poput jukeboxa, jer se od njih očekuje da nauče izvoditi brojne pjesme i žanrove. Pripremati ih za tako nešto je pravi izazov jer je poanta showa da kandidati budu što udaljeniji od sebe samog – kako izgledom, tako i karakteristikama vokala. Show je kompleksan i protezao se u kontinuitetu gotovo pola godine. Vremenski rokovi bili su izazovni, no kandidati su nakon završetka projekta iz showa izašli s velikim fundusom vokalnog znanja.

Na koji način reagirate ako ne prođe kandidat kojem biste vi dali prolaz?

- Pravila su jasna: tri ili više "da" znače prolaz, a sve manje od toga znači da kandidat ne prolazi dalje. Čak i da navijam za nekoga tko po mom mišljenju zaslužuje proći, kao dio četveročlanog sudačkog žirija uvažavam mišljenje svojih kolega.

---

image
Nova TV
---

Kako volite provoditi slobodno vrijeme?

- Najdraži način provođenja slobodnog vremena su obiteljska druženja. Gdje smo i što radimo je manje bitno, važno je jedino da smo svi na okupu.

Gdje ćete provesti ljeto?

- Lokaciju neću otkriti, no mogu vam reći da ćemo se kupati, odmarati, šetati, jesti i zabavljati.

Jeste li strogi u privatnom životu kao što vas opisuju kao sutkinju?

- Već smo zaključili da moja strogoća u showu varira ovisno o percepciji gledatelja, a u privatnom životu bi vam na to pitanje najbolji odgovor mogli dati moji prijatelji.

Omiljeni kazališni komad?

- Zašto samo jedan, može li barem tri? Mogla bi ih navesti stotinjak i ono što ću odgovoriti sada ne mora vrijediti za sutra, ali to su: "Nabucco", "Tosca", "Aida" i Prokofjev balet "Romeo i Julija".

Neki budući poslovni projekti?

- Sada je ljeto i idealna prilika za odmor, pa ne razmišljam o tome. Mogu samo reći da će svi znati za njih na vrijeme.

Za kraj, imate li neku zanimljivost ili iznenađenje vezano za emisiju, a da publika još ne zna?

- Dobar pokušaj! Naravno da vam trenutno ne mogu ništa otkriti jer sve zanimljivosti i iznenađenja čuvamo za jesen, a vjerujte da ih neće nedostajati. Slavimo jubilarnu desetu sezonu i obilježit ćemo je sa stilom, a gledatelje svakako neće razočarati.

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Nova TV Nova TV Nova TV Nova TV Nova TV Nova TV
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/tv-reality/najstroza-clanica-zirija-supertalenta-cija-10-sezona-krece-najesen-bila-ja-stroga-ili-ne-vjerujem-u-druge-sanse-1314397 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=5123789e4066e03f213babd05c45e42d75413726 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Najstro%C5%BEa+%C4%8Dlanica+%C5%BEirija+%E2%80%98Supertalenta%E2%80%98+%C4%8Dija+10.+sezona+kre%C4%87e+najesen%3A+Bila+ja+stroga+ili+ne%2C+vjerujem+u+druge+%C5%A1anse&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Ftv-reality%2Fnajstroza-clanica-zirija-supertalenta-cija-10-sezona-krece-najesen-bila-ja-stroga-ili-ne-vjerujem-u-druge-sanse-1314397 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Ftv-reality%2Fnajstroza-clanica-zirija-supertalenta-cija-10-sezona-krece-najesen-bila-ja-stroga-ili-ne-vjerujem-u-druge-sanse-1314397 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => Martina Tomčić [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) )
StoryEditorOCM
TV&RealityMartina Tomčić

Najstroža članica žirija ‘Supertalenta‘ čija 10. sezona kreće najesen: Bila ja stroga ili ne, vjerujem u druge šanse

Piše Božidar Lončar
12. kolovoza 2023. - 18:34

Deseta sezona showa "Supertalent" prikazivat će se na televiziji u sklopu jesenske sheme na Novoj TV. S audicijama za novi hrvatski supertalent počelo se u lipnju, dok bi emisije uživo trebale početi u studenome i prosincu. Voditeljski par će i ove godine biti Igor Mešin, koji emisiju vodi od početka, i Frano Ridjan, koji je postao suvoditelj "Supertalenta" u lipnju 2019., kada su započela snimanja sedme sezone.

Sudački žiri je isti i čine ga: Davor Bilman, Martina Tomčić Moskaljov, Fabijan Pavo Medvešek i Maja Šuput. Martina Tomčić Moskaljov je sutkinja emisije "Supertalent" od 2016., kada su promijenjeni svi suci. Bila je sutkinja u šest sezona dosad, a njezina sedma od ukupno 10 je pred vratima.

Martina Tomčić Moskaljov je operna pjevačica, suosnivačica je škole pjeva...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. svibanj 2024 18:56