StoryEditorOCM
TV&RealityTV ANKETA

Show za opuštanje ili gledanje ‘preko oka‘: Imoćani i Imoćanke komentiraju emisiju ‘Tko to tamo pjeva?‘

Piše Braco Ćosić
27. travnja 2024. - 19:26

U već nekoliko anketa koje smo proveli među Imoćanima i Imoćankama, očito da su privrženi show programima Nove TV.

Ovoga puta baš i nije bilo tako, iako su nam naši sugovornici hvalili program te komercijalne televizije. Na naše pitanje nekolicini njih različitih profila i konzumenata TV programa gledaju li i, ako gledaju, kako ocjenjuju show Nove TV “Tko to tamo pjeva?” odgovori su bili različiti...

image

Iva Rajič

Braco Ćosić

IVA RAJIČ, domaćica:

- Da, gledam te zabavne emisije Nove TV i mogu vam kazati da su dobri i da me opuste i oraspolože. Konkretno, emisija “Tko to tamo pjeva?” je zanimljiva. Ostavlja i nama koji smo prisutni kao gledatelji dileme i pitanja i prije nego li pogode oni u studiju. Zanimljivo, nema što. Inače, rekoh, gledam i ostale njihove emisije “Tvoje lice zvuči poznato”, “Kumove”, sve u svemu zanimljivi su.

image

Ivo Puljiz

Braco Ćosić

IVO PULJIZ, zlatar:

- Moj izbor kao ozbiljnijeg gledatelja televizijskih programa svakako je nacionalna kuća HTV. No, pogledam i ove emisije o kojima vi pitate na Novoj TV i mislim da su tu u prednosti pred nacionalnom televizijom. Konkretno o emisiji “Tko to tamo pjeva?”, moram priznati pogledam onako “preko oka”, pa ne mogu biti baš neki sudac kakva je, ali kada onaj ženski dio obitelji to gleda s pažnjom, e onda se i ja slažem da je emisija u redu.

image

Luka Gudelj

Braco Ćosić

LUKA GUDELJ, veterinar:

- Ma ne gledam baš puno televiziju, nemam ni vremena, ali moram biti iskren, pa onda vikendom kada imamo malo više vremena pogledam show programe Nove TV, ali priznam onako “preko oka”. Pa, iz toga rakursa, mogu izjaviti da je dobra emisija. Možda će moj odgovor drugi put biti sadržajniji po tom vašem pitanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:29