stdClass Object ( [id] => 1282100 [title] => Večeras počinje četvrta sezona showa ‘Superpar‘: upoznajte parove koji se natječu za nagradu od 15.000 eura [alias] => veceras-pocinje-cetvrta-sezona-showa-superpar-upoznajte-parove-koji-se-natjecu-za-nagradu-od-15-000-eura [catid] => 481 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Od 17. travnja s početkom u 21.15 sati na RTL-u kreće četvrta sezona popularnog showa “Superpar”. Nakon gotovo dvije godine od prošle sezone počinje prikazivanje najzanimljivijeg natjecanja za parove u Hrvatskoj u kojem dobro poznavanje partnera može donijeti novčanu nagradu od 15.000 eura. Osim natjecatelja, igrama se neizmjerno veseli i neizostavna karika “Superpara” - voditelj Enis Bešlagić, koji će i ovu sezonu nasmijavati i parove i gledatelje pred malim ekranima.

Deset parova suočit će se sa samima sobom, doznati sve ono što i nisu mislili da ikada hoće o svome partneru, upoznati sebe u interakciji s drugim natjecateljima, otkriti jesu su li i koliko spremni na uzbudljive izazove, požrtvovnost, život s puno “cimera”, klanove i ponekad prljavu igru, poneku svađu s partnerom ili možda ostalim ukućanima…, a sve kako bi to nezaboravno iskustvo najboljima među njima donijelo vrijednu nagradu.

Pobijediti u ovom showu nije lako jer se kandidati natječu protiv drugih parova koji imaju isti cilj. Sve ovisi koliko dobro poznajete svojeg partnera i koliko ste hrabri uložiti novca koji ćete dobiti na raspolaganje, a jedan dio para kladi se na uspjeh svog partnera dok se nalaze u zabavnim izazovima. Njihov novi dom postat će vila s bazenom iznad Miroševca, njihova “arena” zagrebački studio Jadran film.

---

image
Maja Bota Za Rtl/
---

Reality show, izraelske produkcijske kuće Dori Media, nastao prema licenciji showa “Power Couple” iznimno je dobro prihvaćen u Hrvatskoj, gledateljima je posebno zabavno gledati kako parovi prolaze kroz razne zanimljive fizičke i mentalne izazove kako bi dokazali svoju bliskost i znanje jedni o drugima te kako i kod parova koji se jako vole i poštuju često dođe i do konfliktnih situacija i poneke svađe.

- Ovo je jedinstvena emisija u kojoj se parovi prijavljuju da bi pokazali svoju ljubav, energiju i sve one prednosti koje mogu ostvariti kao par, a gledateljima uvijek daje odličnu zabavu i još bolje druženje. Imamo deset parova, fantastične nagrade, a izazovi su još izazovniji! Testirat ćemo njihovo znanje, njihovu ljubav, sposobnost i snagu i uskoro ćete doznati tko će postati novi hrvatski superpar - kaže Enis Bešlagić.

- Parove najviše volim upoznavati kroz igre i njihove međusobne odnose. Sviđa mi se što su ove sezone posebno raspoloženi za natjecanje, ulaze u izazove punim kapacitetom i stvarno daju sve od sebe, a poslije se super druže i nema zapravo nekih posebnih intriga među njima. Kao i prijašnjih sezona, najveći im je problem kome dati narukvicu, odnosno, koga izbaciti, ali u zadacima se daju maksimalno - zaključio je Bešlagić. A parovi su...

---

image

Azelma i Ismet

Maja Bota/
---

AZELMA I ISMET ŽERIĆ

Azelma (35) i Ismet (33) Žerić dolaze iz Bihaća, u braku su petnaest godina i imaju dvoje djece od 14 i 16 godina. Azelma trenutačno radi kao spremačica u centru za socijalni rad, a Ismet je po zanimanju bravar i povremeno odlazi na nekoliko mjeseci raditi u Njemačku. Ismet za sebe kaže da je vječno dijete, često mu je zabava na prvome mjestu i priznaje da ne zna baš baratati novcem, što ponekad dovodi do razmirica među njima tako da Azelma vodi glavnu riječ kada je u pitanju vođenje kućanstva. Ismet je bio iskusan sportaš koji je više puta bio prvak Bosne i Hercegovine u boksu pa je zbog turnira dosta putovao. Otvoreno kažu da mi u životu često nije sve išlo po planu; od života s njegovom obitelji do financijskih i bračnih problema. Ipak, uspjeli su sve prebroditi i upravo zbog svega toga što su zajedno proživjeli, vjeruju da su super par. Komunikativni su, imaju izvrstan smisao za humor, a Ismet će dati sve od sebe kako bi uspio u svakom zadatku i pobijedio za svoju Azelmu.

---

image

Anamarija i Filip

Maja Bota/
---

ANAMARIJA I FILIP DUMIĆ

Premda je uvriježeno mišljenje da se suprotnosti privlače, Anamarija (25) i Filip (25) Dumić iz mjesta Jakovlje potvrđuju tvrdnju da sličnosti među karakterima vezu održavaju snažnom. Naime, oboje su željeli ići u vojsku tako da se Filip dobrovoljno prijavio za služenje vojnog roka, no Anamarijini roditelji nisu blagonaklono gledali na to tako da je ona naposljetku upisala policijsku akademiju i specijalizirala se u području kriminalistike. No kad je završila fakultet, razočarana sustavom, počela je raditi u službi za korisnike, a imaju i privatan biznis - uz pomoć roditelja i supruga počela se baviti organizacijom vjenčanja na vlastitom imaju, gdje su organizirali i svoje vjenčanje, a Filip radi i kao vozač. Oboje su sportski tipovi i vole izazove, a upoznali su se u klubu, gdje su oboje trenirali nešto slično tajlandskom boksu. Anamarija je često dobivala Filipa za sparing partnera, no on je tada nije štedio pa joj u početku nije bio nimalo drag, a sada već pet mjeseci sretno žive u braku kod njezine obitelji. Njihova se malena obitelj nedavno povećala kad je Filip od svoje supruge dobio psa na dar.

---

image

Veronika i Maximilian

Maja Bota/
---

VERONIKA MARMILIĆ I MAXIMILIAN BINDERNAGEL VUJNOVIĆ

Veronika Marmilić (28) i Maksimilian Bindernagel Vujnović (27) upoznali su se putem društvene mreže, u vezi su osam mjeseci i njihova je zaljubljenost na samom vrhuncu! Njih su dvoje zanimljiv i simpatičan mladi par koji se dosta razlikuje od većine ostalih parova. Naime, Velikogoričanin Maximilian je profesionalni Spider-Man, često se odijeva u kostim popularnog superheroja i tako uveseljava djecu na raznim događanjima! Po zanimanju je vatrogasac, bavi se humanitarnim radom, u slobodno vrijeme planinari i pravi je ovisnik od adrenalinu. Studentica Veronika dolazi iz Kutine i otkriva kako u vezi s Maxom jednostavno nema mjesta dosadi, trudi se pratiti njegov tempo, a kod njega naprosto obožava to što je motivira da stekne više samopouzdanja i neprestano radi na sebi. Kažu da se nikad nisu posvađali; imaju dobre komunikacijske vještine i vjeruju da se svaki problem može riješiti dobrim razgovorom.

---

image

Meri i Davor

Maja Bota/
---

MERI I DAVOR ANDROČEC

Meri (50) i Davor Andročec (51), kojeg su gledatelji upoznali kao zabavnog domaćina u “Večeri za 5 na selu”, dolaze iz Stare Gradiške i iza sebe imaju vrlo zanimljivu i neobičnu ljubavnu priču. Upoznali su se u osječkom studentskom domu, njihova je ljubav počela uz sok od koprive, a sada su u braku 29 godina! Davor je odrastao uz baku jer mu je otac poginuo na motoru dok je bio beba, a majka je ostavila njega i brata, a nevolje su se nastavile i nakon što je upoznao Meri jer je počeo rat. Davor je otišao u vojsku, a trudna Meri u strahu ga je čekala. Nakon njegova povratka vjenčali su se i na isti dan dobili prvo dijete. Meri i Davor imaju četvero djece, najmlađe ima 13 godina i ponosni su baka i djed troje unučadi i jako su posvećeni svojoj obitelji. Davor trenutačno obavlja usluge prijevoza prilikom selidbe, a Meri je nezaposlena učiteljica koja se bavi kućanskim poslovima. Imaju vrlo mladenački duh - Davor se voli šaliti s Meri i dobro se smijati s njihovom djecom tome, a oboje su strastveni bajkeri koji se vesele svakom novom susretu motorista.

---

image

Verica i Dragan

Maja Bota/
---

VERICA I DRAGAN JOVANOVIĆ

Svi koji su gledali treću sezonu showa “Tri, dva jedan - kuhaj!” zacijelo se sjećaju supružnika Jovanović koji dolaze i Ližnjana i koji su slovili kao favoriti, no u finalu njihovo jelo nije bilo dovoljno dobro za pobjedu, da bi potom bili najbolji kuhari u božićnom specijalu “Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!” i poslije toga otvorila su im se mnoga kulinarska vrata. Dragan je nakon sudjelovanja u showu otvorio Gastro klub dok se Verica posvetila obiteljskom poslu, vlasnica je doma za umirovljenike, a nedavno su otvorili i fitness centar. Gastroklub je ponekad i mjesto gdje se pripremaju jela za socijalno osjetljive i starije osobe, a ovo je samo jedna od akcija koju je pokrenuo taj pomalo neobičan par prepoznatljiv po svom stilu. Verica i Dragan roditelji su dvoje djece i premda su jako zaposleni, trude se maksimalno vremena provesti s njima. A kad ih pitate o njihovoj vezi, nesvjesno se počnu smiješiti i nabrajati zašto su presretni što su imali toliko sreće da sretnu jedno drugo. Dragan kaže da je on zen tip, a Verica temperamentnija dok će ona u šali prigovarati kako je najviše živcira što se ona voli svađati, a on ne. Otkrivaju da je njihov odnos energičan, uzbudljiv, napet, strastven i pun ljubavi i da baš sve rade zajedno jer tako to izgleda kad se spoje srodne duše.

---

image

Anamarija i Drago

Maja Bota/
---

ANAMARIJA I DRAGO TUKARA

Da ljubav čeka iza svakog ugla, potvrđuje još jedan par. Anamarija (36) i Drago Tukara (27) iz Babine Grede upoznali su se kada je on došao kao klijent u banku u kojoj je ona tada radila. Anamariji se na prvi pogled svidio devet godina mlađi muškarac, no zbog razlike u godinama, njihove obitelji isprva nisu vjerovale u ovu vezu. Nakon prvog susreta Drago se preselio u Švedsku i u Hrvatsku se vratio tek nakon nekoliko mjeseci, a jedan od razloga njegova povratka bila je upravo njegova sadašnja supruga s kojom je šest godina u braku. Anamarija sada radi asistentica u nastavi, a Drago u tvrtki koja se bavi proizvodnjom i instalacijom PVC stolarije. U jako su dobrim odnosima s bivšim Anamarijinim partnerom s kojim ona ima 11-godišnjeg sina i koji je lokalni automehaničar kojeg Drago posjećuje kad god ima neki problem s automobilom. Anamarija i Drago razlikuju se u mišljenjima i ukusima oko dosta stvari, Anamarija smatra da je njezin suprug još pomalo neozbiljan, no upravo zato što je mlađi od nje devet godina ne zamjera mu to previše. Ipak, voljela bi da je više romantičan.

---

image

Nataša i Dario

Maja Bota/
---

NATAŠA I DARIO BRESTOVEC

Zagrepčani Nataša (28) i Dario Brestovec (31) su dinamičan i energičan par, koji je četiri godine u braku i imaju jedno dijete, a čim ih upoznate, vidi se da istinski uživaju u međusobnom društvu. Nataša je jako glasna i uvijek se smije dok je Dario malo smireniji od nje, ali se jako dobro nadopunjuju. Otvoreni su, nema teme o kojoj nemaju svoje mišljenje, vole se šaliti, pogotovo na svoj račun, a smatraju i kako je u redu ponekad se porječkati sa svojim partnerom jer čak i njihova svađa završava smijehom. Njihov je stav da je lakše kad imate pozitivan stav u životu i da treba probati sve, a ne lako odustajati jer se tako lakše nositi s brojnim izazovima. Nakon što su se suočili sa zdravstvenim problemima svoje kćerkice Nataša i Dario okrenuli su se alternativnom liječenju svog djeteta i još jednom pokazali da su dobri u rješavanju životnih izazova i da razmišljaju izvan okvira. Nataša ima dva posla, radi u casinu i kao agentica za nekretnine dok je Dario zaposlen u tvornici kave kao tehničar za mehatroniku.

---

image

Tea i Srećko

Maja Bota/
---

TEA I SREĆKO ŠAJNOVIĆ

Iz Čakovca stižu Tea (28) i Srećko Šajnović (32) koji su zajedno deset godina, u braku pet i roditelji su trojice sinova. Srećko je po zanimanju poljoprivrednik dok je Tea cvjećarica koja se brine o djeci, a uzgajaju vinovu lozu i proizvode vino. Srećko je nekad je bio u bendu te pjevao i svirao gitaru, a danas su mu prioritet vinogradi. No bez obzira čime se bavi, iznimno je predan poslu, shvaća ga vrlo ozbiljno i ambiciozno dok je Tea više posvećena obitelji. Njihova je ljubavna priča također zanimljiva zato što se Tea Srećku obratila putem društvenih mreža, a prvi su se put sreli za jednu Noć vještica. Prethodno su živjeli s njezinim roditeljima i iskreno kažu kako je bilo jako izazovno iskustvo i jedva su čekali da se to promijeni. Njihov se brak dramatično poboljšao nakon što su se uselili u vlastiti dom. Tei i njihovoj djeci Srećko je veliki oslonac u život, no voljela bi da ne bude toliko opterećen poslom nego da češće negdje i otputuju.

---

image

Karmela i Tomislav

Maja Bota/
---

KARMELA KARAMATIĆ I TOMISLAV BARTULOVIĆ

Karmela Karamatić (25) iz Velike Gorice i Tomislav Bartulović (26) iz Osijeka su pravi “sportski par”. Upoznali su se u studentskom domu u Splitu i nakon kratkog prijateljskog druženja započeli vezu koja traje već četiri godine. Sada žive u Osijeku, u kući s Tomislavovom majkom. Karmela je po zanimanju kemijska inženjerka, Tomislav profesor kineziologije, a oboje se bave bodybuildingom, Tomislav čak na prilično visokoj natjecateljskoj razini! Karmela se počela baviti bodybuildingom prije nego što ga je upoznala, pa je to uistinu bio sretan spoj. Tomislav jako voli kontrolu i planiranje, no njegova bolja polovica više voli spontanost, no te sitne razlike u karakterima nimalo im ne smetaju. Imaju harmoničan odnos pun poštovanja, a velika im je želja proširiti njegov posao pripreme gotovih sportskih obroka koje bi dostavljali kupcima. Jako su samouvjereni, vjeruju si u potpunosti i u njihovu odnosu nema mjesta ljubomori, a najveći test njihove veze bio je ulazak psa u njihove živote - no i to su uspješno prebrodili.

---

image

Martina i Ismael

Maja Bota/
---

MARTINA FILIĆ I ISMAEL HADŽIĆ

Martina Filić (21) i Ismael Hadžić (24) su influenceri iz Zagreba i upoznali su se putem društvenih mreža. Ismael je vidio njezin video na TikToku, potražio ju je na Instagramu, vrlo brzo su shvatili da su idealni jedno za drugo i već su sedam mjeseci zajedno, a odnedavno i žive skupa. Budući da su oboje mladi i vrlo angažirani u svojim poslovnim pothvatima, iz svog odnosa crpe energiju i inspiraciju. Također, jedno drugome su velika podrška jer najbolje razumiju posao kojim se bave, a velika su im pomoć i Ismaelova braća koja su također influenceri. Martina priznaje da je emotivnija i temperamentnija od Ismaela koji je zove “nježnom i borbenom tigricom”. Odmalena je željela biti policajka pa je upisala policijsku akademiju, no shvatila je da to ipak nije njezin poziv pa je odustala.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => jedinstvena emisija [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) ) [extra_fields_search] => jedinstvena emisija 2 0 13496 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2023-04-10 17:30:46 [created_by] => 3175 [created_by_alias] => SCENA SD [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2023-04-17 17:34:08 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2023-04-17 17:33:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 35 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 481 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti sa tv ekrana. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, scena, estrada, zvijezde, šuška se, tv [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => TV&Reality [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Večeras počinje četvrta sezona showa 'Superpar': upoznajte parove koji se natječu za nagradu od 15.000 eura [metakey] => superpar, RTL, enis bešlagić [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2023\/04\/10\/24680725.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/10\/23888736.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/10\/24680724.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/10\/24680722.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/10\/24680733.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/10\/24680728.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/10\/24680732.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/10\/24680721.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/10\/24680729.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/10\/24680731.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/10\/24680726.jpg","\/images\/slike\/2023\/04\/10\/24680727.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["","Maja Bota Za Rtl\/","Maja Bota\/","Maja Bota\/","Maja Bota\/","Maja Bota\/","Maja Bota\/","Maja Bota\/","Maja Bota\/","Maja Bota\/","Maja Bota\/","Maja Bota\/"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","","

Azelma i Ismet<\/p>","

Anamarija i Filip<\/p>","

Veronika i Maximilian<\/p>","

Meri i Davor<\/p>","

Verica i Dragan<\/p>","

Anamarija i Drago<\/p>","

Nata\u0161a i Dario<\/p>","

Tea i Sre\u0107ko<\/p>","

Karmela i Tomislav<\/p>","

Martina i Ismael<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1280","hd_24680725_1920.jpg":"1920x1080","k_24680725_1280.jpg":"1280x1280","k_24680725_1024.jpg":"1024x1024","k_24680725_640.jpg":"640x640","k_24680725_480.jpg":"480x480","k_24680725_340.jpg":"340x340","k_24680725_220.jpg":"220x220","o_24680725_1280.jpg":"1280x853","o_24680725_1024.jpg":"1024x682","o_24680725_640.jpg":"640x426","o_24680725_480.jpg":"480x320","o_24680725_340.jpg":"340x226","o_24680725_220.jpg":"220x146","h_24680725_1280.jpg":"1280x854","h_24680725_1024.jpg":"1024x683","h_24680725_640.jpg":"640x427","h_24680725_480.jpg":"480x320","h_24680725_340.jpg":"340x227","h_24680725_220.jpg":"220x147","pp_24680725_1280.jpg":"1280x1628","pp_24680725_1024.jpg":"1024x1303","pp_24680725_640.jpg":"640x814","pp_24680725_480.jpg":"480x611","pp_24680725_340.jpg":"340x432","pp_24680725_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1280x853","hd_23888736_1920.jpg":"1920x1080","k_23888736_1280.jpg":"1280x1280","k_23888736_1024.jpg":"1024x1024","k_23888736_640.jpg":"640x640","k_23888736_480.jpg":"480x480","k_23888736_340.jpg":"340x340","k_23888736_220.jpg":"220x220","o_23888736_1280.jpg":"1280x853","o_23888736_1024.jpg":"1024x682","o_23888736_640.jpg":"640x426","o_23888736_480.jpg":"480x319","o_23888736_340.jpg":"340x226","o_23888736_220.jpg":"220x146","h_23888736_1280.jpg":"1280x854","h_23888736_1024.jpg":"1024x683","h_23888736_640.jpg":"640x427","h_23888736_480.jpg":"480x320","h_23888736_340.jpg":"340x227","h_23888736_220.jpg":"220x147","pp_23888736_1280.jpg":"1280x1628","pp_23888736_1024.jpg":"1024x1303","pp_23888736_640.jpg":"640x814","pp_23888736_480.jpg":"480x611","pp_23888736_340.jpg":"340x432","pp_23888736_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2879","hd_24680724_1920.jpg":"1920x1080","k_24680724_1280.jpg":"1280x1280","k_24680724_1024.jpg":"1024x1024","k_24680724_640.jpg":"640x640","k_24680724_480.jpg":"480x480","k_24680724_340.jpg":"340x340","k_24680724_220.jpg":"220x220","o_24680724_1280.jpg":"1280x1919","o_24680724_1024.jpg":"1024x1535","o_24680724_640.jpg":"640x959","o_24680724_480.jpg":"480x719","o_24680724_340.jpg":"340x509","o_24680724_220.jpg":"220x329","h_24680724_1280.jpg":"1280x854","h_24680724_1024.jpg":"1024x683","h_24680724_640.jpg":"640x427","h_24680724_480.jpg":"480x320","h_24680724_340.jpg":"340x227","h_24680724_220.jpg":"220x147","pp_24680724_1280.jpg":"1280x1628","pp_24680724_1024.jpg":"1024x1303","pp_24680724_640.jpg":"640x814","pp_24680724_480.jpg":"480x611","pp_24680724_340.jpg":"340x432","pp_24680724_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_24680722_1920.jpg":"1920x1080","k_24680722_1280.jpg":"1280x1280","k_24680722_1024.jpg":"1024x1024","k_24680722_640.jpg":"640x640","k_24680722_480.jpg":"480x480","k_24680722_340.jpg":"340x340","k_24680722_220.jpg":"220x220","o_24680722_1280.jpg":"1280x1920","o_24680722_1024.jpg":"1024x1536","o_24680722_640.jpg":"640x960","o_24680722_480.jpg":"480x720","o_24680722_340.jpg":"340x510","o_24680722_220.jpg":"220x330","h_24680722_1280.jpg":"1280x854","h_24680722_1024.jpg":"1024x683","h_24680722_640.jpg":"640x427","h_24680722_480.jpg":"480x320","h_24680722_340.jpg":"340x227","h_24680722_220.jpg":"220x147","pp_24680722_1280.jpg":"1280x1628","pp_24680722_1024.jpg":"1024x1303","pp_24680722_640.jpg":"640x814","pp_24680722_480.jpg":"480x611","pp_24680722_340.jpg":"340x432","pp_24680722_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24680733_1920.jpg":"1920x1080","k_24680733_1280.jpg":"1280x1280","k_24680733_1024.jpg":"1024x1024","k_24680733_640.jpg":"640x640","k_24680733_480.jpg":"480x480","k_24680733_340.jpg":"340x340","k_24680733_220.jpg":"220x220","o_24680733_1280.jpg":"1280x853","o_24680733_1024.jpg":"1024x682","o_24680733_640.jpg":"640x426","o_24680733_480.jpg":"480x320","o_24680733_340.jpg":"340x226","o_24680733_220.jpg":"220x146","h_24680733_1280.jpg":"1280x854","h_24680733_1024.jpg":"1024x683","h_24680733_640.jpg":"640x427","h_24680733_480.jpg":"480x320","h_24680733_340.jpg":"340x227","h_24680733_220.jpg":"220x147","pp_24680733_1280.jpg":"1280x1628","pp_24680733_1024.jpg":"1024x1303","pp_24680733_640.jpg":"640x814","pp_24680733_480.jpg":"480x611","pp_24680733_340.jpg":"340x432","pp_24680733_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24680728_1920.jpg":"1920x1080","k_24680728_1280.jpg":"1280x1280","k_24680728_1024.jpg":"1024x1024","k_24680728_640.jpg":"640x640","k_24680728_480.jpg":"480x480","k_24680728_340.jpg":"340x340","k_24680728_220.jpg":"220x220","o_24680728_1280.jpg":"1280x853","o_24680728_1024.jpg":"1024x682","o_24680728_640.jpg":"640x426","o_24680728_480.jpg":"480x320","o_24680728_340.jpg":"340x226","o_24680728_220.jpg":"220x146","h_24680728_1280.jpg":"1280x854","h_24680728_1024.jpg":"1024x683","h_24680728_640.jpg":"640x427","h_24680728_480.jpg":"480x320","h_24680728_340.jpg":"340x227","h_24680728_220.jpg":"220x147","pp_24680728_1280.jpg":"1280x1628","pp_24680728_1024.jpg":"1024x1303","pp_24680728_640.jpg":"640x814","pp_24680728_480.jpg":"480x611","pp_24680728_340.jpg":"340x432","pp_24680728_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24680732_1920.jpg":"1920x1080","k_24680732_1280.jpg":"1280x1280","k_24680732_1024.jpg":"1024x1024","k_24680732_640.jpg":"640x640","k_24680732_480.jpg":"480x480","k_24680732_340.jpg":"340x340","k_24680732_220.jpg":"220x220","o_24680732_1280.jpg":"1280x853","o_24680732_1024.jpg":"1024x682","o_24680732_640.jpg":"640x426","o_24680732_480.jpg":"480x320","o_24680732_340.jpg":"340x226","o_24680732_220.jpg":"220x146","h_24680732_1280.jpg":"1280x854","h_24680732_1024.jpg":"1024x683","h_24680732_640.jpg":"640x427","h_24680732_480.jpg":"480x320","h_24680732_340.jpg":"340x227","h_24680732_220.jpg":"220x147","pp_24680732_1280.jpg":"1280x1628","pp_24680732_1024.jpg":"1024x1303","pp_24680732_640.jpg":"640x814","pp_24680732_480.jpg":"480x611","pp_24680732_340.jpg":"340x432","pp_24680732_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24680721_1920.jpg":"1920x1080","k_24680721_1280.jpg":"1280x1280","k_24680721_1024.jpg":"1024x1024","k_24680721_640.jpg":"640x640","k_24680721_480.jpg":"480x480","k_24680721_340.jpg":"340x340","k_24680721_220.jpg":"220x220","o_24680721_1280.jpg":"1280x853","o_24680721_1024.jpg":"1024x682","o_24680721_640.jpg":"640x426","o_24680721_480.jpg":"480x320","o_24680721_340.jpg":"340x226","o_24680721_220.jpg":"220x146","h_24680721_1280.jpg":"1280x854","h_24680721_1024.jpg":"1024x683","h_24680721_640.jpg":"640x427","h_24680721_480.jpg":"480x320","h_24680721_340.jpg":"340x227","h_24680721_220.jpg":"220x147","pp_24680721_1280.jpg":"1280x1628","pp_24680721_1024.jpg":"1024x1303","pp_24680721_640.jpg":"640x814","pp_24680721_480.jpg":"480x611","pp_24680721_340.jpg":"340x432","pp_24680721_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_24680729_1920.jpg":"1920x1080","k_24680729_1280.jpg":"1280x1280","k_24680729_1024.jpg":"1024x1024","k_24680729_640.jpg":"640x640","k_24680729_480.jpg":"480x480","k_24680729_340.jpg":"340x340","k_24680729_220.jpg":"220x220","o_24680729_1280.jpg":"1280x1920","o_24680729_1024.jpg":"1024x1536","o_24680729_640.jpg":"640x960","o_24680729_480.jpg":"480x720","o_24680729_340.jpg":"340x510","o_24680729_220.jpg":"220x330","h_24680729_1280.jpg":"1280x854","h_24680729_1024.jpg":"1024x683","h_24680729_640.jpg":"640x427","h_24680729_480.jpg":"480x320","h_24680729_340.jpg":"340x227","h_24680729_220.jpg":"220x147","pp_24680729_1280.jpg":"1280x1628","pp_24680729_1024.jpg":"1024x1303","pp_24680729_640.jpg":"640x814","pp_24680729_480.jpg":"480x611","pp_24680729_340.jpg":"340x432","pp_24680729_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24680731_1920.jpg":"1920x1080","k_24680731_1280.jpg":"1280x1280","k_24680731_1024.jpg":"1024x1024","k_24680731_640.jpg":"640x640","k_24680731_480.jpg":"480x480","k_24680731_340.jpg":"340x340","k_24680731_220.jpg":"220x220","o_24680731_1280.jpg":"1280x853","o_24680731_1024.jpg":"1024x682","o_24680731_640.jpg":"640x426","o_24680731_480.jpg":"480x320","o_24680731_340.jpg":"340x226","o_24680731_220.jpg":"220x146","h_24680731_1280.jpg":"1280x854","h_24680731_1024.jpg":"1024x683","h_24680731_640.jpg":"640x427","h_24680731_480.jpg":"480x320","h_24680731_340.jpg":"340x227","h_24680731_220.jpg":"220x147","pp_24680731_1280.jpg":"1280x1628","pp_24680731_1024.jpg":"1024x1303","pp_24680731_640.jpg":"640x814","pp_24680731_480.jpg":"480x611","pp_24680731_340.jpg":"340x432","pp_24680731_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24680726_1920.jpg":"1920x1080","k_24680726_1280.jpg":"1280x1280","k_24680726_1024.jpg":"1024x1024","k_24680726_640.jpg":"640x640","k_24680726_480.jpg":"480x480","k_24680726_340.jpg":"340x340","k_24680726_220.jpg":"220x220","o_24680726_1280.jpg":"1280x853","o_24680726_1024.jpg":"1024x682","o_24680726_640.jpg":"640x426","o_24680726_480.jpg":"480x320","o_24680726_340.jpg":"340x226","o_24680726_220.jpg":"220x146","h_24680726_1280.jpg":"1280x854","h_24680726_1024.jpg":"1024x683","h_24680726_640.jpg":"640x427","h_24680726_480.jpg":"480x320","h_24680726_340.jpg":"340x227","h_24680726_220.jpg":"220x147","pp_24680726_1280.jpg":"1280x1628","pp_24680726_1024.jpg":"1024x1303","pp_24680726_640.jpg":"640x814","pp_24680726_480.jpg":"480x611","pp_24680726_340.jpg":"340x432","pp_24680726_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24680727_1920.jpg":"1920x1080","k_24680727_1280.jpg":"1280x1280","k_24680727_1024.jpg":"1024x1024","k_24680727_640.jpg":"640x640","k_24680727_480.jpg":"480x480","k_24680727_340.jpg":"340x340","k_24680727_220.jpg":"220x220","o_24680727_1280.jpg":"1280x853","o_24680727_1024.jpg":"1024x682","o_24680727_640.jpg":"640x426","o_24680727_480.jpg":"480x320","o_24680727_340.jpg":"340x226","o_24680727_220.jpg":"220x146","h_24680727_1280.jpg":"1280x854","h_24680727_1024.jpg":"1024x683","h_24680727_640.jpg":"640x427","h_24680727_480.jpg":"480x320","h_24680727_340.jpg":"340x227","h_24680727_220.jpg":"220x147","pp_24680727_1280.jpg":"1280x1628","pp_24680727_1024.jpg":"1024x1303","pp_24680727_640.jpg":"640x814","pp_24680727_480.jpg":"480x611","pp_24680727_340.jpg":"340x432","pp_24680727_220.jpg":"220x280"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 481 [name] => TV&Reality [alias] => tv-reality [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 5 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"1","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"1","itemRelatedLimit":"2","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"1","itemRelatedImageSize":"Medium","itemRelatedIntrotext":"0","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"1","itemRelatedImageGallery":"1","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 15056197 Threads: 2 Questions: 3155713407 Slow queries: 7050376 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 235069192 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 51 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front06 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/tv-reality ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 481 [name] => TV&Reality [alias] => tv-reality [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/tv-reality ) ) [link] => /scena/tv-reality/veceras-pocinje-cetvrta-sezona-showa-superpar-upoznajte-parove-koji-se-natjecu-za-nagradu-od-15-000-eura-1282100 [printLink] => /scena/tv-reality/veceras-pocinje-cetvrta-sezona-showa-superpar-upoznajte-parove-koji-se-natjecu-za-nagradu-od-15-000-eura-1282100?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 457996 [name] => superpar [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => superpar [link] => /tag/superpar ) [1] => stdClass Object ( [id] => 472363 [name] => RTL [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => rtl [link] => /tag/rtl ) [2] => stdClass Object ( [id] => 363785 [name] => Enis Bešlagić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => enis-beslagic [link] => /tag/enis-beslagic ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => jedinstvena emisija [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [related_on_bottom] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [live_button] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [instant_articles] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [s_preporucuje] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [s_voli] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [layout_with_three_photos] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [gallery_in_the_article] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [required_views] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [fullhd_image] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [CitySelect] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [paid_article] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Večeras počinje četvrta sezona showa ‘Superpar‘: upoznajte parove koji se natječu za nagradu od 15.000 eura [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3175 [name] => Marko Njegić [username] => marko-njegi [email] => marko-njegi@sd.hr [password] => $2y$10$InymkgzsoQ8yBIABvfFbSu.rpTzqylffc4TDDFaRUJ8zdZUOeS5dS [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/marko-njegic-3175 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1693 [gender] => m [description] => [image] => 1693.png [url] => [group] => 4 [plugins] => {"customparams_author_school":"","customparams_author_title":"","customparams_author_title_categoryid":"28","customparams_fb_link":"","customparams_tw_link":""} ) [avatar] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/authors/1693.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/10/24680725.jpg [galleryCount] => 12 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/10/24680725.jpg [title] => ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/10/23888736.jpg [title] => Maja Bota Za Rtl/ ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/10/24680724.jpg [title] =>

Azelma i Ismet

Maja Bota/ ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/10/24680722.jpg [title] =>

Anamarija i Filip

Maja Bota/ ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/10/24680733.jpg [title] =>

Veronika i Maximilian

Maja Bota/ ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/10/24680728.jpg [title] =>

Meri i Davor

Maja Bota/ ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/10/24680732.jpg [title] =>

Verica i Dragan

Maja Bota/ ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/10/24680721.jpg [title] =>

Anamarija i Drago

Maja Bota/ ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/10/24680729.jpg [title] =>

Nataša i Dario

Maja Bota/ ) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/10/24680731.jpg [title] =>

Tea i Srećko

Maja Bota/ ) [10] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/10/24680726.jpg [title] =>

Karmela i Tomislav

Maja Bota/ ) [11] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/04/10/24680727.jpg [title] =>

Martina i Ismael

Maja Bota/ ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Od 17. travnja s početkom u 21.15 sati na RTL-u kreće četvrta sezona popularnog showa “Superpar”. Nakon gotovo dvije godine od prošle sezone počinje prikazivanje najzanimljivijeg natjecanja za parove u Hrvatskoj u kojem dobro poznavanje partnera može donijeti novčanu nagradu od 15.000 eura. Osim natjecatelja, igrama se neizmjerno veseli i neizostavna karika “Superpara” - voditelj Enis Bešlagić, koji će i ovu sezonu nasmijavati i parove i gledatelje pred malim ekranima.

Deset parova suočit će se sa samima sobom, doznati sve ono što i nisu mislili da ikada hoće o svome partneru, upoznati sebe u interakciji s drugim natjecateljima, otkriti jesu su li i koliko spremni na uzbudljive izazove, požrtvovnost, život s puno “cimera”, klanove i ponekad prljavu igru, poneku svađu s partnerom ili možda ostalim ukućanima…, a sve kako bi to nezaboravno iskustvo najboljima među njima donijelo vrijednu nagradu.

Pobijediti u ovom showu nije lako jer se kandidati natječu protiv drugih parova koji imaju isti cilj. Sve ovisi koliko dobro poznajete svojeg partnera i koliko ste hrabri uložiti novca koji ćete dobiti na raspolaganje, a jedan dio para kladi se na uspjeh svog partnera dok se nalaze u zabavnim izazovima. Njihov novi dom postat će vila s bazenom iznad Miroševca, njihova “arena” zagrebački studio Jadran film.

---

image
Maja Bota Za Rtl/
---

Reality show, izraelske produkcijske kuće Dori Media, nastao prema licenciji showa “Power Couple” iznimno je dobro prihvaćen u Hrvatskoj, gledateljima je posebno zabavno gledati kako parovi prolaze kroz razne zanimljive fizičke i mentalne izazove kako bi dokazali svoju bliskost i znanje jedni o drugima te kako i kod parova koji se jako vole i poštuju često dođe i do konfliktnih situacija i poneke svađe.

- Ovo je jedinstvena emisija u kojoj se parovi prijavljuju da bi pokazali svoju ljubav, energiju i sve one prednosti koje mogu ostvariti kao par, a gledateljima uvijek daje odličnu zabavu i još bolje druženje. Imamo deset parova, fantastične nagrade, a izazovi su još izazovniji! Testirat ćemo njihovo znanje, njihovu ljubav, sposobnost i snagu i uskoro ćete doznati tko će postati novi hrvatski superpar - kaže Enis Bešlagić.

- Parove najviše volim upoznavati kroz igre i njihove međusobne odnose. Sviđa mi se što su ove sezone posebno raspoloženi za natjecanje, ulaze u izazove punim kapacitetom i stvarno daju sve od sebe, a poslije se super druže i nema zapravo nekih posebnih intriga među njima. Kao i prijašnjih sezona, najveći im je problem kome dati narukvicu, odnosno, koga izbaciti, ali u zadacima se daju maksimalno - zaključio je Bešlagić. A parovi su...

---

image

Azelma i Ismet

Maja Bota/
---

AZELMA I ISMET ŽERIĆ

Azelma (35) i Ismet (33) Žerić dolaze iz Bihaća, u braku su petnaest godina i imaju dvoje djece od 14 i 16 godina. Azelma trenutačno radi kao spremačica u centru za socijalni rad, a Ismet je po zanimanju bravar i povremeno odlazi na nekoliko mjeseci raditi u Njemačku. Ismet za sebe kaže da je vječno dijete, često mu je zabava na prvome mjestu i priznaje da ne zna baš baratati novcem, što ponekad dovodi do razmirica među njima tako da Azelma vodi glavnu riječ kada je u pitanju vođenje kućanstva. Ismet je bio iskusan sportaš koji je više puta bio prvak Bosne i Hercegovine u boksu pa je zbog turnira dosta putovao. Otvoreno kažu da mi u životu često nije sve išlo po planu; od života s njegovom obitelji do financijskih i bračnih problema. Ipak, uspjeli su sve prebroditi i upravo zbog svega toga što su zajedno proživjeli, vjeruju da su super par. Komunikativni su, imaju izvrstan smisao za humor, a Ismet će dati sve od sebe kako bi uspio u svakom zadatku i pobijedio za svoju Azelmu.

---

image

Anamarija i Filip

Maja Bota/
---

ANAMARIJA I FILIP DUMIĆ

Premda je uvriježeno mišljenje da se suprotnosti privlače, Anamarija (25) i Filip (25) Dumić iz mjesta Jakovlje potvrđuju tvrdnju da sličnosti među karakterima vezu održavaju snažnom. Naime, oboje su željeli ići u vojsku tako da se Filip dobrovoljno prijavio za služenje vojnog roka, no Anamarijini roditelji nisu blagonaklono gledali na to tako da je ona naposljetku upisala policijsku akademiju i specijalizirala se u području kriminalistike. No kad je završila fakultet, razočarana sustavom, počela je raditi u službi za korisnike, a imaju i privatan biznis - uz pomoć roditelja i supruga počela se baviti organizacijom vjenčanja na vlastitom imaju, gdje su organizirali i svoje vjenčanje, a Filip radi i kao vozač. Oboje su sportski tipovi i vole izazove, a upoznali su se u klubu, gdje su oboje trenirali nešto slično tajlandskom boksu. Anamarija je često dobivala Filipa za sparing partnera, no on je tada nije štedio pa joj u početku nije bio nimalo drag, a sada već pet mjeseci sretno žive u braku kod njezine obitelji. Njihova se malena obitelj nedavno povećala kad je Filip od svoje supruge dobio psa na dar.

---

image

Veronika i Maximilian

Maja Bota/
---

VERONIKA MARMILIĆ I MAXIMILIAN BINDERNAGEL VUJNOVIĆ

Veronika Marmilić (28) i Maksimilian Bindernagel Vujnović (27) upoznali su se putem društvene mreže, u vezi su osam mjeseci i njihova je zaljubljenost na samom vrhuncu! Njih su dvoje zanimljiv i simpatičan mladi par koji se dosta razlikuje od većine ostalih parova. Naime, Velikogoričanin Maximilian je profesionalni Spider-Man, često se odijeva u kostim popularnog superheroja i tako uveseljava djecu na raznim događanjima! Po zanimanju je vatrogasac, bavi se humanitarnim radom, u slobodno vrijeme planinari i pravi je ovisnik od adrenalinu. Studentica Veronika dolazi iz Kutine i otkriva kako u vezi s Maxom jednostavno nema mjesta dosadi, trudi se pratiti njegov tempo, a kod njega naprosto obožava to što je motivira da stekne više samopouzdanja i neprestano radi na sebi. Kažu da se nikad nisu posvađali; imaju dobre komunikacijske vještine i vjeruju da se svaki problem može riješiti dobrim razgovorom.

---

image

Meri i Davor

Maja Bota/
---

MERI I DAVOR ANDROČEC

Meri (50) i Davor Andročec (51), kojeg su gledatelji upoznali kao zabavnog domaćina u “Večeri za 5 na selu”, dolaze iz Stare Gradiške i iza sebe imaju vrlo zanimljivu i neobičnu ljubavnu priču. Upoznali su se u osječkom studentskom domu, njihova je ljubav počela uz sok od koprive, a sada su u braku 29 godina! Davor je odrastao uz baku jer mu je otac poginuo na motoru dok je bio beba, a majka je ostavila njega i brata, a nevolje su se nastavile i nakon što je upoznao Meri jer je počeo rat. Davor je otišao u vojsku, a trudna Meri u strahu ga je čekala. Nakon njegova povratka vjenčali su se i na isti dan dobili prvo dijete. Meri i Davor imaju četvero djece, najmlađe ima 13 godina i ponosni su baka i djed troje unučadi i jako su posvećeni svojoj obitelji. Davor trenutačno obavlja usluge prijevoza prilikom selidbe, a Meri je nezaposlena učiteljica koja se bavi kućanskim poslovima. Imaju vrlo mladenački duh - Davor se voli šaliti s Meri i dobro se smijati s njihovom djecom tome, a oboje su strastveni bajkeri koji se vesele svakom novom susretu motorista.

---

image

Verica i Dragan

Maja Bota/
---

VERICA I DRAGAN JOVANOVIĆ

Svi koji su gledali treću sezonu showa “Tri, dva jedan - kuhaj!” zacijelo se sjećaju supružnika Jovanović koji dolaze i Ližnjana i koji su slovili kao favoriti, no u finalu njihovo jelo nije bilo dovoljno dobro za pobjedu, da bi potom bili najbolji kuhari u božićnom specijalu “Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!” i poslije toga otvorila su im se mnoga kulinarska vrata. Dragan je nakon sudjelovanja u showu otvorio Gastro klub dok se Verica posvetila obiteljskom poslu, vlasnica je doma za umirovljenike, a nedavno su otvorili i fitness centar. Gastroklub je ponekad i mjesto gdje se pripremaju jela za socijalno osjetljive i starije osobe, a ovo je samo jedna od akcija koju je pokrenuo taj pomalo neobičan par prepoznatljiv po svom stilu. Verica i Dragan roditelji su dvoje djece i premda su jako zaposleni, trude se maksimalno vremena provesti s njima. A kad ih pitate o njihovoj vezi, nesvjesno se počnu smiješiti i nabrajati zašto su presretni što su imali toliko sreće da sretnu jedno drugo. Dragan kaže da je on zen tip, a Verica temperamentnija dok će ona u šali prigovarati kako je najviše živcira što se ona voli svađati, a on ne. Otkrivaju da je njihov odnos energičan, uzbudljiv, napet, strastven i pun ljubavi i da baš sve rade zajedno jer tako to izgleda kad se spoje srodne duše.

---

image

Anamarija i Drago

Maja Bota/
---

ANAMARIJA I DRAGO TUKARA

Da ljubav čeka iza svakog ugla, potvrđuje još jedan par. Anamarija (36) i Drago Tukara (27) iz Babine Grede upoznali su se kada je on došao kao klijent u banku u kojoj je ona tada radila. Anamariji se na prvi pogled svidio devet godina mlađi muškarac, no zbog razlike u godinama, njihove obitelji isprva nisu vjerovale u ovu vezu. Nakon prvog susreta Drago se preselio u Švedsku i u Hrvatsku se vratio tek nakon nekoliko mjeseci, a jedan od razloga njegova povratka bila je upravo njegova sadašnja supruga s kojom je šest godina u braku. Anamarija sada radi asistentica u nastavi, a Drago u tvrtki koja se bavi proizvodnjom i instalacijom PVC stolarije. U jako su dobrim odnosima s bivšim Anamarijinim partnerom s kojim ona ima 11-godišnjeg sina i koji je lokalni automehaničar kojeg Drago posjećuje kad god ima neki problem s automobilom. Anamarija i Drago razlikuju se u mišljenjima i ukusima oko dosta stvari, Anamarija smatra da je njezin suprug još pomalo neozbiljan, no upravo zato što je mlađi od nje devet godina ne zamjera mu to previše. Ipak, voljela bi da je više romantičan.

---

image

Nataša i Dario

Maja Bota/
---

NATAŠA I DARIO BRESTOVEC

Zagrepčani Nataša (28) i Dario Brestovec (31) su dinamičan i energičan par, koji je četiri godine u braku i imaju jedno dijete, a čim ih upoznate, vidi se da istinski uživaju u međusobnom društvu. Nataša je jako glasna i uvijek se smije dok je Dario malo smireniji od nje, ali se jako dobro nadopunjuju. Otvoreni su, nema teme o kojoj nemaju svoje mišljenje, vole se šaliti, pogotovo na svoj račun, a smatraju i kako je u redu ponekad se porječkati sa svojim partnerom jer čak i njihova svađa završava smijehom. Njihov je stav da je lakše kad imate pozitivan stav u životu i da treba probati sve, a ne lako odustajati jer se tako lakše nositi s brojnim izazovima. Nakon što su se suočili sa zdravstvenim problemima svoje kćerkice Nataša i Dario okrenuli su se alternativnom liječenju svog djeteta i još jednom pokazali da su dobri u rješavanju životnih izazova i da razmišljaju izvan okvira. Nataša ima dva posla, radi u casinu i kao agentica za nekretnine dok je Dario zaposlen u tvornici kave kao tehničar za mehatroniku.

---

image

Tea i Srećko

Maja Bota/
---

TEA I SREĆKO ŠAJNOVIĆ

Iz Čakovca stižu Tea (28) i Srećko Šajnović (32) koji su zajedno deset godina, u braku pet i roditelji su trojice sinova. Srećko je po zanimanju poljoprivrednik dok je Tea cvjećarica koja se brine o djeci, a uzgajaju vinovu lozu i proizvode vino. Srećko je nekad je bio u bendu te pjevao i svirao gitaru, a danas su mu prioritet vinogradi. No bez obzira čime se bavi, iznimno je predan poslu, shvaća ga vrlo ozbiljno i ambiciozno dok je Tea više posvećena obitelji. Njihova je ljubavna priča također zanimljiva zato što se Tea Srećku obratila putem društvenih mreža, a prvi su se put sreli za jednu Noć vještica. Prethodno su živjeli s njezinim roditeljima i iskreno kažu kako je bilo jako izazovno iskustvo i jedva su čekali da se to promijeni. Njihov se brak dramatično poboljšao nakon što su se uselili u vlastiti dom. Tei i njihovoj djeci Srećko je veliki oslonac u život, no voljela bi da ne bude toliko opterećen poslom nego da češće negdje i otputuju.

---

image

Karmela i Tomislav

Maja Bota/
---

KARMELA KARAMATIĆ I TOMISLAV BARTULOVIĆ

Karmela Karamatić (25) iz Velike Gorice i Tomislav Bartulović (26) iz Osijeka su pravi “sportski par”. Upoznali su se u studentskom domu u Splitu i nakon kratkog prijateljskog druženja započeli vezu koja traje već četiri godine. Sada žive u Osijeku, u kući s Tomislavovom majkom. Karmela je po zanimanju kemijska inženjerka, Tomislav profesor kineziologije, a oboje se bave bodybuildingom, Tomislav čak na prilično visokoj natjecateljskoj razini! Karmela se počela baviti bodybuildingom prije nego što ga je upoznala, pa je to uistinu bio sretan spoj. Tomislav jako voli kontrolu i planiranje, no njegova bolja polovica više voli spontanost, no te sitne razlike u karakterima nimalo im ne smetaju. Imaju harmoničan odnos pun poštovanja, a velika im je želja proširiti njegov posao pripreme gotovih sportskih obroka koje bi dostavljali kupcima. Jako su samouvjereni, vjeruju si u potpunosti i u njihovu odnosu nema mjesta ljubomori, a najveći test njihove veze bio je ulazak psa u njihove živote - no i to su uspješno prebrodili.

---

image

Martina i Ismael

Maja Bota/
---

MARTINA FILIĆ I ISMAEL HADŽIĆ

Martina Filić (21) i Ismael Hadžić (24) su influenceri iz Zagreba i upoznali su se putem društvenih mreža. Ismael je vidio njezin video na TikToku, potražio ju je na Instagramu, vrlo brzo su shvatili da su idealni jedno za drugo i već su sedam mjeseci zajedno, a odnedavno i žive skupa. Budući da su oboje mladi i vrlo angažirani u svojim poslovnim pothvatima, iz svog odnosa crpe energiju i inspiraciju. Također, jedno drugome su velika podrška jer najbolje razumiju posao kojim se bave, a velika su im pomoć i Ismaelova braća koja su također influenceri. Martina priznaje da je emotivnija i temperamentnija od Ismaela koji je zove “nježnom i borbenom tigricom”. Odmalena je željela biti policajka pa je upisala policijsku akademiju, no shvatila je da to ipak nije njezin poziv pa je odustala.

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Maja Bota Za Rtl/ Maja Bota/ Maja Bota/ Maja Bota/ Maja Bota/ Maja Bota/ Maja Bota/ Maja Bota/ Maja Bota/ Maja Bota/ Maja Bota/

Maja Bota/

Azelma i Ismet

Maja Bota/

Anamarija i Filip

Maja Bota/

Veronika i Maximilian

Maja Bota/

Meri i Davor

Maja Bota/

Verica i Dragan

Maja Bota/

Anamarija i Drago

Maja Bota/

Nataša i Dario

Maja Bota/

Tea i Srećko

Maja Bota/

Karmela i Tomislav

Maja Bota/

Martina i Ismael

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/tv-reality/veceras-pocinje-cetvrta-sezona-showa-superpar-upoznajte-parove-koji-se-natjecu-za-nagradu-od-15-000-eura-1282100 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=9d4eb1d99c3b8458d36508c7b1fc7647f5594abf [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Ve%C4%8Deras+po%C4%8Dinje+%C4%8Detvrta+sezona+showa+%E2%80%98Superpar%E2%80%98%3A+upoznajte+parove+koji+se+natje%C4%8Du+za+nagradu+od+15.000+eura&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Ftv-reality%2Fveceras-pocinje-cetvrta-sezona-showa-superpar-upoznajte-parove-koji-se-natjecu-za-nagradu-od-15-000-eura-1282100 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Ftv-reality%2Fveceras-pocinje-cetvrta-sezona-showa-superpar-upoznajte-parove-koji-se-natjecu-za-nagradu-od-15-000-eura-1282100 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => jedinstvena emisija [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) )
StoryEditorOCM
TV&Realityjedinstvena emisija

Večeras počinje četvrta sezona showa ‘Superpar‘: upoznajte parove koji se natječu za nagradu od 15.000 eura

Piše SCENA SD
17. travnja 2023. - 19:33

Od 17. travnja s početkom u 21.15 sati na RTL-u kreće četvrta sezona popularnog showa “Superpar”. Nakon gotovo dvije godine od prošle sezone počinje prikazivanje najzanimljivijeg natjecanja za parove u Hrvatskoj u kojem dobro poznavanje partnera može donijeti novčanu nagradu od 15.000 eura. Osim natjecatelja, igrama se neizmjerno veseli i neizostavna karika “Superpara” - voditelj Enis Bešlagić, koji će i ovu sezonu nasmijavati i parove i gledatelje pred malim ekranima.

Deset parova suočit će se sa samima sobom, doznati sve ono što i nisu mislili da ikada hoće o svome partneru, upoznati sebe u interakciji s drugim natjecateljima, otkriti jesu su li i koliko spremni na uzbudljive izazove, požrtvovnost, život s puno “cimera”, klanove i ponekad prljavu igru, poneku svađu s ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2024 17:27