StoryEditorOCM
Zvijezde onlineON TO VOLI

Američka pjevačica Kesha naljutila se na maminog psa: ‘Žvakao je moj vibrator kupljen za 250 dolara!‘

Piše SCENA SD
4. kolovoza 2023. - 10:11

Američka pop zvijezda Kesha (36) na Twitteru je objavila vijest kako se naljutila na maminog psa koji je dirao, pa čak i žvakao, njezine stvari. Pas se tako dokopao Keshinog vibratora od 250 dolara i žvakao ga.

 ‘Probudila sam se jutros i vidjela psa moje mame kako žvače moj vibrator od 250 dolara,‘ napisala je pjevačica, a njezin post je izazvao mnogobrojne komentare pratitelja.

 ‘Zato imamo mačke‘,  ‘Iskreno, možete li ga prodati na Ebayu, voljeli bismo kupiti tvoj rabljeni vibrator koji je žvakao pas," neki su od komentara.

Podsjetimo se, Kesha se proslavila prije više od desetljeća s hit albumima "Animal" (2010.) i "Rainbow" (2017.), dok je njezin najnoviji album, "Gag Order", objavljen je u svibnju. Kritike su pozitivne, a mnogi smatraju da je Kesha tek započela uzbudljivi drugi dio svoje karijere.

image

Kesha

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Kesha je nedavno otkrila da su ona i dr. Luke postigli rješenje u svojoj pravnoj bitci koja je u tijeku.

Godine 2014. Kesha je tužila hitmakera "Tik Toka" zbog klevete, optužujući pop zvijezdu da je izmislila optužbu za silovanje kako bi izašla iz ugovora o snimanju.

Sudac je 2016. odbacio Keshine tvrdnje o seksualnom zlostavljanju, seksualnom uznemiravanju i rodnom nasilju, a kasnije te godine Kesha je odustala od slučaja seksualnog zlostavljanja u Los Angelesu dok je nastavila s tužbom u New Yorku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 02:47