StoryEditorOCM
Zvijezde onlineNAJVAŽNIJE ŽENE

Celzijus objavila vrckavi video sa sestrom Mateom i lijepom kćeri Taishom, reagirala joj mama! Znate kako ona izgleda?

Piše SCENA SD
5. travnja 2024. - 20:44

Nives Celzijus je izgradila imidž u javnosti po kojemu bi većina zaključila kako se njezin život vrti oko muškaraca i da su oni fokus njezinog života, što je - potpuno pogrešno.

Uvijek iskrena i dosljedna 42-godišnja pjevačica, spisateljica, tv akterica stekla je impresivnu sljedbu na Instagramu zahvaljujući svojim seksipilnim fotografijama, kojima održava imidž, no najveće ljubavi u njezinom životu su apsolutno žene.

To je potvrdila i jednom od svojih posljednjih objava, u kojima je u vrckasti video montirala razne prizore sa svojih zajedničkih putovanja, odlazaka na fitness, obiteljskih proslava sa sestrom Mateom i voljenom kćeri Taishom, kojim je oduševila pratitelje.

"Always forever" - napisala je Nives, a na objavu su reagirale, među ostalima, i Ecija Ivušić, Minea, te Nivesina mama Mirjana Zeljković, koja je objavila emotikon srca, ljubavi i podrške.

Nives rjeđe u javnosti objavljuje fotografije svoje majke, no pratitelji su je imali prilike vidjeti na zajedničkim snimkama sa ženskih druženja obitelji Zeljković.

Upitana kako najviše voli provoditi slobodno vrijeme, Nives je za Story odgovorila:

"U udobnosti svoga doma! Kad razmislim o svojim rutinama i navikama u posljednje vrijeme, kažem sebi: okej, sad je možda ipak vrijeme da malo izađeš i vidiš prijatelje! Onda je to više onako neka večera, piće, dobro vino. To su mi najdraži izlasci", otkrila je.

Kao i to da ona i kći Taisha obožavaju provoditi vrijeme zajedno.

"Čuvaš me, čuvam te" - napisala je uz ovu fotografiju.

"Pubertet se na nju odrazio tako da se zaista više voli družiti sa mnom, voli provoditi vrijeme sa mnom. Leone je pak kao svaki dečko i imamo malo manje zajedničkih interesa, pa je sada u fazi da se i ne voli družiti s roditeljima", ispričala je Nives prije dvije godine za Story.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:30