StoryEditorOCM
Zvijezde onlineINSPIRATIVNI VIDEO

Četiri godine nakon što je ispričala o otmici i silovanju pjevačica je ponovno aktivna na društvenim mrežama

Piše SCENA SD
28. ožujka 2024. - 17:31

Britanska pjevačica Duffy (39) oglasila se prvi put nakon što je prije četiri godine rekla da je žrtva silovanja i otmice. U videu objavljenom na društvenim mrežama dijeli poruku o potrazi za srećom. "Nešto što će motivirati srce."

"Shvatit ćete da sreća nikada nije u vašem poslu, diplomi ili vezi", započinje svoju objavu na Instagramu. "Sreća je uvijek bila u otkrivanju, nadi, slušanju srca i praćenju kamo god je htjelo ići. Jednog dana shvatit ćete da prava sreća dolazi iznutra i da je nijedan vanjski čimbenik ne može odrediti", objašnjava ona. U opisu piše da je mala stvar motivirati srce. "Nadam se da ti dobro ide. Puno ljubavi, Duffy."

Duffy je 2011. iznenada prestala pjevati. Dugo se nije znao razlog, ali 2020. podijelila je kakav je strašan incident doživjela. Duffy je bila žrtva otmice i silovanja. Bila je oteta, drogirana i držana kao talac u inozemstvu. "Mnogi su se pitali što mi se dogodilo. Zašto sam tako iznenada nestala?" napisala je u  objavi koja je uskoro izbrisana.

image

Aimée Ann Duffy 2011. godine u Londonu 

Chris Jackson/Afp

"Novinar me kontaktirao i uspio me dodirnuti. Sve sam mu rekla prošlog ljeta. Bio je prijateljski raspoložen i bio je sjajan osjećaj napokon se moći ispuhati", rekla je te nastavila: "Vjerujte mi, trenutno sve ide dobro. Ali bila sam drogirana i silovana i držana u zatočeništvu nekoliko dana. Očito sam preživjela. Oporavak je potrajao. U tisućama dana koji su slijedili, željela sam ponovno osjetiti sunce u svom srcu. To je sada desilo."

image

Aimée Ann Duffy 2009. u Njemačkoj

Db Clemens Bilan/Dpa Picture-alliance Via Afp

Nekoliko tjedana kasnije pojavio se intervju s pjevačicom u kojem je iznijela dirljive detalje o incidentu. Objasnila je da je drogirana u restoranu, a zatim oteta i odvedena u inozemstvo. Duffy je napisala da je počinitelj "prikriveno priznao da je želi ubiti". Osim toga, pjevačica je također rekla da želi pobjeći, ali se sve to vrijeme bojala za svoj život. "Ne znam kako sam imala snage prebroditi te dane", rekao je.

Duffy je tada nestala iz javnosti i nije bila aktivna na društvenim mrežama posljednje četiri godine, sve do sada. Osim inspirativnog videa o značenju sreće, podijelila je i svoju crno-bijelu fotografiju.

Duffy, čije je pravo ime Aimée Ann Duffy, debitirala je 2008. godine albumom ‘Rockferry‘. Na njemu je njezin mega hit ‘Mercy‘. Nakon drugog, manje uspješnog albuma ‘Endlessly‘, nestala je iz javnosti.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:39