StoryEditorOCM
Zvijezde onlineOSRAMOTIO GA

Frontman legendarnih Rolling Stonesa i dalje uživa u nastupima: ‘Tata, tko te je nagovorio da ovo snimiš?‘

Piše SCENA SD
28. ožujka 2024. - 19:29

Čak i ako ste slavni kao Mick Jagger, još uvijek možete osramotiti svoju djecu. Pjevač  "Rolling Stonesa", 80-godišnjak, podijelio je novi video na društvenim mrežama plešući uz glazbu benda uživo. To je, pak, uznemirilo njegovog sina, koji je ispod snimke ostavio zanimljiv komentar.

Na slici Mick Jagger pravi grimase ispred kamere. Njegovi plesni pokreti s vremenom postaju sve nestašniji, na kraju videa savija se i hvata za međunožje. Njegov sin Lucas očito nije bio impresioniran videom, komentirajući ispod objave: "Tata, tko te je nagovorio da ovo snimiš?"

Jagger ima sina Lucasa s brazilskim modelom donjeg rublja Lucianom Gimenezom Moradom. Glazbenik ima osmero djece s pet različitih žena. Prvi put je postao otac s glumicom Marshom Hunt, 1970. godine, kada su dobili djevojčicu Karis. Rock zvijezda je također djed troje unučadi.

U listopadu je dobitnik Grammyja u jednom intervjuu rekao da se njegovo iskustvo očinstva promijenilo tijekom godina. "Nekako ispadnete iz vježbe - to nije kao vožnja bicikla. Što više djece imate, to postajete ležerniji, da budem iskren", kaže Jagger.

image

Mick Jagger prošle godine u New Yorku

Dibyangshu Sarkar/Afp

"I to ovisi o djetetu. Svatko ima svoju osobnost, u određenoj mjeri ih možete oblikovati, ali i sami vidite što im se sviđa, a što ne. Ohrabrujete ih da rade stvari kojima teže. Zabavno je imati djecu u bilo kojoj dobi. Ali ako radite i uvijek ste daleko od kuće, ne možete toliko uživati."

Mick je posljednji put postao tata u 73. godini. Godine 2016. njegova partnerica balerina Melanie Hamrick rodila je Deveraux Jaggera. Par se upoznao u Japanu 2014. godine, a njihova veza i danas traje.

image

Mick Jagger prošle godine u New Yorku

Kena Betancur/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 05:09