StoryEditorOCM
Zvijezde onlineNESREĆA NA RADU

Glumac Chris Pratt odbio kaskadera na snimanju novog filma, sada se ozlijedio: ‘Volim naporan, fizički rad...‘

Piše SCENA SD
19. travnja 2024. - 20:00

Glumac Chris Pratt (44) podijelio je fotografije ozlijeđenog gležnja na Instagramu. Ozljedu je pretrpio na filmskom setu svog novog filma "Mercy". Četvrtog dana snimanja znanstveno-fantastičnog trilera, glumac je odbio kaskadera i sam odlučio odigrati opasnu scenu. "Imam tako sjajan kaskaderski tim! A ponekad se pokušam pridružiti i sam odigrati neke scene. Danas sam se udario na metalni stup", napisao je.

image

Chris Pratt

Dimitrios Kambouris/Getty Images Via Afp

"Snalaženje bi moglo biti uzbudljivo", dodaje Amerikanac. Na slikama se vidi ne samo njegov gležanj umotan u led, već i sama bolna ozljeda: Prattovo desno stopalo ima ogrebotinu i jako je natečeno. Brojni obožavatelji u komentarima šalju želje za ozdravljenje idola.

Kako izvještava "Deadline", Chris Pratt glumi detektiva u filmu "Mercy". U filmu je istražitelj optužen za nasilni zločin i mora dokazati svoju nevinost u budućnosti u kojoj dominira kriminal. Rebecca Ferguson (40), Rafi Gavron (34), Chris Sullivan (43) i Kylie Rogers (20) također glume u ovome filmu.

Datum izlaska projekta Amazon MGM Studios još nije objavljen.

U svojim drugim filmovima Pratt je već sam snimao neke vratolomije. Za njega je to nešto poput terapije. "Kada učinite nešto fizičko, izgubite se u tome, vaše misli postaju tiše. To je terapeutski. Volim naporan, fizički rad", rekao je za časopis Men‘s Fitness.

image

Pom Klementieff, Chris Pratt, Dave Bautista i Karen Gillan

Marvel Studios - Walt Disney Stu/Collection Christophel Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 12:47