StoryEditorOCM
Zvijezde onlineIVAN HERCEG

Junak ‘Larinog izbora‘ nakon dugo vremena javio se na društvenim mrežama, napisao je znakovitu poruku

Piše SCENA SD
29. ožujka 2024. - 08:04

Već duže vrijeme glumca Ivana Hercega mogli ste vidjeti tek u reprizama popularnih serija koje su nekada prikovale publiku, pogotovo ženski dio, ispred malog ekrana: "Larin izbor", “Kud puklo da puklo”, "Dolina sunca", "Najbolje godine", "Zlatni dvori", "Čista ljubav"...

Nakon iznenadne prekida suradnje s Novom TV krajem 2017. Ivan je na svom Instagram profilu napisao: “Hvala vam dragi moji, a neki tamo valjda imaju neke svoje razloge zašto rade sve to što rade”. Iznad teksta dodao je fotografiju na kojoj je pisalo: “Uvijek ista sranja. Umoriš se pokušavajući srediti stvari. Umoriš se od slušanja njihovih isprika i od davanja šansi. Nekad za svoj mir jednostavno moraš pustiti ljude da odu kako bi glupa sranja koja rade mogli raditi nekom drugom”.

Glumac rijetko objavljuje na društvenim mrežama, a dugo vremena je imao i zaključan profil. Sada je podijelio novu fotografiju u prirodi uz koju je napisao: "Ako se baš previše umisliš da si nešto jako posebno samo se malo osvrni oko sebe i shvatit ćeš da si jedna srdelica u oceanu".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 11:21