StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePOSEBAN DAN

Matija Vuica podijelila dosad neviđenu sliku s vjenčanja Sandre Perković uz simboličnu pjesmu: ‘Mila, zasjalo je...‘

Piše SCENA SD
8. veljače 2024. - 17:16

Hrvatska priznata dizajnerica Matija Vuica sa svojim je pratiteljima na svom Instagram profilu podijelila fotografije s vjenčanja naše zlatne atletičarke Sandre Perković.

"Mila, zasjalo je sunce, nek ti sja cijeli život, s tvojim Edisom" poručila je Matija uz pjesmu "Zagrli me, poljubi me" nedavno preminulog glazbenika Jurice Popovića, njezinog dugogodišnjeg partnera. 

Sandra je za svoj poseban dan odabrala vjenčanicu Matije Vuice, poznate po svojim elegantnim i složenim dizajnom vjenčanica. Sandra je zablistala u vjenčanici s delikatnom čipkom, zamršenim ukrasima od perli i lepršavim siluetama, a vjenčanica pune dužine koja se pruža za Sandrom posebno je elegantan prizor.

Sandra je tako zablistala u vjenčanici posebno dizajniranoj za nju, a Vuica je tom prilikom uspješno spojila tradicionalne elemente poput čipke s modernim obrascima pa je tako Sandrina vjenčanica "golih leđa" naglašavala njezinu ženstvenu figuru stvarajući bezvremenski, ali suvremeni svadbeni izgled. 

Da podsjetimo, Sandra Perković se prije gotovo dva mjeseca na Silvestrovo, nakon godinu dana zaruka udala za dugogodišnjeg partnera i trenera Edisa Elkasevića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:30