StoryEditorOCM
Zvijezde onlinezadivila sve

Nakon više od dvadeset godina, Ana Gruica se vratila svojoj prvoj, pravoj ljubavi: ‘Išla sam samo vidjeti mogu li...‘

Piše Vanesa Lipanović Tenžera
18. ožujka 2024. - 14:54

Ana Gruica Uglešić ponovno plijeni pažnju na Instagramu, ovog je puta podijelila video svoje baletne izvedbe, koji je izazvao val divljenja i inspiracije među mnoštvom obožavatelja.

U tom videu, Ana pleše s iznenađujućom lakoćom i elegancijom, ne samo pokazujući vještinu koju je stekla tijekom godina, već i dokazujući da strast prema umjetnosti ne poznaje granice dobi. "Išla sam samo vidjeti mogu li sa 40+. Mogu", napisala je Ana u opisu videa, prkosno pokazujući da godine nisu prepreka istinskoj ljubavi prema baletu.

Za one koji su pratili Anin put, ova izvedba je samo još jedan podsjetnik na njezinu nevjerojatnu predanost umjetnosti baleta. Svoj prvi korak na pozornici Ana je napravila već u mladosti, kad je s tek jedanaest godina započela svoj put kroz svijet gracioznih pokreta. Godina 1998. označena je njezinim nezaboravnim nastupom u baletu "Ščelkunčik", gdje je njezina izvedba ostavila publiku bez daha.

Osnovnu baletnu školu Ana je pohađala u prestižnom plesnom studiju HNK Split tijekom razdoblja od 1989. do 2000. godine, oblikujući svoje tijelo i duh pod budnim okom majstora baleta. Sada, s više iskustva, mudrosti i strasti nego ikad prije, Ana neumorno nastavlja svoj put, inspirirajući ne samo svoje obožavatelje već i sve one koji se bore s izazovima godina. 

Video možete pogledati ovdje

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 06:58