StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSTIGLA JE PRINOVA

Plus size model Lucija Lugomer rodila je drugo dijete i odmah objavila sretnu vijest: ‘Sada sam potpuna...‘

Piše SCENA SD
26. prosinca 2023. - 11:46

Nakon što se prethodnog dana pohvalila kako je ušla u 41. tjedan trudnoće i da nosi malog horoskopskog Jarca, danas je  influencerica i plus size model Lucija Lugomer na društvenim mrežama objavila prekrasnu vijest - stigla je prinova u obitelj.

"Sada sam potpuna", napisala je Lucija na Facebooku i Instagramu uz fotografiju dječjih nožica iz Vinogradske bolnice u Zagrebu.

U sat vremena je na društvenim mrežama dobila više stotina čestitki povodom rođenja novog člana obitelji.

Prošloga mjeseca Lucija je na društvenim mrežama objavila znakoviti tekst: 

"Ima nešto toliko moćno u stvaranju novoga života i u tim tragovima koji ostaju zauvijek na maminom tijelu. Zahvalna. Radosna. Dostojna. Svoj novi dodatak s ponosom ću nositi do kraja svoga života, dečki moji."

O ovoj svojoj drugoj trudnoći nije često pisala. Zadnji put je bilo sredinom kolovoza:

"Welcome 22 weeks

Žgaravice su nam povremene, nema mučnina, tlak s vremena na vrijeme solidno nizak, mama nije dobila ništa kg i ustvari je sve isto kako je bilo i s bracom Leonom. Uz neke prepreke po putu sve smo ih rijesili...

Čekali smo ovog miša godinu i pol dana i ne mogu/ne želim/ne smijem se na nista požaliti.

Ne djelim puno oko ove trudnoće ali to je samo zato što uživam u trenutku. Toliko smo željeli ovo i ostvarilo se. Čekanje je bilo dugo spram Leona stoga sam si definitivno na prvome mjestu. Mnogi kažu da sijam a to je zato što imam i osjećam svaki razlog za to!!!"

Vjerujemo da tata Danijel Grlić i mali Leon jedva čekaju da se iz rodilišta vrati Lucija sa prinovom kako bi zajedno dočekali ulazak u Novu godinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:54