StoryEditorOCM
Zvijezde onlineKOJA KRALJICA

Seve ‘srušila‘ Instagram videom s kućne zabave: ‘Dobro, sestro, što je ovo?‘ Prepoznajete li iza koje se zlice skrila?

Piše SCENA SD
24. ožujka 2024. - 13:38

Nije tajna da je u Severininom društvu uvijek zabavno, a ni da voli dobre zabave. Upravo jednom takvom Severina se pohvalila u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu gdje je otkrila kako je organizirala tematsku zabavu u stilu slavne ‘Dinastije’.

Poznata Splićanka i najuži krug ljudi tako je utjelovio poznate likove iz kultne serije koja je 80ih godina prošlog stoljeća broje gledatelje držala prikovane za male ekrane, piše Zagreb info.

`Nikad nisam tila bit Alexis, ali nikad nisam ni tila da mi život bude Dinastija pa…´, napisala je 51-godišnja pjevačica ispod snimke na kojoj se može vidjeti kako izgleda ‘Dinastija’ u njezinoj izvedbi.

Seve je tako utjelovila Alexis Carrington dok je njezin dugogodišnji menadžer Tomica Petrović bio Blake Carrington.

Njezin objava ubrzo je ‘srušila’ Instagram, a brojni obožavatelji nisu skrivali svoje oduševljenje viđenim. Tako su se Severini u komentarima javili i neki poznati Hrvati koje je pjevačica ovim potezom ‘izula iz cipela’.

`Dobro sestroooo što je ovo? I gdjee sam´, napisala je oduševljeno u komentarima Severinina dugogodišnja prijateljica Iva Radić na što joj je pjevačica kratko odgovorila: `Morat ćemo ponovit´.

`Ma ovo je top! Super ste rasporedili likove´, `Show! Ća je život nego… Dinastija´, nizali su se komentari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 10:18