StoryEditorOCM
Zvijezde onlineANGIE HARMON

Tragedija ispred kuće poznate tv detektivke: ‘Čovjek koji je dostavljao namirnice pucao je i ubio našeg Olivera‘

Piše SCENA SD
2. travnja 2024. - 13:32

Tragičan događaj zbio se ovoga vikenda ispred doma televizijske glumice Angie Harmon (51), najpoznatije po ulogama u serijima "Djevojke na zadatku" i "Zakon i red": dostavljač je ustrijelio i ubio njezina psa, piše USA Today.

"Ovog uskršnjeg vikenda čovjek koji je dostavljao namirnice za Instacart je pucao i ubio našeg dragocjenog Olivera. Izašao je iz auta, dostavio hranu i zatim upucao našeg psa", napisala jeAngie u emotivnoj objavi na Instagramu uz fotografije svog psa Olivera. "Naša kamera punila se u kući, što je on vidio i tako je znao da ga ne snimaju. Policija ga je pustila jer je tvrdio da se radi o samoobrani. Nije imao ni ogrebotine ni ugriza na sebi niti su mu hlače bile poderane."

Angie je nastavila objašnjavati da je dostavljač radio pod "ženskim identitetom po imenu Merle", a kasnije je podijelila sliku muškarca njezinoj priči.

"Upucao je našeg psa dok sam bila kod kuće s kćerima i samo je ponavljao: ‘Yeah, upucao sam tvog psa. Da, jesam‘",  i dodala da je njezina obitelj "potpuno traumatizirana" i "više nego shrvana gubitkom našeg voljenog dječaka i člana obitelji".

Nekoliko glumičinih poznatih prijatelja izrazilo je svoju podršku u njezinom odjeljku za komentare.

"O moj Bože, užasnuta sam i izvan nevjerice... Ne mogu ni zamisliti. Zapanjena", napisala je Allison Janney, dok je Paulina Porizkov također podijelila svoju nevjericu. "Ovo je NEVJEROJATNO! Ne znam ni kako reagirati na ovo", napomenula je.

Angie je kasnije na svom Instagram Storyju napisala poruku čovjeku koji je ubio njezinog voljenog psa.

image

Image: 339491287, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Hyperstar/Alamy/Alamy/Profimedia

Hyperstar/Alamy/Alamy/Profimedia/Hyperstar/alamy/alamy/profimedia

"Vaši postupci su odvratni i neoprostivi. Ne samo da ste nam ukrali voljenog člana naše obitelji, već ste nas i traumatizirali preko svake mjere", podijelila je. "Činjenica da bi netko mogao počiniti takav bezosjećajni čin za mene je neshvatljiva i shrvana sam što se nisam stigla oprostiti od njega."

Instacart je u izjavi za USA Today podijelio da su u kontaktu s glumicom i da surađuju s policijom.

"Tužni smo i uznemireni od kada smo čuli za ovaj incident", rekao je Instacart. "Nemamo tolerancije za nasilje bilo koje vrste, a račun dostavljača odmah je obustavljen s naše platforme."

Angie Harmon je nedavno govorila o tome kako joj je njezin pas Oliver, mješavina njemačkih ovčara i bigla, pomogao hraniti vjevericu po imenu Thomas koju je spasila u studenom 2023.

"Kad bih prespavala kad je Thomas bio ‘dijete‘, Oliver bi lajao na mene da se probudim i odem ga nahraniti", rekla je tada glumica za časopis People.

image

Angie Harmon i Sasha Alexander na snimanju serije "Djevojke na zadatku"

Kvs, Pacificcoastnews/Pacific Coast News/Profimedia/Kvs, Pacificcoastnews/pacific Coast News/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 05:50