StoryEditorOCM
Zvijezde onlineBez skrupula

Žanamari komentirala glasine o njenom bračnom krahu: ‘Moja šutnja ne znači da nemam što reći‘

Piše Mozaik SD
4. veljače 2024. - 13:49

Glasine su brže od istine, pa premda ih ponekad bolje ignorirati, naša se pjevačica Žanamari Perčić odlučila osvrnuti na naklapanja o svojem razvodu. Demantirala je jasno i glasno medijske napise o razlazu od supruga Marija, požalivši se kako sve te priče utječu na njihovu kćer Gabrijelu.

image
Srdjan Vrancic/Cropix

Naime, objave po društvenim mrežama postaju "vodilja" mnogima, tako je i zamijećeno kako je Žanamari sa svojih profila uklonila zajedničke fotografije sa suprugom.

Tako se kap pretvori u slap...

Pred kamerama IN magazina je otvorila dušu.

- S obzirom na to da ti neki beskrupulozni novinari uopće ne idu za tim što je zaista istina, nego objavljuju ovako glavom bez obzira, ne idu za tim da iza mene nisam samo ja. Znači, nije samo da ću ja patiti u životu zbog nekakvih napisa na internetu, nego imam i dijete koje će danas, sutra čitati to, a dijete kod kuće ima sve normalno i sad dođe netko u školi i doslovno je bullying što se toga tiče. Stoga hvala novinarima, meni je super, ali sa svojim djetetom moram jako puno razgovarati zbog njih - oštra je bila Žanamari.

image

Žanamari Perčić

Instagram/ Žanamari/

S pravom, dodajmo.

- Ja nisam mogla vjerovati kakve sam stvari i neistine vidjela i pročitala o sebi i tom svom odnosu, imam osjećaj da i kad kažem nešto pozitivno, to se pretvori u negativno. Tako da sam o tome odlučila šutjeti, ali moja šutnja ne znači da nemam što reći – mogu ja mnogo toga reći, ali nemam volje za negativnu energiju, pa ću ja radije malo šutjeti. Ova pjesma i ovaj spot svojevrstan su odgovor – dobar tim jednom, dobar tim zauvijek - dodala je pjevačica.

Njezin suprug Mario nedavno je objavio novu pjesmu svoje supruge naziva Krugovi, a nekima su pažnju privukli stihovi:

- Ma zar vam nije jasno da ne želim to, pod kim ja vrištim glasno, s kime gubim tlo pod nogama, to je moja stvar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:05