StoryEditorOCM
Preporukeovo se ne propušta

Gdje dobro jesti u Splitu? Teško se odlučiti! Gastro scena probudila se iz zimskog sna, a evo što je najzanimljivije

5. ožujka 2024. - 18:14

Splitska gastro scena polako se probudila iz zimskog sna, a ono što nas veseli primijetiti je da se to ove godine dogodilo puno ranije nego što smo se nadali. I neka je - ne samo da nas deprimira gledati zatvorena vrata ugostiteljskih objekata, nego se nadamo da će živahno raspoloženje iz restorana pogurati i ostale da se razbude i pokrenu i prije nego dočekamo Uskrs, koji se posljednjih godina ustalio kao prekretnica između zimskog ugostiteljskog mrtvila i početka sezone.

Kad kažemo živahno raspoloženje, nije riječ o pretjerivanju jer gledajući najave događanja po splitskim restoranima čini nam se da se međusobno natječu tko će smisliti bolji program za privući posjetitelje i vjerojatno nismo nimalo pod krivim dojmom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. ožujak 2024 00:57