StoryEditorOCM
SplitRASKOL U SDP-U

Ivošević poručuje Peđi Grbinu: ‘Matijević vam je garancija odlaska ispod izbornog praga gdje vas je i doveo‘

Piše Split SD
7. srpnja 2023. - 19:26

Nakon što se o raskolu u splitskom SDP-u medijima obratio predsjednik te stranke Peđa Grbin koji je gradonačelnika Ivicu Puljka prozvao zbog netransparentnosti, javio se na svom Facebooku zamjenik Bojan Ivošević.

Peđa Grbin komentirao raskol u splitskom SDP-u između Barbira i Matijevića. Ovo je rekao danas novinarima...

- Gosp. Grbin, ne znam kako kredit čija namjena i svi ključni elementi su transparentno javno objavljeni, a ugovor poslan svim vijećnicima može biti netransparentan uz komuniciranje cijele procedure u javnosti još od siječnja 2023. godine kada je EIB došao na prvi sastanak u Split.

Možete pokrivati ponašanje gosp. Matijević floskulama, ali je svima jasno da jedini razlog zahtjeva za tranširanje leži u činjenici da bi onda mogao svako malo ucjenjivati gradonačelnika prilikom svake tranše.

Takvom pritisku nismo podlegli u niti jednoj situaciji, ni u prošlom, a nećemo ni u ovom mandatu.

Vjerujem da je takav način djelovanja, gdje se javni interes podređuje partikularnim interesima gosp. Matijevića i njegovih najbližih suradnika, zapravo jedini razlog podrške koju nam je dao gosp. Barbir ne želeći sudjelovati u takvoj vrsti političkog djelovanja već želeći biti dio budućnosti Splita bez nepotizma, korupcije i kriminala.

Gosp. Barbir je vaša prilika da se toj budućnosti pridružite i kao stranka. Gosp. Matijević vam je garancija odlaska ispod izbornog praga na čiji prag vas je svojim političkim djelovanjem i odveo - naveo je Ivošević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 16:46