StoryEditorOCM
SplitUSKOK-ov optuženik

Izgradio hotel tik uz omiljenu šetnicu, sada ga nervira što Splićani tu parkiraju. Tužio se. Mislite da mu nije uspjelo?

Piše Tanja Gattin
20. veljače 2024. - 09:10
Sikirica je sudskim putem zatražio od Grada Splita da trajno, putem ovlaštenih osoba, uklanja sva vozila na toj okacijiJoško Šupić/Cropix

Nemoguće je ne primijetiti da je USKOK-ov optuženik Zoran Sikirica svoj hotel "Villa Harmony" na Bačvicama izgradio tik uz šetnicu, pa kada djelatnici i gosti izlaze iz njegova turističkog objekta, odmah zakorače na javnu površinu. Sada se Zoran Sikirica tuži da ga Splićani ne "obadaju", već mu parkiraju tik ispred hotela.

Zbog toga je njegova tvrtka "Špinut" tužila Grad Split i dobila na sudu. Sikirica je, naime, sudskim putem zatražio od Grada Splita da "trajno, putem ovlaštenih osoba, uklanja sva vozila na sjevernoj osi kolničkog traka – Šetalištu Petra Preradovića i to na njenom najzapadnijem dijelu oko kućnog broja 1a".

Upravo je Šetalište Petra Preradovića 1a adresa hotela koji je postao poznat zbog sumnjivog izdavanja građevinske dozvole jer su radi v...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 15:14