StoryEditorOCM
SplitPOSAO U BOLNICI

KBC-u Split nedostaje radne snage, raspisali su veliki natječaj. Traže 117 novih radnika i to ne samo medicinske struke

Piše A. P.
5. travnja 2024. - 13:44

Splitski KBC ponovno je raspisao veliki natječaj za posao u kojem traže ukupno 117 zaposlenika. 

Na neodređeno vrijeme za potrebe Zavoda za maksilofacijalnu kirurgiju traže specijalista ortodoncije, dva specijalista endodoncije s restaurativnom stomatologijom i jednog specijalista oralne medicine, tri dentalna asistenta 

Na neodređeno vrijeme potreban im je i doktor medicine specijalist opće interne medicine, magistar farmacije za potrebe Bolničke ljekarne, viši stručni savjetnik informatike za potrebe Službe za informatiku, tri više medicinske sestre/tehničara, višeg radnog terapeuta za potrebe Klinike za psihijatriju, četiri inženjera medicinske radiologije za potrebe Kliničkog zavoda za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju, devet medicinskih sestara/tehničara i dvije medicinske sestre/tehničara za potrebe Zavoda za maksilofacijalnu kirurgiju (Odjel za dentalnu medicinu).

Također traže i voditelj projekta za potrebe Odjela za znanost u nepunom radnom vremenu u trajanju od dva sata tjedno, tri farmaceutska tehničara za potrebe Bolničke ljekarne i administrativnog referenta - kontrolora za potrebe Službe za opće, pravne i poslove zastupanja. 

U Službi za centralno naručivanja bolesnika traže dva administrativna referenta, a dva administrativna referenta traže se i za potrebe Klinike za kožne i spolne bolesti. 

image
Joško Šupić/Cropix

Splitski KBC traži i administrativnog referenta za potrebe Zavoda za medicinsko laboratorijsku dijagnostiku, administrativnog referenta za potrebe Klinike za plućne bolesti te jednog administrativnog referenta za potrebe Službe za ekonomsko-financijske poslove.

Potrebna su im i dva likvidatora kontrolora za potrebe Službe za ekonomsko-financijske poslove i 17 pomoćnih radnica/radnika. 

Na određeno vrijeme traže 23 više medicinske sestre/tehničara, 29 medicinskih sestara/tehničara i jednog njegovatelja/njegovateljicu. 

U radni odnos na određeno vrijeme u trajanju od jedne godine splitski KBC traži stručnog savjetnika građevinarstva za potrebe Službe za investicije i razvoj (EU projekti) u nepunom radnom vremenu u trajanju od šest sati dnevno, višeg stručnog savjetnika informatike za potrebe Službe za informatiku u nepunom radnom vremenu u trajanju od osam sati tjedno i dva likvidatora kontrolora za potrebe Službe za ekonomsko-financijske poslove. 

Sve informacije i detalje natječaja za posao možete pronaći na linku

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 07:38