StoryEditorOCM
SplitLevantin u akciji

Spinut skuplja pomoć za socijalno ugrožene: neka im bude radosniji Uskrs

Piše G. R.
24. ožujka 2024. - 15:36

Predsjednik Gradskog kotara Spinut Luka Kovač Levantin pozvao je svoje sugrađane na tradicionalno skupljanje hrane i drugih artikala za socijalno ugrožene stanovnike.

- Vijeće kotara donijelo je odluku o financiranju paketa s oko tri tisuće eura koji bi sadržavali bakalar, sirnicu, ulje, kekse, šećer, brašno, sol i kavu. A u ponedjeljak 25. ožujka, vrata Gradskog kotara Spinut (Matoševa 29) bit će otvorena cijeli dan od 9 do 19 sati za prikupljanje prehrambenih namirnica i ostalih potrepština koje mogu pomoći našim susjedima koji materijalno oskudijevaju i tako im uskrsne blagdane učinimo sretnijima. Pozivamo naše sugrađane da donesu bilo kakve prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine. Pripremili smo i frižider tako da mogu donijeti i mliječne proizvode, paštete, čokolade, voće, povrće, kolače...

Pakete s pomoći koju je pripremilo Vijeće kotara uz onu koju očekujemo od Spinućana dijelit ćemo u srijedu 27. ožujka - objasnio je Kovač Levantin, koji očekuje da će se podijeliti više od 170 uskrsnih paketa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 11:34