StoryEditorOCM
Splitmora na raport

Splićanin koji je nožem na semaforu prijetio vozačici i njenoj kćeri pušten na slobodu! ‘Strah me jer ima moje podatke‘

Piše Božidar Lončar
1. ožujka 2024. - 18:22

Kako doznajemo, 53-godišnjak koji je osumnjičen da je svojim vozilom u utorak pratio vozilo u kojem su bili 40-godišnjakinja i njena 15-godišnja kćer te im je na raskrižju prijetio nožem i pokazivao srednji prst, pušten je na slobodu.

Nova strava u Splitu; 53-godišnjak autom uhodio vozačicu, na semaforu izvadio nož i prijetio pred užasnutom kćerkom...

Nakon što je predan pritvorskom nadzorniku, privedeni okrivljenik u srijedu je završio pred sucem Županijskog suda u Splitu. Općinsko državno odvjetništvo zatražilo je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Sudac istrage je to odbio i naložio mu mjeru opreza, a to je redovito javljanje u policijsku postaju ili javljanje načelniku, odnosno policijskom službeniku postaje.

image

Milan Draženović

Mario Todorić/Cropix

Odvjetništvo je na odluku podnijelo žalbu i sada se čeka odluka Vijeća županijskog suda protiv rješenja suca istrage koje se očekuje kroz dva do tri dana. 

image
Paun Paunović//Cropix

Splićanka kojoj je trebalo gotovo 24 sata da skupi hrabrosti i podnese prijavu je u apsolutnom šoku. Prilikom razgovora s nama je drhtala od straha i ne može vjerovati što se dogodilo.

- Rekli su mi da je bolestan i da ima tumor te da u stanju teške pokretljivosti neće za mene predstavljati opasnost. Strah me jer on ima moje podatke tamo - priznala nam je.

image

Druga policijska postaja
 

Vladimir Dugandžić/Cropix
image
/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 07:25