StoryEditorOCM
Splitproziva ivoševića

Splićanin se na TikToku ruga na što sliči asfalt 20 dana nakon sanacije: Ko je ovo radija, slastičari?; Znamo do čega je

Piše Frano Kiso
11. ožujka 2024. - 12:39

Svaki splitski vozač je na svojoj kičmi osjetio što znači voziti se ulicama koje na pojedinima mjestima izgledaju kao da je preko njih prešla tenkovska divizija, a trapovi automobila izudarani su od mnogobrojnih rupa. 

- ‘Ko je ovo radija, slastičari? A, Bojane?! - dreknuo je na početku videa jedan Splićanin ogorčen velikom rupom koja je izronila nasred ceste.

Najviše ga je iziritirala činjenica da je riječ o par tjedana starom sloju asfalta u Lovretskoj ulici s kojim se neuspješno pokušala prekriti površina oko šahta.

- Šta ćemo sad, Bojane? Nema ni dvadeset dana, pa šta je ovo Bojane? - nastavlja građanin prozivati splitskog dogradonačelnika poznatog po borbi protiv komunalnog i infrastrukturnog nereda.

- Malo Afrike ne škodi, tko tu razbije auto neka tuži ‘Vodovod‘ - piše jedan komentator, dok drugi napominje da je i na Visokoj propala sredina ceste.

Ipak, neki su stali na stranu Ivoševića i branili su ga komentarima: pa ne bi da je on asfaltirao, ceste su u nadležnosti Županije, kriv je izvođač, falija si balun...

Bilo kako bilo, rupa i dalje stoji nasred ceste, a automobili će kao i inače manevrirati oko naherenih znakova upozorenja.

Obratili smo se i Banovini te nam je potvrđeno kako se sporna lokacija zaista krpala prije mjesec dana u aranžmanu "Vodovoda i kanalizacije" te da se rupa otvorila zbog čestih kiša. Dobili smo obećanje da će tvrtka "Cestar" čim prije to sanirati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 10:35