StoryEditorOCM
SplitKA DA SU DOMA

A vidi ovo ludilo; ovako se suše šugamani u Splitu, ekipa je podijeljena u komentarima na Facebooku. Što vi kažete?

Piše L. V.
22. lipnja 2023. - 14:49

Turisti, inače vrlo kreativni u svojim nastupima, ovoga puta smislili su nešto novo, potpuno drugačije od dosadašnjih prizora.

U Zvonimirovoj ulici je uočeno kako se suše šugamani ispred apartmana, odnosno na ogradi koja dijeli nogostup od prometnice. Fotografija je objavljena u Facebook grupi "Split i okolo Splita".

- Suše se šugamani ispred neke zgrade na ogradi uz cestu i to je meni potpuno neprihvatljivo i nekulturno. Zamislite kad bi tako svi ispred svojih zgrada, na šta bi sličio grad - piše Lj. I.

A. K. proziva grad i "Čistoću".

- Kad je dozvoljeno, kad nema ograničenja u ponašanju... Kada misle da su sve kupili i da moramo bit zadovoljni njihovim paštročem neodgoja.

Kulturan čovjek, gdje god da dođe nosi svoju kulturu sa sobom i tako se ponaša. Da sam vlast poslala bi "Čistoću" da sredi ulicu.

A dok se neki zgražaju i prozivaju vlast, drugi zbijaju šale i krive vlasnika apartmana.

- A i vama svaki k...c smeta. Ovo je prvenstveno kritika vlasniku apartmana, jer im nije omogućija sušilo. Inače, ljudi mogu proć, složili su lipe boje, kad skinu šugamane ograda će biti čistija, a šugamani će počućat CO2 od auti - piše I. U.

- A šta mogu kad im vlasnici nisu stavili tiramole a robu moraju osušiti - postavlja retoričko pitanje T. J.

- Pa šta? Meni je ovo životno, simpatično.. turisticki", T. Š.

L. L. postavlja pitanje za zaključak: "Šta ćemo još doživit????"

Splićanima se svakako preporuča zauzeti stav "više nas ništa ne može iznenaditi" jer ova sezona će biti upravo takva - puna iznenađenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 05:57