StoryEditorOCM
Borilački sportovina krivom mjestu

Najveća UFC-ova zvijezda Conor McGregor pobjegao iz puba u Liverpoolu nakon tučnjave, Redditom kruži bizaran razlog

Piše SPort SD
19. srpnja 2023. - 18:51

Najveća UFC-ova zvijezda jednostavno ne može izbjeći probleme. Dojam je da svaki mjesec barem jednom imamo prilike čitati o problemima u koje je upao Conor McGregor, a najnoviji problemi dogodili su se jučer.

McGregor je posjetio Liverpool, a razlog odlaska u Liverpool bio je sprovod njegove ujne Pamele. Irac je došao na ispraćaj svoje ujne, ali nedugo poslije uslijedili su problemi tipični za McGregora. ‘‘Notorious‘‘ je nakon sprovoda posjetio lokalni pub u Birkenheadu, gradiću u neposrednoj blizini Liverpoola, prenosi Fight site.

Način na koji je McGregor napustio lokal vrlo je zanimljiv. U pratnji tjelohranitelja, Conor McGregor užurbano je napuštao pub, a zatim je napustio poprište događaja u svom Range Roveru. Lokal je napustio nakon što je izbila tučnjava u kojoj je navodno sudjelovao, a prema neslužbenim informacijama, sukob je nastao upravo zbog McGregora.

Naime, Redditom kruži informacija kako je McGregor zatečen u WC-u tog lokala, a zatečen je tijekom seksualnog odnosa s nepoznatom djevojkom. Sukob je izbio jer se radilo o djevojci jednog od posjetitelja tog puba, ali moramo napomenuti da se radi o apsolutno nepotvrđenim glasinama koje kruže društvenim mrežama i Redditom. Zasad čak nije niti potvrđeno da je McGregor bio uključen u tučnjavu, niti da je bio jedan od glavnih razloga zbog kojih je došlo do tučnjave. Međutim, lokalna policijska postaja potvrdila je kako je došlo do sukoba unutar tog lokala i bili su primorani izaći na intervenciju. Ono što odaje dojam da je McGregor sudjelovao u svemu ovome jest i Conorova glasovna poruka koju je nedugo poslije objavio na Twitteru, ali ubrzo ju je obrisao.

‘‘Ubojstvo, ubojstvo, svi izađite van! ‘Scouseri‘ su nokautirani! Birkenhead je McGregorov.!‘‘, poručio je Conor.

Što se zaista dogodilo, trenutno je teško utvrditi. Policija je objavila kako nitko nije podnio prijavu i nitko nije uhićen, ali do nekakvog sukoba ipak je došlo. Odluči li netko naknadno tužiti McGregora, vjerojatno ćemo dobiti nešto više informacija.

Zasad je jedino poznato da se McGregor opet našao na mjestu incidenta. Kakvu je ulogu imao u svemu tome, možemo samo nagađati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 06:39