Sport Dalmacija u balunu

vodice dočekuju neretvu

Nemaju sreće u kvalifikacijama: 'Težak poraz u Metkoviću bio je splet nesretnih okolnosti'

vodice dočekuju neretvu

Danas u 17.30 sati na igralištu Račice, Vodice dočekuju Neretvu koja je u prvom susfretu slavila 6:0. No, čuda se dešavaju, pogotovo u nogometu, pa Vodičani još nisu izvjesili ‘bijelu zastavu’.

- Težak poraz koji smo doživjeli u Metkoviću, bio je splet nesretnih okolnosti, domaćin je praktički iz četiri izgledne prilike zabio šest golova. Ljudski je i sportski kazati da se još nismo predali.

- Na našem domaćem terenu, moji igrači dat će sve od sebe da osvjetlaju obraz kluba. Vjerujem u pobjedu i častan oproštaj od kvalifikacija – najavio je utakmicu, mladi, 30-godišnji trener Vodica Lino Gavrilovski.

U zadnjih 12 godina Vodice su čak pet puta igrale kvalifikacije za ulazak u Treću ligu  i nijednom nisu uspjele. No, nada ipak umire posljednja.

Prošle nedjelje bilo je to najbolje izdanje Neretve, i to u najvažnijem trenutku sezone. 

- Prednost je ogromna, ali ne smije biti opuštanja. Sigurno će domaćini biti agresivniji, ali mi trebamo samo misliti na našu igru. Ipak smo i iskusniji, ali i kvalitetniji da zadržimo stečenu prednost - rekao nam je Dragan Brečić čiju će ekipu pratiti pedesetak navijača.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu