Sport Dalmacija u balunu

fešta od baluna

Veliki boj Hajduka i Uskoka: u Pridrazi svi vjeruju u najveći uspjeh kluba u povijesti

fešta od baluna

Nakon 2:2 na Klisu na igralištu Mile Čuline - Bulina nastavlja se veliki boj Hajduka i Uskoka.  Malo smo zavirili na trening koji trener Hajduka Kristijan Tuta odrađuje sa svojim dečkima, a nemali ih broj privrženika bodrio.

Vlada posebna atmosfera, harmonija igrača i  navijača. U Pridrazi svi vjeruju u najveći uspjeh kluba u povijesti. Očekuje se veliki broj gledatelja, samo na tribinama igrališta u Pridrazi može stati 600 ljudi.

Kako nam u čelništvu kluba rekoše: ‘za svakog tko dođe na utakmicu naći ćemo pravu riječ i bit će domaćinski ugošćen, vjerujte osjećat će se kao da je doma. ‘

- Uskok je dobra i kvalitetna momčad koja zna igrati. U prvom susretu bili smo mi kvalitetniji u tehničkom i taktičkom dijelu, uz nas su naši Pridražani koji će nas nositi do pobjede. Ovu prigodu ne smijemo ispustiti, našim gostima ništa neće faliti osim dobre igre i dakako naše pobjede - kazao nam je sportski direktor Hajduka  Zvone Pedić.

Njegovo mišljenje dijeli i trener Tuta:  

- Na Klisu smo odigrali prvo poluvrijeme, očekujem tvrdu i tešku utakmicu. Mojim igračima ne fali motiva, učinit ćemo sve na zelenom tepihu da pobijedimo i tako uz naše vjerne navijače Torcidu Pridraga ostvarimo cilj.

Jedan od koga će mnogo ovisiti je dvostruki strijelac Hajduka u Klisu 17-godišnji Josip Brkić,kojega od milja zovu “sin vjetra“.

- Igramo pred našim gledateljima što nam je prednost, očekujem dakako pobjedu uz njihovu podršku. Svi mi igrači dat ćemo sve od sebe kako bi ušli u Treću ligu. Atmosfera u momčadi je izvrsna, jedva čekamo da susret krene, a kako mi je ovo prvi put da nešto ovako doživljavam vjerujte, oduševljen sam svime.

- Neka mi pobijedimo pa makar ja i ne dao zgoditak. Cijenim Uskok, no mi ćemo dokazati da smo bolji na susretu, te ćemo znati proslaviti sa našim Pridražanima, koje pozivam da dođu u što većem broju, kazao nam je Brkić.  

Očekujućise ovaj sastav Hajduka: A. Pedić, J. Pedić, Žilić, R. Burčul, Narančić, Buljat, Remšak, M. Zubčić, Brkić, Klapan, G. Burčul.

Zahvala Uskoku

Iz Pridraške Torcide ističu kako su zahvalni na dočeku i gostoprimstvu domaćinu Uskoku iz Klisa i njegovim navijačima i igračima koji su ih u Klisu dočekali srdačno prijateljski - miroljubivo. Igrači su se u Klisu osjećali kao kod kuće - kažu iz pridraške Torcide te poručuju:

- Hvala vam i pozivamo vas da i vi ove srijede doputujete s vašim igračima u velikom broju, a Pridražani će vas dočekati raširenih ruku i omogućiti vam da bodrite svoje ljubimce. 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu