Sport Dalmacija u balunu

nakon lošeg ulaska u sezonu

Hrvace na klupu dovele poznato ime, Mirko Labrović preuzima trenersku palicu

nakon lošeg ulaska u sezonu

Loš ulazak u sezonu i svega četiri osvojena boda nakon šest odigranih kola koštali su posla trenera Hrvaca Antu Milića. Na njegovo mjesto uprava kluba dovela je poznato i provjereno ime, Mirka Labrovića, kojemu je ovo treći angažman u Hrvacama.

– Ja sam profesionalac i nakon pet mjeseci pauze otkako sam otišao iz Solina nije mi drugo ništa prestalo nego prihvatiti novi izazov, zasukati rukave i krenuti s radom. Ovu sredinu jako dobro poznajem i vjerujem kako ćemo svi zajedno učiniti sve da klub krene u željenom smjeru pozitivnih rezultata - kazao je nakon prvog odrađenog treninga Labrović.

No, pred njim nije nimalo lagan zadatak, jer u naredna dva kola Hrvace gostuju kod Kamena i Primorca iz Biograda. Ipak, Labrović to vidi kao izazov za svoju momčad:

– Čekaju nas uistinu dva teška gostovanja kod kvalitetnih momčadi. Možda je i dobro da ova mlada momčad ima takav raspored, da osjeti tu potrebu za pobjedama na vrućim terenima. Momčad je mlada i ima kvalitetu, malo ćemo vidjeti unutar momčadi koje su mogućnosti pojedinaca i sukladno tome se formirati kao sastav te krenuti prema pobjedama. Uvjeren sam kako će se to dogoditi.

Nije nevažno za podsjetiti se kako su Hrvace ove sezone dovele čak 15-ak novih igrača, dok su s druge strane tek tri “preživjela” veliku čistku, zbog čega klimav početak niti ne čudi.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu