Sport Domaći nogomet

Hajdukovo dite

Mario Pašalić komentirao novi izostanak s Čačićeva popisa: S njim nemam nikakav odnos, ne komuniciramo

Hajdukovo dite

Mario Pašalić u velikom Milanu uživa možda i najbolje dane svoje (mlade) karijere. U samo nekoliko mjeseci izborio se za mjesto standardnog prvotimca u sastavu Vicenza Montelle, za talijanskog velikana zabio je i nekoliko iznimno važnih pogodaka, no ovaj 22-godišnjak još uvijek nije dočekao reprezentativni poziv izbornika Čačića.

Skroman i korektan, Pašalić se na popis reprezentativaca nikad nije želio gurati kroz medije, a isti stav zadržao je i sada.

- Čačić i ja nemamo nikakav odnos, ne čujemo se niti me kontaktirao. On najbolje vidi i zna što mu treba za reprezentaciju. Sigurno da je velika čast igrati za svoju državu, pogotovo na velikom natjecanju. Vidjet ćemo, ima još dosta do Rusije i samo igrama na terenu mogu zaslužiti poziv - izjavio je bivši Hajdukovac u razgovoru za RTL.

Pašalić se u kratkom intervjuu još jednom dotakao i bivšeg kluba:

- Za mene je i dalje Hajduk broj jedan. Žao mi je što sam rano otišao iz Hajduka, ja sam priželjkivao ostanak, ali bila je takva situacija da bi klub praktički mogao staviti ključ u bravu da nisam otišao u Chelsea - zaključio je Pašalić.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet