Sport Domaći nogomet

tko će igrati?

Desetkovana Hrvatska: Čačić već ostao bez dva igrača, upitan još jedan iz prvih 11

tko će igrati?

Velika nesreća zadesila je izobrnika Antu Čačića i Vatrene uoči važne utakmice protiv Ukrajine na Maksimiru. Naime, Čačić je okupio samo 17 igrača i trojicu vratara. Rizik posla odnio je Šimu Vrsaljka, Vedrana Ćorluku, a prema posljednjim informacijama i Domagoj Vida je bio pod znakom pitanja, ali izgleda kako će stoper ipak stisnuti zube i odraditi Ukrajince, pišu Sportske novosti.

Stoper Vatrenih je u posljednjoj utakmici ukrajinskog prvenstva protiv Černomoreca navodbno je zadobio nezgodan udarac u list, a nekoliko dana kasnije pojavaio se i hematom što drugim riječima znači da bi Hrvatska mogla na Maksimiru istrčati s 'rezervnom' obranom.

Vida vrlo vjerojatno neće odraditi popodnevni trening već će biti podvrgnut magnetskoj rezonanci koja će utvrditi ozbiljnost ozljede.

Podsjećamo, Vrsaljko se ozlijedio u drugoj minuti utakmice protiv Seville i gotovo sigurno će propustiti reprezentativnu utakmicu protiv Ukrajine u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo koja će se igrati u petak u Zagrebu, te prijateljski ogled protiv Estonije.

Za Ukrajinu je definitivno otpao i Vedran Ćorluka koji je u susretu ruskog prvenstva između njegovog Lokomotiva i Spartaka ozlijedio stražnju ložu lijeve noge. Međutim, Čačić neće zvati nikoga umjesto dvojice igrača koji su trebali započeti utakmicu od prve minute.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet