Sport Domaći nogomet

Sudac ponovo doživio neugodnosti

Bruno Marić nakon novog napada: Nepismeni klošari djeluju u mraku

Sudac ponovo doživio neugodnosti

Kako smo već javili, sucu Bruni Mariću "svijet je postao tijesan", jučer je novu neugodnost doživio u Mostaru. Naime, sa kolegom Ivanom Bebekom sudio je (po pola poluvremena) na Humanitarnoj utakmici za Studentski dom na kojem su igrale poznate zvijezde iz Hrvatske i BiH podijeljene u dvije momčadi na parkiralištu ga je dočekao išaran automobil marke Škoda parolama protiv HNS-a.

- Uništili su mi automobil, ali nisu mi pokvarili boravak u Mostaru. Bilo mi je divno, ne mogu vam riječima opisati kako je dobar osjećaj sudjelovati u akciji koja pomaže potrebitima. Nastupao sam i družio se s legendama poput Marija Stanića i Gorana Vlaovića, to je privilegija, a k tome smo pomogli pučkoj kuhinji i razveselili ljude u Mostaru. Uvijek ću se vraćati u Mostar, kao što ću se vraćati i u Split - kazao je za Index Marić i poručio:

- Nepismeni klošari djeluju u mraku, ne razumijem uopće to što su napisali na automobilu. Ne mogu oni smrdjeti, koliko ja mogu oprati.

Ovo definitivno nema poveznice sa nogometom i navijanjem, ovakav je čin isključivo vandalizam koji se svakako treba osuditi. Bez obzira na sve i Bruni Mariću je definitivno najteže, gdje god krene postao je "meta" iživljavanja. Organizator susreta, Dompes je oštro osudio izgred.

- Oštro osuđujemo ovaj potez vandala, te poručujemo kako će krivac biti nađen i kažnjen sukladno zakonu. Bruni Mariću veliko hvala za sve - poručili su organizatori jučerašnjeg nogometnog susreta.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet