Sport Domaći nogomet

stiže u tursku

Dinamo u svoje redove dovodi još jednu zvijezdu HNL-a, najbolji igrač Gorice stiže na Maksimir

stiže u tursku

U četvrtom susretu, na pripremama u Turskoj, Dinamo je ostvario i treću pobjedu. Hrvatski je prvak svladao devetoplasiranu momčad Rumunjske lige, Politehnicu Iasi – 2:0. Strijelci za Zagrepčane bili su Olmo (74.) i Andrić (76.). ''Modri'' su bili puno dominantnija i konkretnija momčad. Rumunji su prvi puta prema vratima Zagorca zapucali tek u 59.minuti utakmice.

A Komnen Andrić mogao bi ući u anale maksimirskog kluba. Prije debitantskog pogotka srpski je napadač proveo u igri svega tri minute. Teško se prisjetiti je li itko u Dinamovoj povijesti tako brzo postao strijelcem.

Dinamo je protiv Rumunja igrao u sastavu (4-1-4-1): Zagorac – Moharrami (od 73. Matel), Lešković, Dilaver, Leovac – Gjira (od 73. Franjić) – Hajrović (od 61. Ćuže), Gojak, Olmo, Oršić (od 73. Šitum) – Petković (od 73. Andrić).

No, udarna vijest vezana uz Dinamo locirana je u Maksimiru, a ne turskom Beleku. Lider HNL-a riješava i drugi transfer u ovom prijelaznom roku. Pred potpisom četverogodišnjeg ugovora za Dinamo je dosadašnji igrač Gorice, Iyayi Believe Atiemwen. Nigerijca od dolaska u Maksimir praktički dijeli samo liječnički pregled. U četvrtak (24. siječnja) će ''Beli'' (nadimak su mu Goričani nadjenuli prema srednjem imenu) navršiti 23 godine i vjerojatno se već priključiti Dinamovoj momčadi u Turskoj.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet