Sport Domaći nogomet

priča se...

Nikola Kalinić ipak ostaje u Madridu?

priča se...

Kako sada stvari stoje Nikola Kalinić, bivši hrvatski reprezentativac koji je proteklu sezonu (ne)igrao za Atletico Madrid mogao bi i u sljedećoj sezoni biti član španjolskog viceprvaka. Tu smo informaciju dobili iz dobro obaviještenih nogometnih krugova.

Iako je Kalinić u protekloj sezoni odigrao tek nekoliko utakmica za Atletico u kojima je postigao ukupno četiri pogotka i u kojima nije mogao pokazati sve ono što zna, a što je pokazivao u Fiorentini, ova informacija o njegovom ostanku u Madridu mogla bi se pokazati kao točna.

Naime prvi goleador Atletica, Francuz Antoine Griezmann prema svemu sudeći prelazi u Barcelonu, koja je pokazala veliki interes za njegovim uslugama, dok je, prema dostupnim informacijama Diego Costa, zatražio raskid ugovora s Atleticom.

No, ako Nikola Kalinić i ne ostane u Madridu za njegovu budućnost ne treba brinuti. Vrlo rado bi ga u svoje redove vidio turski velikan Fenerbahče, koji je proteklu sezonu odigrao vrlo loše i tursko prvenstvo završio tek na šestom mjestu.

Usprkos velikim dugovima koje ima istanbulski klub, kreću u veliku obnovu momčadi i u njoj žele vidjeti Nikolu Kalinića, kojemu, kako neslužbeno doznajemo nude 4,5 milijuna eura po sezoni, što je za 1,5 milijuna više negoli ima u Atleticu iz Madrida.

Hoće li zov dodatnih milijun i pol “eurića” Kalinića odvesti na Bospor ili će ostati među Los Colchonerosima iz Madrida saznat ćemo uskoro.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet