stdClass Object ( [id] => 183800 [title] => Ćorluka: Na terenu sam puno veći mangup nego u stvarnom životu [alias] => corluka-na-terenu-sam-puno-veci-mangup-nego-u-stvarnom-zivotu [catid] => 276 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] => Vedran Ćorluka je u prvih 12 kola opravdao status najskupljeg obrambenog pojačanja ruskog nogometa, 7,000.000 eura odštete platio je Lokomotiv hrvatskog reprezentativca Tottenhamu, no prosjek ocjena strogih ruskih izvjestitelja (6,00) pokvarit će nesretan poraz od Amkara iz Perma (1-2), pogotkom nakon odbijanca od grede u posljednjoj minuti sudačke nadoknade. Bio je petak, 13. kolo…
- Loše je raspoloženje zapljusnulo svlačionicu, puno smo očekivali od prethodna tri kola, a osvojili samo jedan bod. Propustili smo veliku prigodu da se zadržimo pri vrhu. Nismo igrali loše, ali nam je nedostajalo sreće, previše smo toga promašili. Srećom već u srijedu slijedi kup, pa nećemo imati previše vremena za tugovanje. Eto nam prilike da se vratimo na pobjednički kolosijek - izrekao je Ćorluka frazu, nesvjestan da je kao stvorena za Lokomotiv, na ruskom jeziku muškog roda, piše Jutarnji list.

Čarli vjerojatno neće nastupiti u Groznom zbog poznatih problema s tetivama koje teško podnose ritam od jedne utakmice tjedno, a u nedjelju slijedi gostovanje kod CSKA, gdje će njegovo iskustvo, znanje i mirnoća biti prijeko potrebna. Terek će “željezničari” koje vodi hrvatski stožer morati preplivati bez 193 cm visokog braniča, koliko god trener Slaven Bilić smatra da mu je s Ćorlukom postava i do 30 posto jača.

- Ne čitam ruske novine niti pratim njihove ocjene, no svojom igrom sam općenito gledajući zadovoljan, jedino što me i dalje muči su tetive. Sigurno neću na operaciju, pokušat ću za vrijeme zimske stanke mjesec i pol do početka priprema mirovati i nastaviti liječenje konzervativnim metodama, a nastavi li se staro stanje i na proljeće razmislit ću i to dobro o operativnom zahvatu jer ni to nije garancija ozdravljenja.

Ćorlukini problemi s tetivama, nakon što je bez većih problema na Euru izdržao ritam tri utakmice svaka četiri dana, pogoršali su se nakon 1. Kola ruske Premijer lige. Umjetni teren loše kvalitete kod novog prvoligaša u Monroviji bio je početak patnji koje su kulminirale na dvoboju reprezentacije protiv Makedonije, kad je morao napustiti igru 10-ak minuta prije kraja uz bolan grč na licu, te propuštanje gostovanja tri dana kasnije u Bruxellesu:
- Večer prije utakmice činilo mi se da ću moći, no drugo jutro sam shvatio da neću i priopćio to izborniku koji je već imao spremno rješenje sa Šifom. Nikakvih povišenih tonova nije bilo, sve aluzije na takvo što su laž i glupost.

Čarli ističe da s Igorom Štimcem ima obostrano otvoren odnos, izbornik je na raznim platformama obznanio kako je u svoje igračko doba, kao momak “bio još i gori”, te da je bitno jedino “utječe li stil života na izvedbe na terenu, što kod Ćorluke nije slučaj”.
- Drago mi je što je izbornik stao iza mene, Slaven također, i što sam im se odužio igrama na terenu. Smeta me kopanje po privatnom životu na način da mi se vade fotografije iz privatne kolekcije koje se svako malo razvaljuju pa ispada da sam svaku noć vani, a izašao sam dvaput u dva mjeseca. Moj privatni život se tiče samo mene, moje obitelji, prijatelja i tek u slučaju nekog problema trenera. Zločesto je podvaljivati mi neuredan život ako mi se ne može naći mana na terenu.

Glede imidža partijanera koji je dobio ne samo zbog ovoljetnih tuluma Čarli zaključuje:
- Gledajte, da sam vani mangup, a na terenu picajzla, razumio bih da me mediji deru, no ja sam na terenu veći mangup nego u privatnom životu.

Ćorluka stanuje na najvišem, 60. katu nebodera u novosagrađenom Moscow Cityju, protekli tjedan i pol u posjetu su mu bili otac i majka, a jedino kada mu dođe djevojka Franka Batelić u slobodno vrijeme izađu.
- Grad je dobar, ma odličan, ali duge su relacije i velike gužve. Za obaviti najmanju sitnicu potroše se dva-tri sata, a ja sam lijen što se toga tiče pa kad sam sam najradije ostajem doma. Rusku zimu tek trebam upoznati, eto još jednog razloga da ne lutam okolo, a ne vozim ni automobil, imam svog vozača jer kako se ovdje vozi unatoč gužvi to je - divlji zapad. Pardon, divlji istok.

Poput nekoliko naših reprezentativaca u inozemstvu i Ćorluka je angažirao privatnog masera, dugogodišnjeg Dinamova fizioterapeuta Marija Petrovića:
- Dva puta dnevno me tretira, znamo se još iz Dinama i mlade reprezentacije. Mario mi puno pomaže, vrhunska je kvaliteta, a ovdje u Moskvi dostupan mi je od 0 do 24.

Ćorluka je proveo jednu sezonu u Manchester Cityju, onu prije dolaska šeika, kad je klub bio daleko od naslova. Potom se s Tottenhamom triput borio, jednom i izborio za Ligu prvaka, proljetos na posudbi u Leverkusenu za Europsku ligu, a sad je u Lokomotivu koji je lani bio sedmi i želi barem plasman u Europu.
- Ne ide ništa preko noći. Mi smo tek tri i pol mjeseca skupa, četvorica u postavi smo novaci, osciliramo, sljedeće dvije prvenstvene utakmice, CSKA i Anži, dat će odgovor hoćemo li se vratiti u borbu za visoke položaje na ljestvici ili ostati tu gdje jesmo. No, imamo momčad za viši plasman nego trenutni. Treba nam kontinuitet dobrih rezultata u preostalih sedam kola do zimskog prekida i sve će sjesti na svoje mjesto.

Ruska liga je specifična u odnosu na englesku ili njemačku gdje svi igraju na pobjedu i u tom smislu teža. Lokomotiv je dosad bolje igrao protiv jačih koji su ga napali nego uvjetno rečeno slabijih koji se postave plitko i nisko pa vrebaju kontre kad se suparnik otvori i raširi.
- Ima puno momčadi koje igraju zatvorenije jer znaju da su limitirane u ofenzivi, tako da, ako ne realiziraš stopostotne prigode kao što mi nismo u nekoliko navrata, lako kiksaš.

Najvredniju pobjedu dosad Lokomotiv je ostvario protiv svog najvećeg rivala Spartaka (2-1), kad je jedini put bio gotovo pun stadion (27.269 od mogućih 28.807 gledatelja). Na ostalim domaćinstvima bilo je od 10 do 13 tisuća posjetitelja. Nedovoljan vjetar u leđa:
- Jedino što ne valja je travnjak na našem stadionu, iako nam to ne može biti alibi za kikseve na domaćem terenu. Ne stigne se oporaviti jer iznajmljujemo stadion Anžiju za Europsku ligu.

Ćorluka se ljetos odlučio za Lokomotiv jer je shvatio da mu je to najbolja ponuda:
- Na početku priprema za Euro Slaven mi je rekao da razmislim. Sastao sam se i sa sportskim direktorom Lokomotiva, Kirilom Kotovom, koji mi je predstavio i klub, uvjete, ambicije, rusku ligu i grad Moskvu, razgovarao sam i sa suigračem iz Tottenhama Pavljučenkom koji je došao u Loko još u siječnju… Rijetko tko bi ostao imun na uvjete koje mi je ponudio Lokomotiv i nakon što sam se konzultirao s obitelji, javio sam Slavenu da dolazim. Liga nije kao engleska, ali se diže u svakom pogledu i mogu reći da sigurno nisam pogriješio što sam došao u Loko. Bilo je i drugih upita, ali nakon što sam se već bio obećao Slavenu, odbio sam ih.

Čarli je navikao na promjene raspoloženja Zdravka Mamića pa razumije predsjednicu Lokomotiva Olgu Jurjevnu Smorodskaju, koja se voli spustiti u svlačionicu kako bi olakšala dušu ili posjetiti moderni klupski trening kamp u Bakovki, na zapadu Moskve, kao ove subote kad je više od sat vremena razgovarala sa Slavenom Bilićem kako bi detaljno saznala kako momčad diše nakon samo dva boda u protekla četiri kola:
- “Gaspaža Olga” ne drži motivacijske govore, ali dođe u svlačionicu. Nakon poraza kritizira igrače sve od reda, ono, baš opali po nama, pita zašto ovo, zašto ono... Ali nakon pobjeda si također da oduška u slavlju, sa svima se grli i ljubi, ne skriva emocije.




JL

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => / Boris Kovačev / CROPIX [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => UŽIVA U RUSIJI [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [extra_fields_search] => * [created] => 2012-10-29 10:57:01 [created_by] => 31 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2012-10-29 10:58:59 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2012-10-29 10:56:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 3507 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 276 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti o domaćem nogometu. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, sport, domaći nogomet [secure] => 0 [page_title] => Domaći nogomet [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => { "is_import_from_dnn": true, "incptvocmimagegalleryIGParameters": "default", "incptvocmimagegalleryocmIGposition": "OcmAfterDisplayContent", "incptvocmimagegalleryocmIGtheme": "CameraSlideshow", "incptvocmimagegalleryImages": [ "/Archive/images/2012/10/30/Auto-moto/carli.jpg" ], "incptvocmimagegalleryImageTitles": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageDescriptions": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageFocus": [ "50:50" ], "incptvocmimagegalleryImageDimensions": [ { "size0": "680x335" } ] } [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 276 [name] => Domaći nogomet [alias] => domaci-nogomet [description] => [parent] => 255 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 2 [params] => {"inheritFrom":"255","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 15124578 Threads: 4 Questions: 3162810936 Slow queries: 7075103 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 235201398 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 47 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front06 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /sport/domaci-nogomet ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /sport/domaci-nogomet/corluka-na-terenu-sam-puno-veci-mangup-nego-u-stvarnom-zivotu-183800 [printLink] => /sport/domaci-nogomet/corluka-na-terenu-sam-puno-veci-mangup-nego-u-stvarnom-zivotu-183800?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 231413 [name] => vedranćorluka [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => vedrancorluka [link] => /tag/vedrancorluka ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [Subtitle] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => / Boris Kovačev / CROPIX [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => UŽIVA U RUSIJI [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Ćorluka: Na terenu sam puno veći mangup nego u stvarnom životu [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-14-10-27-14-31 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2012/10/30/Auto-moto/carli.jpg [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2012/10/30/Auto-moto/carli.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}Vedran Ćorluka je u prvih 12 kola opravdao status najskupljeg obrambenog pojačanja ruskog nogometa, 7,000.000 eura odštete platio je Lokomotiv hrvatskog reprezentativca Tottenhamu, no prosjek ocjena strogih ruskih izvjestitelja (6,00) pokvarit će nesretan poraz od Amkara iz Perma (1-2), pogotkom nakon odbijanca od grede u posljednjoj minuti sudačke nadoknade. Bio je petak, 13. kolo…
- Loše je raspoloženje zapljusnulo svlačionicu, puno smo očekivali od prethodna tri kola, a osvojili samo jedan bod. Propustili smo veliku prigodu da se zadržimo pri vrhu. Nismo igrali loše, ali nam je nedostajalo sreće, previše smo toga promašili. Srećom već u srijedu slijedi kup, pa nećemo imati previše vremena za tugovanje. Eto nam prilike da se vratimo na pobjednički kolosijek - izrekao je Ćorluka frazu, nesvjestan da je kao stvorena za Lokomotiv, na ruskom jeziku muškog roda, piše Jutarnji list.

Čarli vjerojatno neće nastupiti u Groznom zbog poznatih problema s tetivama koje teško podnose ritam od jedne utakmice tjedno, a u nedjelju slijedi gostovanje kod CSKA, gdje će njegovo iskustvo, znanje i mirnoća biti prijeko potrebna. Terek će “željezničari” koje vodi hrvatski stožer morati preplivati bez 193 cm visokog braniča, koliko god trener Slaven Bilić smatra da mu je s Ćorlukom postava i do 30 posto jača.

- Ne čitam ruske novine niti pratim njihove ocjene, no svojom igrom sam općenito gledajući zadovoljan, jedino što me i dalje muči su tetive. Sigurno neću na operaciju, pokušat ću za vrijeme zimske stanke mjesec i pol do početka priprema mirovati i nastaviti liječenje konzervativnim metodama, a nastavi li se staro stanje i na proljeće razmislit ću i to dobro o operativnom zahvatu jer ni to nije garancija ozdravljenja.

Ćorlukini problemi s tetivama, nakon što je bez većih problema na Euru izdržao ritam tri utakmice svaka četiri dana, pogoršali su se nakon 1. Kola ruske Premijer lige. Umjetni teren loše kvalitete kod novog prvoligaša u Monroviji bio je početak patnji koje su kulminirale na dvoboju reprezentacije protiv Makedonije, kad je morao napustiti igru 10-ak minuta prije kraja uz bolan grč na licu, te propuštanje gostovanja tri dana kasnije u Bruxellesu:
- Večer prije utakmice činilo mi se da ću moći, no drugo jutro sam shvatio da neću i priopćio to izborniku koji je već imao spremno rješenje sa Šifom. Nikakvih povišenih tonova nije bilo, sve aluzije na takvo što su laž i glupost.

Čarli ističe da s Igorom Štimcem ima obostrano otvoren odnos, izbornik je na raznim platformama obznanio kako je u svoje igračko doba, kao momak “bio još i gori”, te da je bitno jedino “utječe li stil života na izvedbe na terenu, što kod Ćorluke nije slučaj”.
- Drago mi je što je izbornik stao iza mene, Slaven također, i što sam im se odužio igrama na terenu. Smeta me kopanje po privatnom životu na način da mi se vade fotografije iz privatne kolekcije koje se svako malo razvaljuju pa ispada da sam svaku noć vani, a izašao sam dvaput u dva mjeseca. Moj privatni život se tiče samo mene, moje obitelji, prijatelja i tek u slučaju nekog problema trenera. Zločesto je podvaljivati mi neuredan život ako mi se ne može naći mana na terenu.

Glede imidža partijanera koji je dobio ne samo zbog ovoljetnih tuluma Čarli zaključuje:
- Gledajte, da sam vani mangup, a na terenu picajzla, razumio bih da me mediji deru, no ja sam na terenu veći mangup nego u privatnom životu.

Ćorluka stanuje na najvišem, 60. katu nebodera u novosagrađenom Moscow Cityju, protekli tjedan i pol u posjetu su mu bili otac i majka, a jedino kada mu dođe djevojka Franka Batelić u slobodno vrijeme izađu.
- Grad je dobar, ma odličan, ali duge su relacije i velike gužve. Za obaviti najmanju sitnicu potroše se dva-tri sata, a ja sam lijen što se toga tiče pa kad sam sam najradije ostajem doma. Rusku zimu tek trebam upoznati, eto još jednog razloga da ne lutam okolo, a ne vozim ni automobil, imam svog vozača jer kako se ovdje vozi unatoč gužvi to je - divlji zapad. Pardon, divlji istok.

Poput nekoliko naših reprezentativaca u inozemstvu i Ćorluka je angažirao privatnog masera, dugogodišnjeg Dinamova fizioterapeuta Marija Petrovića:
- Dva puta dnevno me tretira, znamo se još iz Dinama i mlade reprezentacije. Mario mi puno pomaže, vrhunska je kvaliteta, a ovdje u Moskvi dostupan mi je od 0 do 24.

Ćorluka je proveo jednu sezonu u Manchester Cityju, onu prije dolaska šeika, kad je klub bio daleko od naslova. Potom se s Tottenhamom triput borio, jednom i izborio za Ligu prvaka, proljetos na posudbi u Leverkusenu za Europsku ligu, a sad je u Lokomotivu koji je lani bio sedmi i želi barem plasman u Europu.
- Ne ide ništa preko noći. Mi smo tek tri i pol mjeseca skupa, četvorica u postavi smo novaci, osciliramo, sljedeće dvije prvenstvene utakmice, CSKA i Anži, dat će odgovor hoćemo li se vratiti u borbu za visoke položaje na ljestvici ili ostati tu gdje jesmo. No, imamo momčad za viši plasman nego trenutni. Treba nam kontinuitet dobrih rezultata u preostalih sedam kola do zimskog prekida i sve će sjesti na svoje mjesto.

Ruska liga je specifična u odnosu na englesku ili njemačku gdje svi igraju na pobjedu i u tom smislu teža. Lokomotiv je dosad bolje igrao protiv jačih koji su ga napali nego uvjetno rečeno slabijih koji se postave plitko i nisko pa vrebaju kontre kad se suparnik otvori i raširi.
- Ima puno momčadi koje igraju zatvorenije jer znaju da su limitirane u ofenzivi, tako da, ako ne realiziraš stopostotne prigode kao što mi nismo u nekoliko navrata, lako kiksaš.

Najvredniju pobjedu dosad Lokomotiv je ostvario protiv svog najvećeg rivala Spartaka (2-1), kad je jedini put bio gotovo pun stadion (27.269 od mogućih 28.807 gledatelja). Na ostalim domaćinstvima bilo je od 10 do 13 tisuća posjetitelja. Nedovoljan vjetar u leđa:
- Jedino što ne valja je travnjak na našem stadionu, iako nam to ne može biti alibi za kikseve na domaćem terenu. Ne stigne se oporaviti jer iznajmljujemo stadion Anžiju za Europsku ligu.

Ćorluka se ljetos odlučio za Lokomotiv jer je shvatio da mu je to najbolja ponuda:
- Na početku priprema za Euro Slaven mi je rekao da razmislim. Sastao sam se i sa sportskim direktorom Lokomotiva, Kirilom Kotovom, koji mi je predstavio i klub, uvjete, ambicije, rusku ligu i grad Moskvu, razgovarao sam i sa suigračem iz Tottenhama Pavljučenkom koji je došao u Loko još u siječnju… Rijetko tko bi ostao imun na uvjete koje mi je ponudio Lokomotiv i nakon što sam se konzultirao s obitelji, javio sam Slavenu da dolazim. Liga nije kao engleska, ali se diže u svakom pogledu i mogu reći da sigurno nisam pogriješio što sam došao u Loko. Bilo je i drugih upita, ali nakon što sam se već bio obećao Slavenu, odbio sam ih.

Čarli je navikao na promjene raspoloženja Zdravka Mamića pa razumije predsjednicu Lokomotiva Olgu Jurjevnu Smorodskaju, koja se voli spustiti u svlačionicu kako bi olakšala dušu ili posjetiti moderni klupski trening kamp u Bakovki, na zapadu Moskve, kao ove subote kad je više od sat vremena razgovarala sa Slavenom Bilićem kako bi detaljno saznala kako momčad diše nakon samo dva boda u protekla četiri kola:
- “Gaspaža Olga” ne drži motivacijske govore, ali dođe u svlačionicu. Nakon poraza kritizira igrače sve od reda, ono, baš opali po nama, pita zašto ovo, zašto ono... Ali nakon pobjeda si također da oduška u slavlju, sa svima se grli i ljubi, ne skriva emocije.




JL

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/corluka-na-terenu-sam-puno-veci-mangup-nego-u-stvarnom-zivotu-183800 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=c421ed8b7a74a8e415d4662634db85312edd4f7e [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=%C4%86orluka%3A+Na+terenu+sam+puno+ve%C4%87i+mangup+nego+u+stvarnom+%C5%BEivotu&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fdomaci-nogomet%2Fcorluka-na-terenu-sam-puno-veci-mangup-nego-u-stvarnom-zivotu-183800 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fdomaci-nogomet%2Fcorluka-na-terenu-sam-puno-veci-mangup-nego-u-stvarnom-zivotu-183800 )
Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => / Boris Kovačev / CROPIX [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => UŽIVA U RUSIJI [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) )
StoryEditorOCM
Domaći nogometUŽIVA U RUSIJI

Ćorluka: Na terenu sam puno veći mangup nego u stvarnom životu

Piše PSD.
29. listopada 2012. - 11:56
Vedran Ćorluka je u prvih 12 kola opravdao status najskupljeg obrambenog pojačanja ruskog nogometa, 7,000.000 eura odštete platio je Lokomotiv hrvatskog reprezentativca Tottenhamu, no prosjek ocjena strogih ruskih izvjestitelja (6,00) pokvarit će nesretan poraz od Amkara iz Perma (1-2), pogotkom nakon odbijanca od grede u posljednjoj minuti sudačke nadoknade. Bio je petak, 13. kolo…
- Loše je raspoloženje zapljusnulo svlačionicu, puno smo očekivali od prethodna tri kola, a osvojili samo jedan bod. Propustili smo veliku prigodu da se zadržimo pri vrhu. Nismo igrali loše, ali nam je nedostajalo sreće, previše smo toga promašili. Srećom već u srijedu slijedi kup, pa nećemo imati previše vremena za tugovanje. Eto nam prilike da se vratimo na pobjednički kolosijek - izrekao je Ćorluka ...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 12:27