StoryEditorOCM
Domaći nogometvrijedne pobjede

Igor Jelavić s ponosom javlja odlične vijesti iz Makarske

Piše slaven alfirević
6. veljače 2024. - 20:54

Sjećate se kad smo najavili, odnosno objavili kako Igor Jelavić, bivši nogometaš Hajduka i Rijeke, Splita i Solina preuzima treniranje mladih nogometaša, kadeta Zmaja iz Makarske? Svejedno, podsjećamo vas na tu vijest s kraja listopada prošle godine.

Jelavić je u posljednje vrijeme poznatiji kao ujak Ivana Perišića, a dok su se Split i Dalmacija, odnosno Hajduk pripremali za veličanstveni povratak Perije, ujak Igor dobio je novi posao. I zavrnuo rukave. Naslov na našem portalu bio je "Igor Jelavić, poznat kao i ‘ujak Ivana Perišića‘, ima novi trenerski angažman: ‘Vratio sam se staroj ljubavi‘!"

Danas, početkom veljače taj Omišanin s ponosom nam javlja iz Makarske, da se zna da ta vijest s kraja listopada ima pravi odjek:

Moji kadeti Zmaja dobili su sa 4:1 vršnjake sarajevskog Željezničara i odigrali smo 2:2 s Posušjem dok su ti klubovi bili na pripremama na našem području. Moji kadeti su ekipa od četvrtoligaša, a protivnici su mladi uzrasti poznatih premijerligaša Bosne i Hercegovine. Nije mala stvar postići te rezultate. Zadovoljan sam kako nam posao ide, a ja bih vas molio da registrirate te rezultate što su odjeknuli kao čudo. Objava će nam biti podstrek za daljnji rad. Lijepo je vidjeti dobre vijesti, zar ne? - objavio nam je Jelavić.

Perišića nismo spominjali, ali bit će i Periji dakako drago da mu ujak dobro gura u Makarskoj.

Jelaviću pak, brzonogom igraču u paru s Jankom Jankovićem (kao da su blizanci bili, uvijek zajedno;  Janko mu je k tome i najbolji prijatelj), neka ove rečenice doista budu poticaj. Pa da se u Makarskoj, pod Biokovom, u Zmajevu gnijezdu ležu pravi mladi zmajevi. Budući dobri nogometaši. Ne očekujemo baš novog Alena Bokšića, to bi bilo pretenciozno, ali zapravo nikad se ne zna...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 02:06