StoryEditorOCM
Domaći nogometŠto je sad ovo?

Legendu Dinama preselili u Hajduk, a on ne zna baš ništa o tome. Neće mu se nimalo svidjeti

Piše F. V.
19. travnja 2024. - 11:36

Poznata internetska stranica caknowledge.com koja se bavi procjenom vrijednosti bogatstava celebrityja, primjerice glumaca, sportaša, pjevača... između ostalih izbacila je procjenu bogatstva i bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Marija Mandžukića. Nekadašnji igrač Bayerna, Atletico Madrida, Juventusa navodno je ‘težak‘ 35 milijuna dolara. Ne ulazimo u vjerodostojnost tog podatka, ali jedna greška sigurno im se pritom potkrala.

image

Mario Mandžukić preseljen u Hajduk

Screenshot/caknowledge.com

Na dijelu koji je posvećen Mandžukiću napisali su kako je bivši hrvatski reprezentativac, član momčadi koja je osvojila srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, u njemačku Bundesligu otišao nakon što se etablirao u – Hajduku iz Splita. To je bitna pogreška, pogotovo s obzirom na to da ga je nakon Marsonije i Zagreba zapravo lansirao najveći rival ‘bijelih‘ zagrebački Dinamo.

image
Damir Škomrlj/Cropix

U karijeri je Mandžukić igrao za Marsoniju, Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern, Atletico, Juventus, Al Duhail i Milan. U zadnje vrijeme je pomoćnik hrvatskog izbornika Zlatka Dalića. Što caknowledge.com piše o Mandžukiću možete pročitati OVDJE.

image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 11:41